Lihat Apl Percuma Mana yang ada untuk Android dan iOS Minggu ini

49
Apl NextPit
© nextpit

Adakah anda bosan dan bosan dengan aplikasi pada telefon anda? Mungkin sudah tiba masanya untuk mencuba sesuatu yang baharu, dan kami berharap lajur Apl Mingguan iOS dan Android percuma kami akan memberikan anda sesuatu yang baharu untuk dimainkan. Lajur ini diterbitkan dua kali setiap minggu untuk variasi.

Ini sangat berbeza daripada “5 Apl Teratas Minggu” kami kerana semua yang disenaraikan di sini biasanya dibayar, tetapi tersedia secara percuma buat sementara waktu. Kami memilih apl ini dengan teliti untuk menampilkan transaksi mikro yang minimum dan semuanya mempunyai penilaian minimum 3.5 bintang untuk kawalan kualiti.

Walau bagaimanapun, kami tidak tahu bila tempoh promosi akan tamat kerana ia bergantung kepada pembangun apl itu sendiri. Sekiranya anda menjumpai apl yang disenaraikan tetapi tidak lagi percuma, maklumkan kepada kami untuk membuat kemas kini yang berkaitan.


Berikut ialah petua: Jika anda terjumpa apl yang anda ingin miliki tetapi tidak diperlukan sekarang, muat turun dan pasang apl itu dahulu. Ia akan dianggap sebagai “dibeli” dan ia akan tersedia dalam pustaka apl anda selama-lamanya—walaupun anda menyahpasangnya daripada telefon pintar anda sejurus selepas itu.


Apl Android yang percuma untuk masa yang singkat

Apl Android untuk produktiviti dan gaya hidup

 • Relaxing Tangle Pro ($0.49): Aplikasi yang membolehkan anda berehat melalui interaksi pintar dengan imej.

Permainan Android

Apl iOS yang percuma untuk masa yang singkat

Apl iOS untuk produktiviti dan gaya hidup

 • Skoliometer ($14.99): Apl ini mendakwa boleh menjadi alat pemeriksaan skoliosis, tetapi anda masih lebih baik dengan profesional perubatan.
 • Butang Main dan Jeda ($2.99): Sambungan web untuk Safari yang membantu anda mengawal main balik media dengan lebih mudah.
 • caff.ai ($0.99): Adakah terdapat perkara seperti mengambil terlalu banyak kopi? Nampaknya begitu, itulah sebabnya aplikasi ini membantu anda menguruskan pengambilan anda.
 • Butleroy ($8.99): Urus peringatan dan tugasan anda dengan mudah dengan apl unik ini.
 • seketika ($1.99): Tuliskan pemikiran anda yang paling berharga dalam aplikasi jurnal ini.

Permainan percuma untuk iPhone dan iPad

 • Esok Lagi ($5.99): Selesaikan teka-teki yang rumit selepas mengambil gambar bilik tertentu dan kemudian memikirkan petunjuk yang ditangkap.
 • Stesen 117 ($1.99): Permainan pengembaraan orang pertama yang memerlukan sedikit penggunaan noggin anda.
 • Cuti Hari Ferris Mueller ($1.99): Anda boleh tahu bahawa ini akan menjadi parodi kepada nama yang lebih terkenal, tetapi ia masih merupakan permainan pengembaraan titik dan klik yang menyeronokkan.
 • Veritas ($5.99): Semua soalan. Nampaknya kebenaran bukan semua yang retak untuk berada dalam tajuk unik ini.
 • Sebuah Kisah Pendek ($3.99): Permainan bilik melarikan diri yang comel yang memerlukan anda menyelesaikan teka-teki dalam perlumbaan melawan masa.

Adakah terdapat apa-apa yang menarik perhatian anda minggu ini? Adakah anda lebih suka permainan atau apl produktiviti dalam senarai? Beritahu kami pendapat anda dalam ulasan.