Kembali Sayang! HTC Mempersembahkan U23 Pro dengan Kamera 108 MP

43
sepanduk htc u23pro
© HTC

Sesetengah jenama meninggalkan Eropah dan yang lain akan kembali! Sekurang-kurangnya dalam kes HTC perintis Android Taiwan. Pasukan editorial NextPit sebenarnya menerima berita bahawa HTC U23 Pro akan tersedia pada harga 549 Euro (£499) mulai sekarang. Ya, mari kita katakan dengan sopan: Selamat kembali ke tahun 2023 HTC! Mari kita lihat telefon pintar Android secara terperinci, boleh?

Selamat kembali HTC!

Angkat tangan, siapa yang masih mengenali syarikat Taiwan HTC sebagai pengeluar telefon pintar? Ya, saya fikir begitu-tetapi nenek moyang telefon pintar Android nampaknya kembali ke rak Eropah. Dan ia kembali dengan telefon yang agak menarik. Keajaiban seni telefon pintar Taiwan ini mempunyai Snapdragon 7 Gen 1 yang dipasang, yang, bersama-sama dengan 12 GB RAM dan storan 256 GB yang boleh dikembangkan melalui kad mikroSD, mahu menimbulkan ketakutan ke dalam hati pesaing. Nah-mungkin tidak begitu banyak.

  • Tidak sesuai sepenuhnya dalam konteks ini: Telefon pintar terbaik di bawah 500 Euro!

Pandangan pada kamera utama HTC U23 Pro memberi kita gambaran sekilas tentang harapan, tetapi kamera empat itu ternyata merupakan himpunan kamera utama 108 MP, kamera sudut ultra lebar 8 MP dan makro 5 MP. kamera. Oh, saya tidak mahu meninggalkan penderia kedalaman 2 MP, sudah tentu. Nah, sekurang-kurangnya kamera makro tidak mendapat resolusi yang sama.

HTC U23 Pro sebenarnya mempunyai semua yang diperlukan!

Paparan OLED 6.7 inci (2400 x 1080 px) yang diperakui IP67 dan 166.6 x 77.1 x 8.9 mm besar U23 Po masih mempunyai kamera hadapan 32 MP di bahagian atas lubang tebuk tengah. Skrin menawarkan kadar segar semula 120 Hz dan dilindungi oleh Corning Gorilla Glass. Menurut helaian spesifikasi, bateri membekalkan 4,600 mAh dan boleh dicas dengan pantas melalui penyesuai kuasa 30 W yang disertakan ( wayarles 15 W).

Komunikasi Medan Berdekatan (NFC) turut disediakan untuk pembayaran tanpa sentuh, serta piawaian sambungan Bluetooth 5.2 dan Wi-Fi 802.11 dalam rangkaian 2.4, 5 dan 6 GHz. Dan bukan sahaja sokongan kad microSD yang disebutkan ditawarkan, tetapi bicu analog lama yang baik dengan diameter tepat 3.50 mm meraikan kelahiran semulanya. Siapa sangka: Android 13 juga diprapasang—dan semuanya dalam warna kopi hitam dan putih salji hanya dengan €549/£499. Sehingga 4 Jun 2023, anda juga mendapat sepasang HTC True Wireless Earbuds Plus bernilai 79 EUR secara percuma.

Saya tidak tahu tentang anda, tetapi pada saya, ini kelihatan seperti kemunculan semula yang berjaya, bukan?

Sebaik sahaja anda telah mengeringkan air mata kegembiraan anda, tuliskan luahan emosi pertama anda kepada kami dalam ulasan, dan mari kita bincangkan kemunculan semula perintis Android (dan Windows Mobile) di bahagian komen.