Lihat Apl iOS Dan Android Percuma Yang Ada Minggu Ini

13
Apl NextPit
© nextpit

Oleh itu, anda baru sahaja menghadiahkan diri anda telefon baharu dan berminat untuk mengisinya dengan apl yang berbeza. Menatal melalui Apple App Store dan Google Play Store, anda menyedari bahawa kebanyakan apl yang anda suka dibayar. Walau bagaimanapun, adakah anda tahu bahawa terdapat beberapa pembangun aplikasi yang memberikan apl mereka secara percuma untuk masa terhad sahaja?

Itulah sebabnya kami melakukan semua kerja keras dan mencari apl percuma sementara ini. Kami menerbitkan lajur apl iOS dan Android percuma ini dua kali seminggu. Yang pertama pada hari Selasa manakala yang satu lagi pada hari Jumaat. Jika anda tidak mencari tawaran hari ini tetapi lebih suka untuk mengetahuinya, sebaiknya anda menanda halaman halaman kami.

Ini berbeza daripada 5 Apl Teratas Mingguan kami kerana kami tidak memasang dan menyemak apl ini secara individu. Kami memastikan bahawa apl ini tidak mengandungi terlalu banyak transaksi mikro dan menampilkan penilaian minimum 3.5 bintang di Gedung Google Play atau Apple App Store untuk menambah ketenangan fikiran.

Satu lagi perkara penting yang perlu diambil perhatian: Kebanyakan apl percuma ini tersedia untuk masa yang terhad sahaja. Apabila anda selesai membaca artikel ini, salah satu apl percuma yang disenaraikan mungkin tidak lagi percuma. Sila maklumkan kepada kami dan kami akan mengalih keluar apl daripada artikel itu.


Satu lagi petua hangat: Jika anda menjumpai apl yang menarik tetapi tidak memerlukannya sekarang, muat turun dan pasangkannya juga. Dengan cara ini, anda telah “membeli” sekali secara percuma dan ia akan tersedia dalam pustaka apl anda selama-lamanya—walaupun anda memadamkannya daripada telefon pintar anda selepas itu.


Apl Android yang percuma untuk masa yang singkat

Apl Android untuk produktiviti dan gaya hidup

 • Pelatih Kata Kerja Perancis ($4.99): Sama ada anda seorang warga asing yang tinggal di Perancis atau hanya ingin menguasai bahasa itu, bagaimana pula dengan mendapatkan bantuan daripada aplikasi?
 • Pemain Video – Versi PRO ($6.99): Cuba mencari fail main balik video universal pada telefon anda? Aplikasi ini harus melakukan silap mata.
 • Radio Muzik 80-an Pro ($0.70): Jika anda ingin tahu apa yang ditawarkan oleh tahun 80-an dari segi muzik, ini adalah aplikasi yang sesuai.

Permainan Android

 • Hidup atau Mati Survival Pro ($0.49): Ia adalah kiasan biasa “anda menentang dunia”. Anda perlu melakukan segala yang mungkin untuk terus hidup menentang gerombolan zombi.
 • Pertahanan Istana Akhir ($0.99): Pertahankan istana anda daripada gerombolan musuh yang mempunyai daging lembu bersama anda. Tindakan itu pantas dan marah, bolehkah anda bertahan?
 • Crossword Quest Premium ($2.99): Ini ialah teka silang kata daripada genre yang berbeza, setiap kali anda menyelesaikan silang kata, anda akan membuka kunci latar belakang landskap yang menakjubkan. Cara terbaik untuk merehatkan otak anda.
 • UFO Dude RPG ($2.49): Adakah anda sememangnya ganas? Bagaimana pula dengan membunuh syaitan di angkasa? Tidak, ia bukan Doom, tetapi anda boleh memusnahkan makhluk asing dan syaitan lain dari UFO. Hujan api ke atas mereka!
 • penjara bawah tanah999 ($0.99): Anda berada di platform yang tiada tempat untuk berlari. Lendir dari setiap arah menghampiri anda. Apa lagi yang boleh anda lakukan selain menggunakan mantra dan menyingkirkannya?

Apl iOS yang percuma untuk masa yang singkat

Apl iOS untuk produktiviti dan gaya hidup

 • Senarai Tugasan Mudah ($0.99): Mulakan tahun baharu dengan apl senarai Tugasan untuk membantu anda bermula dengan betul.
 • Penggelung Audio ($1.49): Bekerja dengan fail audio ringkas semasa bergerak? Aplikasi ini membantu anda mencantum dan menggelung beberapa fail bersama-sama.
 • Videdit ($0.99): Edit fail video tidak kira di mana anda berada dari keselesaan telefon anda.
 • omscillate: panduan meditasi ($0.99): Perlu berehat dari kehidupan yang penuh tekanan? Mengapa tidak mencuba meditasi dengan panduan ini untuk memulakan anda?
 • Epica 2 Pro ($0.99): Hiaskan foto media sosial anda dengan penapis gila!

permainan iOS

 • Permainan Fill Me Up Block Brain ($2.99): Jika anda suka permainan teka-teki, permainan ini pasti akan membuatkan otak anda bergerak.
 • Eja Kacang ($1.69): Tiada dua permainan yang sama, dengan huruf yang dicetak pada biji kopi jatuh secara rawak, meninggalkan anda untuk membuat seberapa banyak perkataan yang anda boleh.
 • Teluk Kristal ($0.99): Permainan Match 3 yang mengambil gaya permainan yang berbeza, dengan segitiga berputar untuk menambah sedikit kedalaman strategik itu.
 • Rumah Lelaki Langsing ($2.99): Permainan pengembaraan seram yang pasti membuatkan anda berada di tepi tempat duduk semasa anda bermain. Terbaik untuk berbuat demikian dengan lampu dihidupkan!
 • Pembina Dunia Eden ($1.99): Anda pada dasarnya adalah tuhan dalam permainan ini, menggunakan kawalan penuh dan pengaruh ke atas apa sahaja dunia yang anda cipta.

Kami berharap anda mendapat permulaan yang baik untuk minggu ini dan suka memperkenalkan lebih banyak apl dan permainan percuma untuk anda. Mana antara apl tersenarai yang telah anda pasang? Adakah anda mempunyai sebarang cadangan apl lain untuk komuniti nextpit? Beritahu kami dalam ulasan!