Khabar angin Apple HomePod Baharu dengan Permukaan Panel LCD

24
NextPit Apple HomePod 2 FaceTime
© nextpit

Sudah lama, kami tidak mendengar apa-apa daripada bahagian pembesar suara pintar daripada Apple kerana Apple Vision Pro baharu. Kini, cerita itu mendapat sedikit momentum lagi, kerana laporan baru-baru ini mencadangkan bahawa Apple sedang mengusahakan HomePod generasi ketiga (2024), yang sepatutnya mempunyai panel LCD yang boleh digunakan untuk mengawal pembesar suara pintar.

  • Membeli HomePod yang betul: Pembesar suara pintar Apple dibandingkan

Apple HomePod (2024)

Khabar angin tentang Apple HomePod generasi ketiga yang dirancang dengan paparan sensitif sentuhan di bahagian atas bukanlah perkara baharu. Sudah ada khabar angin tentang pembesar suara pintar dari Apple lebih kurang setengah tahun yang lalu.

Pada masa itu, peranti itu diandaikan sebagai Apple HomePod Pro atau Apple HomePod Max. Walau bagaimanapun, laporan daripada 9to5Mac bukan sahaja mengesahkan HomePod baharu, tetapi juga menyediakan maklumat tambahan.

Berdasarkan imej yang diterbitkan oleh pereka Kosutami pada X, Apple HomePod yang digambarkan telah disahkan secara rasmi oleh sumber Apple yang tidak dinamakan sebagai prototaip dengan nama kod B720. Foto (diluaskan oleh kami dengan Adobe AI) pembesar suara pintar menjalankan aplikasi “LcdUTest”, yang digunakan oleh jurutera untuk menguji panel LCD sensitif sentuhan.

Imej bocor Apple HomePod generasi ke-3 di atas meja

Adakah ini Apple HomePod 3rd Gen. dalam semua kegemilangannya? / © Apple | Kosutami | suntingan oleh Adobe KI

Apple HomePod dengan paparan sentuh

Pada masa ini, ini memaparkan album muzik, yang boleh dipilih dan dimainkan dengan sentuhan, mengikut sangkaan. Seperti yang diketahui, Apple HomePod menjalankan sistem pengendalian TV Apple yang diubah suai.

9to5Mac telah menyahkompilasi tvOS 17 dan menemui rujukan yang sepadan dengan prototaip B720. Aplikasi pertama yang akan muncul pada HomePod seterusnya dengan LCD di bahagian atas sepatutnya ialah Apple Music dan Apple Podcast.

Menurut khabar angin itu, ia juga mungkin menerima panggilan Facetime dengan paparan Apple HomePod. Malangnya, tiada petunjuk tentang tarikh keluaran yang mungkin untuk Apple HomePod ketiga. Dalam kes yang paling teruk, Apple juga boleh membatalkan keseluruhan projek.

Apakah pendapat anda tentang idea mengeluarkan pembesar suara pintar baharu di bawah bendera Apple? Anda dialu-alukan untuk menulis pendapat anda kepada kami dalam ulasan di bawah.

Melalui: 9to5mac
Sumber:
Kosutami pada X


Artikel sebelumnyaArtikel sebelumnya

Artikel seterusnyaArtikel seterusnya