Jangan Terlepas Apl Android dan iOS Percuma Hujung Minggu Ini

22
Apl NextPit
© nextpit

Gedung Google Play dan Apple App Store dipenuhi dengan beribu-ribu apl, dan anda boleh tersesat menghabiskan masa berjam-jam melaluinya tanpa memikirkan apa yang hendak dipasang. Kami amat menyedari hakikat itu, apatah lagi tidak semua orang mampu membeli aplikasi berbayar. Inilah sebabnya di sini, di nextpit, kami telah melihat melalui Apple App Store dan Google Play Store untuk menemui apl percuma yang biasanya mempunyai tanda harga yang dilampirkan padanya!

Pertama sekali, anda harus ingat bahawa apl iOS dan Android yang disenaraikan di sini tersedia secara percuma untuk masa yang terhad sahaja. Dengan kata lain, kami sama sekali tidak tahu bila tawaran ini akan berakhir. Ini bermakna anda harus memuat turun dan memasang apa sahaja apl yang menarik minat anda secepat mungkin.

Kami juga memastikan bahawa tiada apl percuma ini dalam senarai kami yang mempunyai penarafan 3.5 bintang atau kurang. Tidak seperti 5 Apl Teratas Mingguan kami, kami tidak melakukan semakan mendalam terhadap apl yang disenaraikan.

 • Jangan terlepas ini: Cara mencari apl percuma untuk Android dan iOS

Petua: Jika anda terjumpa apl menarik yang disenaraikan di sini tetapi belum lagi memerlukannya, kami akan mengesyorkan anda memasangnya sebelum memadamkannya. Dengan berbuat demikian, anda akan menyimpan apl itu dalam pustaka anda dan memasangnya kemudian tanpa perlu membayarnya, walaupun selepas promosi telah tamat.

Apl Android tersedia secara percuma untuk masa yang terhad

Apl Android untuk produktiviti dan gaya hidup

 • Foto Campuran ($2.99): Campurkan dua foto bersama untuk mencipta kesan visual yang menarik yang mungkin menyaingi beberapa poster filem.
 • Pelayan Folder ($1.99): Menyimpan fail anda pada pelayan HTTP dan mahu mengaksesnya pada bila-bila masa, di mana-mana sahaja? Apl ini menawarkan antara muka pengguna tanpa tambahan yang menyelesaikan kerja.
 • Best U – Be Happy Everyday ($1.99): Apl ini mungkin jauh lebih baik daripada rakan dan keluarga anda, menawarkan kata-kata yang menggalakkan setiap hari.

Permainan Android

 • Defender Heroes Premium ($0.99): Gelombang demi gelombang musuh terus menghantui lokasi anda. Adakah anda mempunyai apa yang diperlukan untuk menghalang mereka?
 • Teka-teki Padanan Penyembuhan ($0.99): Siapa yang boleh menolak permainan teka-teki yang penuh dengan gambar anjing dan kucing comel? Bukan saya!
 • Kelangsungan Bayangan ($0.99): Anda bersendirian dalam usaha anda untuk terus hidup, kerana musuh mendera anda dari semua pihak. Dari masa ke masa, anda akan terus meningkatkan kebolehan dan senjata anda untuk meningkatkan kuasa membunuh anda…
 • Hospital Jiwa: Blok Timur 2 ($1.49): FPS suram yang melihat anda terjaga di hospital mental, di mana terdapat lebih daripada yang dapat dilihat. Bukan untuk mereka yang lemah hati.
 • Wilayah Paranormal 2 ($0.99): Permainan teka-teki yang dimainkan dari perspektif orang pertama, keberanian anda akan diuji ke hadnya jika anda muncul sebagai pemenang.

Apl iOS tersedia secara percuma untuk masa yang terhad

Apl iOS untuk produktiviti dan gaya hidup

 • PushFit Pro ($1.99): Ingin membina kekuatan bahagian atas badan anda dengan hasil yang dapat ditunjukkan? Apl ini mungkin hanya perkara untuk membantu anda bermula.
 • DayCost Pro ($2.99): Jejaki perbelanjaan harian anda dengan apl ini yang menjadikan segala-galanya lebih mudah.
 • Penukar Unit Pro HD ($0.99): Dengan lebih 700 unit untuk ditukar, anda akan dimanjakan dengan pilihan apabila membuat penukaran daripada satu unit kepada unit yang lain!
 • AppSecret ($1.99): Sesetengah daripada kami yang lebih tertutup ingin menyimpan barang di telefon kami daripada mengintip. Apl ini memastikan tidak semua apl pada telefon bimbit anda boleh diakses oleh orang lain walaupun mereka telah membuka kuncinya.
 • Widget Foto ($0.99): Bosan dengan skrin utama stok pada peranti anda? Apl ini akan memastikan skrin utama anda tidak akan kelihatan sama lagi!

permainan iOS

 • Pembina dek ($3.99): Ingin membina dek Magic terkuat dengan kad sedia ada anda? Aplikasi ini melakukan semua pemikiran untuk anda.
 • PopStar dengan Buat asal ($4.00): Permainan padanan yang sangat ketagihan.
 • Arked Jam Kejutan ($0.99): Ketik skrin untuk melompat dari satu jam ke jam yang lain dalam perlumbaan melawan masa ini.
 • Permainan Teka-teki Duplikat ($2.99): Slaid kepingan di sekeliling papan untuk menyelesaikan permainan teka-teki ini, dengan objektif untuk mendapatkan setiap benih terakhir!
 • RPG semua orang ($0.99): Nikmati pengalaman RPG berpiksel lama di mana anda membina pasukan anda untuk menjadi tidak dapat dihalang.

Kami telah sampai ke penghujung senarai apl iOS dan Android percuma minggu ini. Adakah anda menjumpai mana-mana apl atau permainan yang patut diberi perhatian di Gedung Google Play atau Apple App Store? Jangan teragak-agak untuk mengesyorkan mereka dalam ulasan.