Lihat Apa yang Percuma pada Apl Android dan iOS Minggu ini

27
Apl NextPit
© nextpit

Beribu-ribu apl Android dan iOS tersedia, dan walaupun semua orang mempunyai kegemaran, kadangkala kami mencari sesuatu yang baharu. Menyedari bahawa tidak semua mampu membeli aplikasi berbayar, kami di nextpit telah menjelajah Apple App Store dan Google Play Store untuk mencari aplikasi berbayar biasa yang kini tersedia secara percuma!

Pertama sekali, anda harus ingat bahawa apl iOS dan Android yang disenaraikan di sini tersedia secara percuma. Dengan kata lain, kami sama sekali tidak tahu bila tawaran ini akan tamat tempoh. Adalah penting anda memuat turun dan memasang apa sahaja apl yang menarik minat anda secepat mungkin.

Kami juga memastikan bahawa tiada apl percuma ini dalam senarai kami dinilai kurang daripada 3.5 bintang. Tidak seperti 5 Apl Teratas Mingguan kami, kami tidak melakukan semakan mendalam terhadap apl yang disenaraikan.

 • Jangan terlepas ini: Cara mencari apl percuma untuk Android dan iOS

Petua: Jika anda terjumpa apl menarik yang disenaraikan di sini tetapi belum lagi memerlukannya, kami akan mengesyorkan anda memasangnya sebelum memadamkannya. Dengan berbuat demikian, anda akan menyimpan apl itu dalam pustaka anda dan memasangnya kemudian tanpa perlu membayarnya, walaupun selepas promosi telah tamat.

Apl Android tersedia secara percuma untuk masa yang terhad

Apl Android untuk produktiviti dan gaya hidup

 • Cetak Foto ($2.99): Kebanyakan daripada kami menggunakan telefon pintar kami sebagai alat fotografi utama kami. Apl ini membolehkan anda mengubah saiz foto dan menyediakannya untuk dicetak di kedai foto.
 • Kamera Manual: DSLR Camera Pro ($4.99): Jika anda ingin menggunakan lebih kreativiti menggunakan kamera telefon pintar anda, aplikasi ini menyediakan kawalan manual.
 • Kalkulator Pinjaman ($14.99): Walaupun kematian dan cukai dianggap sebagai kepastian dalam hidup, saya fikir pinjaman juga termasuk dalam kategori sedemikian. Apl ini membolehkan anda mengetahui jumlah hutang anda kepada pemiutang seperti bank.
 • Bunyi Tidur ($14.99): Sukar untuk tidur? Mungkin anda memerlukan rangsangan luar untuk membantu anda hanyut ke alam mimpi…

Permainan Android

 • Penembak Dungeon: Kuil Gelap ($1.99): FPS tempat anda meneroka penjara bawah tanah yang luas yang dipenuhi dengan rampasan. Walau bagaimanapun, membawa pulang khazanah ini bukanlah satu tugas yang mudah dengan semua jenis raksasa yang menghalang anda.
 • UFO Dude RPG ($2.49): Kumpul UFO yang berbeza dan lawan alam ghaib. Permainan yang menguji kemahiran anda dalam membina pasukan yang kuat.
 • Ahli Anatomi Bodoh ($1.49): Ketahui semua tentang tubuh manusia dalam permainan yang menyeronokkan ini yang memberikan anda banyak perkara remeh.
 • Demon Warrior Premium ($0.99): Permainan tatal sisi yang menyaksikan anda cuba menjadi syaitan yang paling berkuasa di sekeliling anda, menyingkirkan semua yang menghalang anda.
 • The Lonely Hacker ($2.99): Permainan yang berdasarkan prinsip penggodaman dunia sebenar, ia pastinya pembuka mata yang menghasilkan adrenalin untuk boot.

Apl iOS tersedia secara percuma untuk masa yang terhad

Apl iOS untuk produktiviti dan gaya hidup

 • Bercakap Magic 8-Bola ($1.99): Anda tidak perlu lagi membawa Magic 8-Ball yang fizikal dan kuat untuk membantu anda memutuskan tindakan seterusnya. Biarkan aplikasi ini melakukannya!
 • Pengecam Teks OCR ($7.99): Edit, salin dan juga kongsi hasil OCR. Aplikasi ini menyokong pelbagai bahasa, menjadikannya berguna di Benua Lama juga.
 • Video Fokus ($5.99): Apl pemampatan video yang menjadikan saiz video besar lebih mudah diurus untuk tujuan perkongsian menggunakan algoritma pemampatannya sendiri.
 • Tetikus Jauh dan Papan Kekunci Pro ($10): Adakah anda berada dalam kesesakan kerana anda tidak mempunyai tetikus atau papan kekunci untuk digunakan? Jangan risau, aplikasi ini mengubah telefon anda menjadi seperti itu dari segi fungsi!
 • Sekat Semua Pop Timbul ($1.99): Adakah sesetengah tapak yang anda layari datang dengan jumlah tetingkap pop timbul yang tidak perlu? Apl ini memastikan anda tidak akan dibelenggu oleh pop timbul ini, sekali-kali!

permainan iOS

 • Super Corners ($1.99): Permainan strategi yang memerlukan anda mempunyai fikiran yang cepat dengan nombor juga.
 • Kelas Haiwan ($2.99): Alat pendidikan yang hebat untuk belajar tentang haiwan dan klasifikasinya. Siapa tahu, anda mungkin hanya mengambil beberapa trivia yang anda tidak pernah tahu sebelum ini!
 • Selamat Trak ($1.99): Anda ditugaskan untuk menghantar buah-buahan ke pasar dengan trak anda, tetapi terdapat halangan di sepanjang jalan. Bagaimanakah anda akan menavigasi mereka?
 • Premium Menara Muzik Saya ($4.99): Permainan irama dengan kelainan, di mana terdapat grafik yang menarik untuk memastikan anda sentiasa terlibat. Siapa yang boleh menolak anak kucing yang jatuh dengan cepat?
 • Simulator Penerbangan Gagak Gagak 3D ($9.99): “Seperti burung gagak terbang”, begitulah kata pepatah. Ketahui bagaimana perasaan burung gagak terbang dalam simulator unik ini!

Itu menyimpulkan senarai apl iOS dan Android percuma minggu ini. Menemui sebarang apl atau permainan yang patut diberi perhatian di Gedung Google Play atau Apple App Store? Jangan teragak-agak untuk mengesyorkan mereka dalam ulasan.