Kebocoran Pixel Watch mengesahkan bezel yang sangat tebal dan apl Fitbit

101
Warna Jam Tangan Google Pixel
© Google / Tangkapan skrin oleh: NextPit

Walaupun Google telah berkongsi pandangan tentang Pixel Watch pertamanya sebelum ini, kebanyakan butiran dan ciri masih menjadi misteri. Menjelang pelancaran, kebocoran baharu serta penggoda video rasmi daripada syarikat itu telah tiba mencadangkan integrasi Fitbit yang mendalam sambil turut memberikan pandangan yang lebih jelas pada bezel tebal yang kontroversi.

TL;DR

  • Pixel Watch Google mungkin menampilkan aplikasi Fitbit.
  • Perlindungan Gorilla Glass disahkan dalam penggoda video baharu.
  • Pixel Watch dikhabarkan akan berharga bermula pada $350.

Imej kotak runcit yang dikatakan Pixel Watch telah ditemui di Reddit. Imej yang bocor tidak mendedahkan spesifikasi lengkap jam tangan pintar itu, tetapi apa yang ketara ialah kehadiran penjenamaan Fitbit. Besar kemungkinan Google boleh menyepadukan perkhidmatan kecergasan dan kesihatan Fitbit terus ke dalam Pixel Watch.

Kotak Runcit Jam Tangan Google Pixel dengan apl Fitbit

Penjenamaan Fitbit pada Google Pixel Watch / © Reddit/u/xo1z0l

Begitu juga, Fitbit Sense 2 dan Versa 4 baharu telah dilancarkan dengan penjenamaan ‘Fitbit by Google’ bulan lepas. Walaupun berjalan pada Fitbit OS, versi apl OS Wear Google seperti Peta dan Pay disebut akan dihantar pada kedua-dua jam tangan kemudian.

Sementara itu, Google baru-baru ini menerbitkan video penggoda yang mengesahkan warna sarung dan jalur berbeza bagi Pixel Watch. Dan pandangan yang lebih dekat pada paparan hadapan menunjukkan betapa tebal bezel sebenar. Kami juga telah melihat logo Gorilla Glass terukir pada panel belakang—kemungkinan besar paparan bulat di hadapan akan menampilkan perlindungan yang sama.

Harga dan spesifikasi lain Google Pixel Watch

Berdasarkan bahan peruncit, harga Pixel Watch dilaporkan bermula pada $350 manakala model sedia selular 4G akan dijual pada harga $400. Ini meletakkan jam tangan dalam kategori premium dan setanding dengan Siri Jam Tangan Apple 8. Selain itu, pemproses dwi dikhabarkan akan memacu Google boleh pakai yang akan datang selain jumlah RAM yang ketara dan platform Wear OS 3 baharu.

Apakah pendapat anda tentang reka bentuk bulat Pixel Watch? Adakah bezel tebalnya mengecewakan anda? Beritahu kami sentimen anda di bahagian komen.

Melalui: AndroidPolice
Sumber:
Reddit, Google