Kebocoran Trio Pixel 9 Baharu adalah Yang Terbesar Sekalipun dengan Semua Model Digambarkan

7
nextpit Kajian Ujian Google Pixel 8 Pro 8 8
© nextpit

Walaupun kami berada beberapa bulan lagi untuk mendedahkan Pixel 9 yang sepatutnya, ini tidak bermakna kami akan duduk dan menunggu sebelum melihat barisan telefon pintar utama. Hari ini, keseluruhan trio Pixel 9 yang terdiri daripada model Pro yang lebih kecil dan model Pro XL yang dikhabarkan telah bocor, mendedahkan reka bentuk sebenar telefon bimbit ini.

Tangkapan langsung siri Google Pixel 9

Dengan ihsan outlet Rusia Rozetked, satu set imej langsung langsung bagi rangkaian Pixel 9 yang didakwa telah diterbitkan dalam talian. Kami serta-merta melihat bahagian luar yang diperbaharui dalam ketiga-tiga model, menampilkan bahagian belakang rata dan bingkai di samping pulau kamera elips yang direka bentuk semula yang menggantikan visor tepi ke tepi.

Google Pixel 9, Pixel 9 Pro dan Pixel 9 Pro XL

Bersaiz Pixel 9, Pixel 9 Pro dan Pixel 9 Pro XL Google / © Rozetked

Menyelam lebih dalam ke butiran, Pixel 9 dan Pixel 9 Pro mempunyai saiz yang setanding dengan Pixel 9 Pro XL. Ini sejajar dengan pemaparan tidak rasmi sebelumnya yang muncul sebelum ini, menunjukkan model Pixel 9 Pro yang lebih kecil. Berdasarkan khabar angin sedia ada, Pixel 9 vanilla menampilkan paparan 6.2 inci manakala Pro dan Pro XL masing-masing mendapat saiz paparan 6.3 inci dan 6.7 inci.

Perbandingan paparan Pixel 9 dan Pixel 9 Pro Google

Paparan Pixel 9 dan Pixel 9 Pro dibandingkan / © Rozetked

Satu lagi perbezaan yang boleh kami tunjukkan ialah modul kamera dalam trio. Pixel 9 nampaknya mula diperkenalkan dengan kamera dwi 50 MP manakala Pixel 9 Pro dan Pixel 9 Pro XL dilengkapi dengan persediaan tiga kamera, menambah 5x penyenas zum periskop dan termometer.

  • Baca juga: Ulasan Google Pixel 8a

Dalam tangkapan lain, Pixel 9 dan Pixel 9 Pro diletakkan bersebelahan dengan Pixel 8 (ulasan) dan Pixel 7. Selain daripada reka bentuk yang berbeza, kedua-dua entri Pixel 9 yang lebih kecil itu membentuk seekor hama yang lebih tinggi dan lebih lebar daripada Pixel 8. Walau bagaimanapun, tidak jelas bagaimana pengendalian peranti ini berbeza untuk setiap model jika kita mengambil kira ketebalan dan berat.

Google Pixel 9 dan Pixel 9 Pro berbanding Pixel 8 dan 7

Pixel 9 Pro dan Pixel 9 Google apabila diletakkan bersebelahan dengan Pixel 8 dan Pixel 7. / © Rozetked

Mengenai perkakasan dalaman, katalog Pixel 9 dilengkapi dengan cipset Tensor G4, dengan masukan Pixel 9 hadir dengan RAM 8 GB dan dua model Pro 12 GB RAM. Malangnya, ketiga-tiganya mempunyai varian asas akan dipasang dengan storan 128 GB.

Kitaran perkakasan Pixel biasa Google mencadangkan Pixel 9 akan diumumkan pada bulan Oktober. Pixel Fold generasi ke-2 dan Pixel Watch generasi ke-3 juga dijangka akan menjadi debut bersama.

Adakah anda menggali rupa Pixel 9 (Pro) berdasarkan imej ini? Kami ingin mendengar pendapat anda dalam ulasan.

Melalui: GSMArena
Sumber:
Rozetked.Me