Lampu rentetan Festavia baharu Philips Hue ialah LED mini berkilauan pintar

99
Philips Hue Festivia String Smart Lights LED
© Philips Hue

Kebanyakan lampu pintar datang sama ada dalam bentuk mentol atau jalur. Sangat jarang untuk melihatnya pada reka bentuk rentetan, yang sememangnya lebih sesuai untuk menghias pokok Krismas atau menyerlahkan sudut rumah anda pada musim cuti ini. Nasib baik, lampu tali pintar Philips Hue Festavia telah dilancarkan.

TL;DR

  • Lampu tali Philips Hue Festavia didedahkan.
  • Ia mempunyai 250 LED pintar mini dengan ciri pemalapan dan perubahan warna melalui aplikasi Hue.
  • Philips Hue Festavia dijual pada harga $159 dan dihantar mulai 15 November.

Signify, yang memiliki jenama pencahayaan popular, melancarkan Philips Hue Festavia. Ia adalah garisan 20 meter yang terdiri daripada 250 LED pintar mini dengan fungsi seperti peredupan, pemilihan warna dan kesan cahaya selain automasi asas. Pengguna juga boleh memilih gaya baharu yang dipanggil sparkle dan bertaburan melalui aplikasi mudah alih. Yang pertama memberikan output kelipan pada setiap LED manakala yang kedua mempunyai kesan kecerunan yang lancar.

  • Jangan ketinggalan: Perbandingan harga lampu pintar Philips Hue dan model

Penyegerakan muzik Philips Hue Festavia dan ciri lain

Dan serupa dengan jalur dan lampu bar lain, Festavia serasi dengan penyegerakan muzik Spotify dan Samsung SmartThings. Signify juga mengatakan bahawa lampu rentetan Festavia boleh dipasangkan dengan lampu Philips Hue yang lain. Walau bagaimanapun, pengguna perlu menyediakan Jambatan Hue sebelum mereka boleh memanfaatkan kedua-dua ciri yang disebutkan.

Lampu rentetan pintar Philips Hue Festivia untuk Krismas

Philips Hue Festavia mempunyai 250 LED berwarna mini / © Philips Hue

Philips Hue Festavia berfungsi dengan ekosistem rumah pintar lain termasuk Apple Home, Google Home dan Amazon Alexa. Yang menghairankan, tiada sebutan sokongan untuk standard Matter baharu atau protokol mesh Thread. Walau apa pun, apl Hue sudah menawarkan penyesuaian dan kawalan yang meluas untuk produk rumah pintarnya.

Di mana anda boleh membeli Philips Hue Festavia

Lampu rentetan dalaman Philips Hue tersedia mulai 15 November untuk kebanyakan bahagian Eropah, UK dan AS pada harga $159 (€159). Malangnya, ini akan menjadi eksklusif di kedai dalam talian rasmi Philips Hue.

Sumber:
Signify