Jam tangan Zepp yang paling lasak: Amazfit Falcon bocor dengan nilam & keluli tahan karat

89
Amafit T Rex 2 mempunyai ciri lasak kepada Falcon
© Amazfit / Tangkapan skrin oleh: NextPit

Selepas menyegarkan beberapa barisan boleh pakai tahun ini, Zepp dijangka memperkenalkan satu lagi jam tangan pintar GPS pelbagai sukan. Amazfit Vienna yang pernah bocor sebelum ini akhirnya didedahkan dalam bentuk Amazfit Falcon. Sepasang klip video telah diterbitkan mengesahkan ciri lasak model yang tidak diumumkan itu.

TL;DR

  • Zepp mungkin melancarkan satu lagi jam pintar premium dan lasak tidak lama lagi.
  • Amazfit Falcon akan mempunyai penarafan 20 ATM, keluli tahan karat dan kaca nilam.
  • Ia akan menampilkan hayat bateri selama 14 hari.

Berdasarkan bahan yang dikongsi oleh GSMArena, Amazfit Falcon akan mengambil sebahagian besar reka bentuk Amazfit T-Rex 2 yang sibuk dan besar. Selain itu, perbezaan utama antara kedua-dua jam tangan itu mungkin adalah pilihan material dengan Amazfit Falcon sporting keluli tahan karat dan kaca nilam di atas aloi polimer versi yang lebih murah.

Zepp juga memilih skrin sentuh AMOLED yang lebih kecil pada 1.28-inci berbanding 1.39-inci T-Rex 2. Walau bagaimanapun, kedua-dua ketumpatan piksel aras retina dan kecerahan puncak 1000 terbawa-bawa. Lebih-lebih lagi, dua penolak di sebelah kiri ketara digantikan dengan dua butang rata manakala dua penolak yang lain disimpan di sebelah kanan.

Jam pintar GPS lasak Amazfit Falcon

Jam pintar GPS lasak Amazfit Falcon boleh menampilkan kaca nilam dan keluli tahan karat / © Amazfit / GSMArena

Sokongan untuk selam skuba dan aksesori

Amazfit Falcon akan didatangkan dengan penarafan rintangan air yang dinaik taraf sebanyak 20ATM atau perlindungan tekanan bersamaan dengan kedalaman 200m (660 kaki). Ini bermakna sokongan untuk selam skuba boleh ditambah di atas sukan air berkelajuan tinggi dan berenang.

Terdapat 150+ mod sukan yang tersedia ditambah dengan GPS dwi-jalur dan navigasi langsung. Jam tangan pintar akan berjalan pada Zepp OS dengan pemberitahuan pintar asas tetapi akan kekurangan panggilan suara Bluetooth. Yang mengejutkan, keserasian dengan aksesori luaran seperti tali pinggang kadar jantung dan penyegerakan data sukan ke Strava dan Adidas telah disebut.

Spesifikasi lain dan harga Amazfit Falcon

Zepp dijadualkan melancarkan Amazfit Falcon pada 13 Oktober dengan harga yang tidak diketahui. Sebagai rujukan, Amazfit T-Rex 2 dijual pada harga $230 dan sudah tersedia di pasaran utama seperti AS. Jika tidak, kami juga boleh menjangkakan bahawa jam tangan pintar akan mendapat hayat bateri selama 14 hari, storan muzik 4 GB dan RAM 32 MB yang sangat kecil.

Adakah panggilan suara Bluetooth dan pembantu suara mempunyai pemecah perjanjian apabila membeli jam tangan pintar? Beritahu kami ciri-ciri yang paling dinanti-nantikan untuk boleh pakai lasak seperti Amazfit Falcon.

Melalui: GSMArena