Julat pertengahan yang lebih pantas: Galaxy A23 5G dilancarkan dan berharga di AS

106
harga pelancaran spesifikasi samsung galaxy a23 5G AS
© Samsung

Jika anda sedang mencari telefon bimbit Android yang baik di kawasan negeri, Samsung Galaxy A23 5G sudah tersedia di AS. Dengan harga yang kompetitif untuk $300, telefon pintar Galaxy midrange didatangkan dengan kamera 50MP bersama pengecasan pantas yang dipertingkatkan dan cipset Snapdragon yang lebih cekap.

TL;DR

  • Samsung mengumumkan harga Galaxy A23 5G di AS.
  • Galaxy A23 5G pada harga $300 menampilkan spesifikasi yang lebih tinggi termasuk paparan yang lebih pantas dan kamera 50MP.
  • Samsung menawarkan kredit segera untuk mereka yang berdagang dalam peranti lama mereka.

Spesifikasi dinaik taraf pada Galaxy A23 5G

Galaxy A23 5G mempunyai paparan bertakuk berbentuk u yang sama seperti Galaxy A22 5G tahun lepas, tetapi skrin LCD 6.6 incinya kini dilengkapi dengan kadar penyegaran 120Hz. Terdapat juga perlindungan Gorilla Glass 5 dan kamera swafoto 8MP di bahagian hadapan. Lebih penting lagi, peranti ini lebih nipis dan lebih pendek daripada sebelumnya manakala beratnya berkurangan sedikit. Tidak mengejutkan, anda masih mendapat pengimbas cap jari di bahagian tepi bersama-sama dengan penggoncang kelantangan dan butang kuasa.

Samsung Galaxy A23 5G dalam warna Hitam, Tersedia di AS

Galaxy A23 5G (Hitam) Samsung membawakan kamera 50MP dan paparan lebih pantas untuk harga $300 / © Samsung / Petikan skrin oleh NextPit

Memperkasakan Galaxy A23 5G ialah cipset Snapdragon 695 dengan pemproses okta-teras dan grafik Adreno 619. Adalah selamat untuk mengatakan ini lebih cekap daripada MediaTek Dimensity 700 daripada pendahulunya. Hayat bateri juga harus lebih baik kerana kapasiti 5000 mAh dikekalkan. Yang mengejutkan, Samsung meningkatkan kelajuan pengecasan, yang kini 25W melalui USB-C berwayar. Ini serupa dengan Galaxy A53 yang lebih mahal.

Bahagian belakang telefon kamera Galaxy menempatkan persediaan empat kamera dengan kamera utama 50MP dan pulau kamera yang direka bentuk semula. Ia kemudian dipasangkan dengan sensor ultra lebar 5MP bersama-sama dengan kamera makro dan kedalaman. Samsung sudah membayangkan bahawa mereka akan mengeluarkan sensor kedalaman daripada midranger masa depan mereka, tetapi kami rasa ia boleh bermula pada model Galaxy A54 atau A74 yang akan datang.

Kamera dan harga Galaxy A23 5G di AS/UK

Samsung telah membuka prapesanan Galaxy A23 5G dengan harga $300 tanpa kunci dan hanya dengan warna hitam. Syarikat itu juga memberikan kredit segera untuk pertukaran masuk. Kami bercakap mengenai konfigurasi storan 4 GB + 64 GB di sini, jadi ia tidak dinyatakan jika RAM yang lebih besar atau varian memori akan ditawarkan juga. Sebagai alternatif, jika anda lebih suka peranti Galaxy yang lebih murah, Galaxy A04 juga sedang menuju ke AS.

Melalui: GSMArena
Sumber:
Samsung