Lebih murah daripada iPhone baharu: Harga Pixel 7 (Pro) Google didedahkan

99
Paparan NextPit Google Pixel 6 Pro
© NextPit

Butiran lanjut mengenai Google Pixel 7 dan Google Pixel 7 Pro mula menjadi kenyataan apabila kami menghampiri acara pelancaran. Hari ini, harga kedua-duanya didedahkan tidak berubah daripada siri Pixel 6.

TL;DR

  • Harga Google Pixel 7 dan Pixel 7 Pro didedahkan sebelum acara pelancaran.
  • Harga Pixel 7 Google tidak berubah pada $599.
  • Pixel 7 Pro akan bermula pada 899.

Google mengekalkan harga Pixel 7 (Pro) tidak berubah. Imej-imej itu dikatakan datang dari sistem Target dan dikongsi oleh pengguna Twitter bernama ArtemR. Tidak mengejutkan, Pixel 7 akan ditawarkan pada harga $599, yang masih lebih murah daripada Apple iPhone 14. Begitu juga, Pixel 7 Pro disenaraikan pada harga $899. Adalah selamat untuk mengatakan penyenaraian ini adalah untuk model 128 GB.

  • Berkaitan: Kajian Apple iPhone 14 Pro

Warna berdasarkan imej yang dibocorkan adalah selaras dengan apa yang kami lihat dari Google Store. Pixel yang lebih kecil mempunyai pilihan Snow, Obsidian dan Lemongrass manakala Pixel 7 Pro akan dihantar dalam Obsidian, Hazel atau Snow. Tidak jelas jika terdapat jalur warna yang terikat pada konfigurasi tertentu.

Google Pixel 7 Pro

Reka bentuk dan paparan Google Pixel 7 Pro / © Google

Sebaliknya, halaman Facebook Pixel Superfans telah mendedahkan reka bentuk hadapan Pixel 7 Pro, yang hampir sama dengan Pixel 6 Pro dengan potongan lubang tebuk terletak di tengah. Walau bagaimanapun, bahagian tepi yang kurang melengkung agak ketara pada model yang akan datang. Tetapi kami hanya boleh mengesahkan ini sebaik sahaja peranti itu dilancarkan sepenuhnya.

Prapesan dan keluaran Pixel 7 (Pro).

Berkenaan apabila anda boleh membeli Pixel 7 atau Pixel 7 Pro, telah dilaporkan sebelum ini bahawa prapesanan akan bermula pada 6 Oktober semasa acara tersebut. Dijangka penghantaran akan berlaku selepas seminggu, iaitu pada 13 Oktober.

Yang mana anda tidak sabar-sabar untuk membeli tahun ini: Pixel 7 atau iPhone 14? Biar kami mendengar jawapan anda.