Ketersediaan Apple Vision Pro – Inilah Yang Anda Dapatkan untuk $3500

11
Ketersediaan Harga Apple Vision Pro AS
© Apple

Dalam siaran akhbar terbaru, Apple telah mengumumkan bahawa Vision Pro akan tersedia pada 2 Februari di Amerika Syarikat selepas set kepala itu mula diperkenalkan tahun lepas. Ia akan dijual dari kedua-dua kedai runcit dan dalam talian. Dan sebelum penghantaran, prapesanan ditetapkan untuk bermula pada 19 Januari jam 5:00 PTG Waktu Pasifik.

Pengumuman itu didahului oleh laporan baru-baru ini bahawa syarikat itu merancang untuk mengeluarkan alat dengar spatial di negara ini pada awal Februari. Ia telah diramalkan oleh Mark Gurman dari Bloomberg bahawa Apple telah mula menghantar Vision Pro ke beberapa gudang di seluruh Amerika Syarikat.

  • Baca juga: Cermin mata maya berdiri sendiri terbaik untuk dibeli pada tahun 2024

Terdapat juga perbualan bahawa pengeluar iPhone telah mula terbang dan melatih beberapa pekerja di ibu pejabat mereka berkenaan dengan penggunaan dan penyediaan Vision Pro. Pada masa yang sama, sesi taklimat yang lebih luas dirancang untuk pekerja runcit Apple pada 21 Januari, menguatkan dengan masa baharu.

Apple Vision Pro

Apple Vision Pro disertakan dengan jalur Knit Solo dan Dwi Loop untuk kesesuaian boleh laras. / © Apple

Malangnya, tiada perkataan atau petunjuk sama ada Vision Pro akan melihat ketersediaan global yang lebih luas selain dari AS. Tetapi dalam laporan Gurman, UK, Kanada, dan China adalah pasaran seterusnya yang boleh dipakai akan tersedia.

Apakah aksesori yang disertakan dalam pembungkusan Apple Vision Pro?

Apple mengesahkan butiran pembungkusan runcit untuk set kepala. Khususnya, varian ini dilengkapi dengan storan 256 GB dan digabungkan dengan jalur Knit Solo dan Dual Loop. Bersama-sama dengan Light Seal, Apple juga melemparkan kusyen, kain penggilap dan penutup hadapan pelindung. Sementara itu, pek bateri luaran dihantar dengan kabel USB dan penyesuai.

Kos untuk pembaca Zeiss dan sisipan preskripsi juga didedahkan. Di AS, pembaca tambahan berharga $99 manakala sisipan optik dijual pada harga $149 setiap set kepala.

Terdapat perubahan yang mengejutkan dengan penarafan hayat bateri Vision Pro yang disertakan dalam siaran akhbar juga. Menurut Apple, Vision Pro mempunyai anggaran 2.5 jam main balik video, naik 30 minit daripada anggaran sebelumnya.

Adakah anda bercadang untuk melabur dalam Apple Vision Pro? Atau adakah anda terlebih dahulu berhasrat untuk menguji yang boleh dipakai sebelum membuat keputusan untuk membeli? Beritahu kami dalam ulasan.

Sumber:
epal