Kebocoran mendedahkan spesifikasi Tablet Pixel dan dok pembesar suara Google

94
Reka bentuk dan warna Google Pixel Tablet
© Google / Tangkapan skrin oleh: NextPit

Google sepatutnya mengeluarkan Tablet Pixel tahun depan. Tetapi dengan nasib yang sama seperti Pixel 7, tablet itu telah berada di Marketplace Facebook mendedahkan butiran utama tambahan serta pandangan sebenar pada dok pembesar suara pintar.

Google telah pun menggoda imej pemasaran Tablet Pixel dan dok pembesar suaranya pada bulan Oktober. Walau bagaimanapun, butirannya masih terhad kepada bahagian luar. Sama ada disengajakan atau tidak, kebocoran hari ini memberikan pandangan yang lebih dekat pada perisian dan ciri tablet.

  • Jangan ketinggalan: Tablet Galaxy Samsung dapat dibandingkan

Tablet Google Pixel mendapat bezel tebal

Imej-imej itu telah dikongsi oleh pembocor prolifik VNChocoTaco, tetapi perlu diambil perhatian bahawa pautan semasa ke penyenaraian tidak dilampirkan. Papak dilabelkan sebagai versi pra-keluaran atau prototaip yang digabungkan dengan dok, yang bermaksud bahawa unit yang disenaraikan berdekatan dengan model pengeluaran.

Ciri sistem Tablet Google Pixel

Google Pixel Tablet dilengkapi dengan storan 256GB / © Twitter/u/vnchocotaco

Berkenaan reka bentuk, ia menunjukkan Tablet Pixel hitam bersama susun atur simetri dan bezel tebal. Sebaliknya, dok pembesar suara tidak berubah daripada imej yang dipratonton dan menyerupai Nest Hub Max apabila tablet sedang berehat. Logo Google di belakang dok kelihatan bersebelahan dengan port untuk kabel pengecas boleh tanggal.

Dok Tablet Google Pixel

Dok pembesar suara pintar Google Pixel Tablet / © Twitter/u/vnchocotaco

Memori dan pemproses Google Pixel Tablet

Penyiaran itu juga mendedahkan bahawa Tablet Pixel Google menggunakan storan 256 GB walaupun tidak jelas jika terdapat pilihan storan lain. Selain memori, tab Pixel disahkan mendapat manfaat daripada cip Tensor G2 yang serupa dengan Pixel 7 dan Pixel 7 Pro. Selain itu, bateri mempunyai penarafan 15 jam dan 54 minit dengan baki 70 peratus jus.

Google dikhabarkan akan memperkenalkan Pixel Tablet semasa acara I/O seterusnya yang dijangka diadakan pada Mei 2023. Tablet itu harus dijalankan pada Android 13 OS out-of-the-box. Seperti peranti Pixel lain, Google juga boleh menambah pengoptimuman eksklusif pada bahagian perisian.

Melalui: 9to5Google
Sumber:
Twitter