Lebih Banyak Telefon Murah: Gambar Samsung Galaxy A25 Dibocorkan

37
NextPit Samsung Galaxy A14
© nextpit

Samsung melancarkan dua varian Galaxy A23 tahun lepas, termasuk pilihan LTE dan 5G. Pada April 2023, pengilang hanya menyegarkan bukan 5G melalui Galaxy A24, menjadikan pintu terbuka untuk model 5G. Kini, satu set gambar yang dikatakan Galaxy A25 5G telah muncul, menunjukkan ini mungkin entri akan datang dengan sambungan yang sepatutnya lebih pantas.

  • Baca juga: Telefon Samsung Galaxy terbaik untuk dibeli pada 2023

Paparan Samsung Galaxy A25 dikongsi oleh Giznext dan memetik OnLeaks pembocor prolifik sebagai sumber bahan ini. Sehubungan itu, peranti itu kelihatan sama dengan Galaxy A24 kecuali terdapat perbezaan kecil dalam dimensi. Telefon bajet yang tidak diumumkan bersaiz 162 x 77.5 x 8.3 mm berbanding Galaxy A24 yang berukuran 162.1 x 77.6 x 8.3 mm, yang boleh diabaikan apabila diletakkan bersebelahan.

Samsung Galaxy A25 5G

Paparan yang didakwa bagi Samsung Galaxy A25 5G yang menampilkan takuk titisan air. / © OnLeaks / Giznext

Kami juga dapat melihat paparan takuk titisan air bersama-sama dengan susun atur kamera bersatu di bahagian belakang. Elemen reka bentuk terakhir kini dikongsi dengan model lain seperti Galaxy A14 5G (ulasan) dan Galaxy A54 (ulasan). Tetapi ia tidak disebut jika sensor 50 MP yang sama akan menjadi tajuk utama modul.

Selain itu, butang kuasa di sebelah kanan nampaknya menempatkan penderia cap jari dan bicu audio 3.5 mm ditemui di bahagian bawah.

Samsung Galaxy A25 5G / Galaxy A24 5G

Samsung Galaxy A25 5G yang dikatakan mempunyai bicu fon kepala 3.5 mm dan pengimbas cap jari pada butang kuasanya. / © OnLeaks/Giznext

Walaupun outlet itu membuat spekulasi bahawa ini adalah Galaxy A25 5G yang sepatutnya, ia mungkin berakhir dengan Galaxy A24 5G memandangkan Samsung biasanya mengikuti konvensyen penamaannya dengan berhati-hati. Pada masa yang sama, memilih yang terakhir juga akan logik dan sesuai jika lelaran spesifikasi hanya untuk sambungan.

Mengenai pelepasan, tidak ada masa yang pasti diberikan. Tetapi untuk rujukan, Galaxy A23 5G diumumkan pada Ogos tahun lepas, yang berharga $300. Kita mungkin dapat melihat debut pengganti dalam tetingkap pelancaran yang sama dan berjalan pada OS Android 13 di luar kotak.

Apakah pendapat anda untuk Samsung mengekalkan takuk pada perantinya? Adakah anda sanggup membeli telefon dengan ciri ini? Tekan kami dengan jawapan anda dalam komen.

Melalui: Giznext
Sumber:
Twitter/u/OnLeaks