Kebocoran iPad 10 mencadangkan tablet itu mungkin menyokong Apple Pencil 2

107
NextPit Apple iPad Air
© NextPit

Apple iPad 10 (2022) boleh diumumkan pada bulan Oktober bersama model Pro. Mengikut khabar angin, iPad peringkat permulaan seterusnya akan membawa peningkatan yang ketara seperti paparan yang lebih besar dan reka bentuk yang diperbaharui. Tetapi kebocoran baru menunjukkan bahawa ia juga mungkin membawa sokongan untuk Apple Pencil 2, akhirnya meningkatkan ciri penulisannya.

TL;DR

  • Sarung pihak ketiga untuk iPad 10 (2022) membayangkan keserasian Apple Pencil 2.
  • IPad peringkat permulaan seterusnya mungkin menampilkan pemproses yang lebih pantas dan paparan yang lebih besar.
  • Apple dijangka mengumumkan barisan iPad (2022) baharu minggu ini.

Seorang pengguna Twitter bernama Roeeban telah melihat sarung folio pihak ketiga untuk iPad gen ke-10 yang dikatakan dalam Sasaran. Selain mengesahkan kehadiran iPad gen ke-10, pembungkusan itu juga menunjukkan keserasian tablet dengan Apple Pencil 2. Sebaliknya, iPad 9 tahun lepas hanya menyokong Apple Pencil yang asal.

  • Jangan ketinggalan: Telefon pintar boleh lipat terbaik yang boleh bertukar menjadi tablet

Berdasarkan imej, Apple Pencil 2 disimpan di bahagian atas tablet dalam mod landskap. Ini seterusnya memberitahu bahawa bahagian iPad ini boleh digunakan untuk mengecas pen secara wayarles yang serupa dengan tablet iPad Pro. Selain itu, ia menunjukkan pulau kamera berbentuk bujur baharu bagi iPad 10 yang pertama kali dilihat daripada paparan tidak rasmi yang muncul sebelum ini.

Sokongan Apple Pencil 2 untuk kebocoran iPad 10

Sarung pihak ketiga untuk Apple iPad 10 / © Twitter/u/roeeban yang akan datang

iPad (2022) ciri dan spesifikasi lain

Malangnya, pengesanan kes tidak menyatakan ciri khabar angin lain iPad bajet seterusnya Apple. Sebelum ini dilaporkan bahawa port Lightning akan digantikan dengan USB-C. Selain itu, Apple juga boleh meletakkan semula kamera menghadap hadapan serta TouchID. Akhir sekali, tablet ini juga boleh mendapat manfaat daripada cipset A14 yang lebih pantas dan sambungan 5G.

Penganalisis dan pembocor Bloomberg, Mark Gurman, percaya bahawa Apple akan memperkenalkan iPad (2022) bersama iPad Pro 12.9 dan 11 inci minggu ini. Daripada mengadakan acara, gergasi Cupertino itu merancang siaran akhbar biasa.

Adakah penambahan keserasian Apple Pencil 2 meningkatkan peluang anda untuk membeli iPad seterusnya? Biar kami mendengar jawapan anda di bahagian komen, kami sedang mendengar.

Sumber:
Roeeban, MacRumors