Mahukan beberapa apl percuma? Rebutlah tawaran masa terhad ini!

90
Apl NextPit minggu ini 12
© NextPit

Tiba masanya untuk edisi lain apl percuma minggu ini! Seperti biasa, NextPit menawarkan anda pilihan tawaran bagus untuk apl mudah alih dan permainan untuk iOS dan Android yang biasanya berharga sesuatu tetapi tersedia secara percuma secara sementara di Apple App Store dan Google Play Store.

Tetapi bagaimana kami melakukan siaran ini: Pasukan kami menyemak kedai aplikasi untuk anda melalui tapak perjanjian atau melalui aplikasi seperti AppSales. Di sana kami memilih tawaran percuma dan menyenaraikannya untuk anda di bawah. Ini bermakna kami hanya mengumpul pengesyoran untuk apl yang biasanya perlu dibayar.

Nota bagi pihak kami sendiri: Tidak seperti ulasan apl kami yang lain, tiada kawalan kualiti di pihak kami dalam senarai percuma ini. Oleh itu, kami tidak tahu sama ada apl itu melindungi data anda, jika terdapat jualan dalam apl yang keterlaluan, atau jika permainan itu sangat teruk. Oleh itu, ingatlah perkara itu semasa memuat turun dan semaknya atas tanggungjawab anda sendiri.

 • Ikuti panduan lengkap kami untuk mencari apl percuma untuk Android dan iOS

Petua pantas: Setiap kali anda terjumpa apl yang menarik tetapi tidak mempunyai kegunaan sebenar untuknya, mengapa tidak pasang apl itu sahaja? Selepas berbuat demikian, hanya padamkannya daripada peranti anda. Dengan cara ini, apl itu akan menjadi sebahagian daripada pustaka apl anda dan anda boleh memasangnya semula secara percuma apabila anda memerlukannya. Ini adalah kaedah yang boleh dipercayai untuk memanfaatkan sepenuhnya promosi jangka pendek.

Apl Android percuma buat sementara waktu di Gedung Google Play

Apl produktiviti/gaya hidup Android yang percuma buat sementara waktu di Gedung Google Play

 • Nota kuliah ($2.99): Adakah anda seorang pelajar, atau adakah tugas anda memerlukan anda mencatat nota sepanjang masa? Jika demikian keadaannya, maka Nota Kuliah sangat masuk akal, sebagai aplikasi perakam bilik darjah yang membolehkan anda merakam audio semasa kuliah di samping keupayaan untuk mencatat nota tulisan tangan melalui lakaran pad nota. Ah, kalaulah ia boleh menyalin apa yang dituturkan ke dalam perkataan bertulis…
 • Pengimbas EVP Gelombang Semangat ($1.49): Adakah anda mempunyai perasaan bahawa ada seseorang yang memerhati anda dari belakang yang berasal dari alam ghaib? Mungkin aplikasi ini mungkin membantu anda, tetapi pakai topi kerajang timah anda semasa anda melakukannya!
 • Pengiktirafan Nota ($4.49): Bagaimana pula dengan apl yang membantu anda mempelajari muzik pada kadar yang lebih pantas? Aplikasi ini ialah pengesanan nota & penukar kelajuan audio yang mampu menukar muzik kepada muzik helaian alternatif.
 • Penjadual Nada Dering ($0.99): Kami tahu semua tentang menetapkan nada dering individu kepada nombor khas, tetapi bagaimana pula dengan menukar nada dering agar sesuai dengan masa dalam hari itu? Mungkin ini adalah penyelesaian yang lebih elegan…
 • Skrin Jerit ($0.99): Apl menarik yang membolehkan anda membuat pengumuman teks yang besar apabila anda tidak boleh bercakap atau menjerit. Di sinilah lebih besar paparan telefon anda, lebih baik!

Permainan mudah alih Android percuma buat sementara waktu di Gedung Google Play

 • Permainan Krismas Pro ($1.99): 5 permainan bertemakan Krismas yang boleh dimainkan daripada satu apl. Ini menjadikannya apl yang sempurna untuk menikmati suasana Hari Raya.
 • Kereta Api Cinta ($1.99): Membaca pasti menggelitik imaginasi, tetapi dalam format digital, novel jalanan interaktif tentang cinta dan nasib yang mengikuti tradisi klasik Rusia ini akan membuatkan anda asyik ketika anda membantu mengubah nasib lelaki dan wanita kepada yang lebih bahagia.
 • Memasak Kawaii ($0.99): Ia adalah perlumbaan yang meriah untuk menyiapkan seberapa banyak hidangan yang mungkin pada waktu puncak apabila pesanan bertimbun, dan suhu meningkat di dapur!
 • Permainan Abjad-Nombor ($3.99): Yang ini adalah untuk anak-anak kecil kerana mereka menikmati pengembaraan Afrika yang membantu mereka mengambil nombor dan abjad dengan cara yang menyeronokkan.
 • Stickman Warriors ($0.49): Gelaran pertempuran ala arena ini pastinya akan membuatkan anda asyik bermain sambil mengadu pahlawan anda dengan orang lain, dengan harapan untuk muncul sebagai pemenang.
 • Gabungkan Dadu ($0.99): Ini ialah teka teki yang memerlukan anda mencapai jumlah keseluruhan 10 menggunakan nilai dadu yang ditunjukkan, secara mendatar dan menegak. Penggoda otak yang cukup menarik.
 • Tumbuh Zombie ($1.99): Main peranan sebagai saintis gila semasa anda mengembangkan zombi anda sendiri dan berharap mereka dapat mengatasi apa sahaja musuh yang menghampiri anda!

Apl iOS percuma buat sementara waktu di Apple App Store

Apl iOS produktiviti/gaya hidup ini percuma buat sementara waktu di Apple App Store

 • Tangkapan Kepala Maya ($0.99): Jika anda pernah memerlukan tangkapan kepala maya, mengapa tidak biarkan apl melakukannya untuk anda dan bukannya membayar banyak wang untuk artis digital profesional?
 • Vostok ($0.99): Apl ini ialah pembuat cerita dan kolaj yang menggunakan imej untuk menceritakan kisah yang hebat kepada penontonnya. Lagipun, bukankah gambar melukis seribu perkataan? Anda boleh praktikal ‘menulis’ novel dengan ini!
 • Pencipta Cat Dengan Nombor ($4.99): Fikirkan anda mampu melakukan lebih baik daripada buku cat dengan nombor yang lain di pasaran? Mungkin hadiahkan orang yang anda sayangi teka-teki peribadi yang unik dengan hasil tangan anda!
 • Pensil Sprite ($3.99): Cipta sprite seni piksel yang cantik menggunakan aplikasi ini, di mana koleksi alatan yang dipadankan dengan enjin lukisan yang berkuasa akan menyelesaikan kerja dalam masa yang singkat.

Permainan iOS ini percuma buat sementara waktu di Apple App Store

 • Catur Ace ($1.99): Pernah terfikir sama ada anda boleh bermain catur menggunakan kad? Ketahui caranya dengan permainan ini yang kini tersedia secara percuma.
 • CuBuGo ($0.99): Permainan teka-teki berasaskan putaran ini pastinya melemparkan sepana dalam kerja-kerja apabila ia datang kepada teka-teki. Lagipun, ia memerlukan anda untuk melihat sesuatu dari perspektif yang sama sekali berbeza untuk menyelesaikannya.
 • Mod Pertempuran Muzik Penuh ($4.99): Ingat permainan irama sekolah lama yang berterusan pada kadar yang semakin pantas sehingga anda bergantung pada ingatan otot dan bukannya kemahiran sebenar? Nikmati pengalaman serupa pada iPhone anda dengan permainan ini!
 • Rumah Kota Saya ($2.99): Dengan sedozen bilik untuk diterokai dan rakan baharu untuk dibuat, anda akan dapat mencipta rumah yang sempurna berdasarkan imaginasi anda. Sekarang, andai si kecil sedar bahawa hidup bukanlah hamparan bunga mawar…
 • Mania Mage ($0.99): Naga sukakan harta mereka, sebanyak ini anda tahu. Walau bagaimanapun, sejauh mana ketamakan anda boleh pergi dalam percubaan untuk mendapatkan kekayaan yang tidak dapat dicari sebagai ahli sihir dengan mengalahkan seekor naga?
 • Menyerang Gerombolan ($0.99): Anda adalah subjek (tidak) bertuah yang dipilih oleh raja untuk mempertahankan kerajaan daripada gerombolan penceroboh. Adakah anda bersedia untuk tugas itu?
 • Girl City Street Fight ($0.99): Adakah anda menikmati sedikit pergaduhan kucing? Keadaan menjadi jauh lebih kejam daripada sekadar memanggil nama dan gosip, apabila gadis-gadis itu pergi ke bandar dalam permainan pertempuran ini.
 • Liga Pusingan Panas ($4.99): Bersaing dengan pelumba kejam yang lain semasa anda cuba muncul dahulu daripada pelbagai trek yang berbeza untuk dipilih.

Apa pendapat anda tentang pilihan kami minggu ini? Adakah anda menemui aplikasi atau permainan menarik lain di Gedung Google Play atau Apple App Store? Jangan ragu untuk berkongsi kebaikan anda dalam komen.