Mahukan beberapa apl premium percuma? Dapatkan versi berbayar ini secara percuma!

95
Apl NextPit minggu ini 10
© NextPit

Apabila kami tiba di penghujung minggu ini, kami membawakan anda satu lagi edisi apl percuma minggu ini. NextPit menawarkan anda pilihan tawaran menarik untuk apl mudah alih dan permainan untuk iOS dan Android yang biasanya dibayar tetapi tersedia secara percuma secara sementara di Apple App Store dan Google Play Store.

Senarai apl percuma ini dikemas kini setiap minggu dengan sekurang-kurangnya dua edisi mingguan. Antara masa penerbitan dan saat anda membaca artikel ini, ada kemungkinan beberapa permohonan telah dibayar semula. Promosi Gedung Google Play pada apl agak mudah untuk diramalkan, tetapi ia lebih rumit dengan promosi App Store kerana Apple tidak menyatakan berapa lama diskaun itu sah.

 • Ikuti kami: Panduan lengkap untuk mencari apl percuma untuk Android dan iOS

Petua pantas: Setiap kali anda terjumpa apl yang menarik tetapi tidak mempunyai kegunaan sebenar untuknya, mengapa tidak pasang apl itu sahaja? Selepas berbuat demikian, hanya padamkannya daripada peranti anda. Dengan cara ini, apl itu akan menjadi sebahagian daripada pustaka apl anda dan anda boleh memasangnya semula secara percuma apabila anda memerlukannya. Ini adalah kaedah yang boleh dipercayai untuk memanfaatkan sepenuhnya promosi jangka pendek.

Apl Android percuma buat sementara waktu di Gedung Google Play

Apl produktiviti/gaya hidup Android yang percuma buat sementara waktu di Gedung Google Play

 • Pembuat Pintasan Laman Web ($0.99): Buat ikon pintasan tapak web pada skrin utama anda, membolehkan anda mengakses tapak web kegemaran anda dengan mudah dengan satu sentuhan.
 • Pholorize ($2.99): Anda tahu gambar hitam putih yang lama dan lusuh itu? Mengapa tidak tambahkan sedikit warna kepada mereka dengan aplikasi ini untuk membawa sentuhan kemodenan?
 • Penunjuk Bateri Buih ($1.49): Segarkan animasi pengecasan bateri telefon pintar anda dengan aplikasi ini. Anda boleh menyesuaikan saiz dan warna buih.
 • Muzik Lembaran Saya ($2.99): Ubah cara anda bermain dan belajar muzik menggunakan aplikasi ini, di mana anda boleh mempelajari muzik helaian piano (atau sebarang jenis skor muzik) terus pada telefon pintar anda.

Permainan mudah alih Android percuma buat sementara waktu di Gedung Google Play

 • Liga Pusingan Panas: Mania Perlumbaan ($4.99): Adukan refleks anda dengan pemandu lain di trek, di mana anda berhasrat untuk menunjukkan kepada dunia bahawa anda menguasai lebih daripada 150 trek yang mempunyai teknik dan strategi unik mereka sendiri untuk menang.
 • Pemusnah Bandar HD ($2.49): Adakah anda tertekan akibat minggu kerja yang sibuk? Jika ya, bagaimana pula dengan mengamuk melalui bandar dan menjadikannya runtuhan dan abu dalam permainan katartik yang pelik ini?
 • Premium Perang Trojan ($0.99): Jadilah tuan kepada takdir anda sendiri dengan memimpin tentera Yunani untuk memenangi hati Ratu Helen dari Troy. Lebih banyak jenis pasukan akan disediakan semasa anda mengembangkan penaklukan anda.
 • RPG Raksasa Pentamon ($0.99): Klon Pokémon yang mungkin berbaloi untuk dibunuh beberapa lama lagi, di mana anda juga boleh terlibat dalam pertempuran 6 lawan 6 yang berpotensi menggigit kuku!
 • Pemecah Bata PRO ($3.99): Jangan pecah kepala anda atas permainan ini, di mana anda perlu memecahkan sebanyak mungkin batu bata untuk mara ke peringkat seterusnya. Ini pastinya mengimbau kembali kenangan Alleyway di Gameboy.
 • Requence ($0.99): Zen, robot kucing dari masa lalu, adalah protagonis utama dalam platformer ini di mana anda perlu menyelesaikan teka-teki jahat di sepanjang jalan untuk maju ke peringkat seterusnya!
 • Aksi Mustahil Kereta Gila ($7.99): Adakah anda sentiasa kagum dengan cara yang berani melakukan aksi di dalam kenderaan mereka, terbalik dan mendarat dengan betul atau melompat melalui gelung api? Permainan ini membolehkan anda berbuat demikian tanpa risiko kecederaan atau kematian.

Apl iOS percuma buat sementara waktu di Apple App Store

Apl iOS produktiviti/gaya hidup ini percuma buat sementara waktu di Apple App Store

 • Kemasyhuran: Pembuat lakaran kecil YT ($0.99): Adakah anda seorang pencipta kandungan dengan saluran YouTube anda sendiri? Membuat lakaran kecil kadangkala agak sukar, jadi mengapa tidak biarkan apl ini membantu anda?
 • Pembuat Logo & Poster Vintaj ($1.99): Walaupun terdapat aplikasi lain di luar sana yang menyediakan cara untuk membuat poster dan iklan yang kelihatan vintaj, aplikasi ini melakukan semuanya daripada telefon pintar anda.
 • Memo Semua Dalam Satu ($4.99): Pernah membaca sesuatu dalam talian dan ingin mengambil perhatian mengenainya, hanya untuk melupakan di mana anda melihatnya kemudian? Apl ini membolehkan anda menyimpan perkataan, gambar, video, suara dan kedudukan pada bila-bila masa dan di mana-mana sahaja.
 • CampNight: Bunyi Tidur ($0.99): Amat sukar untuk menyatakan perasaan seseorang apabila dekat dengan alam semula jadi, dan tidur dengan bunyi berirama yang menenangkan di sekeliling kini boleh ditiru dengan apl ini.

Permainan iOS ini percuma buat sementara waktu di Apple App Store

 • Tampar dan Kacang ($3.99): Menampilkan grafik seni piksel retro, Slaps And Beans menawarkan pengalaman mengalahkan penatalan pemain tunggal atau koperasi di mana anda akan berseronok.
 • Giliran awak! ($0.99): Jika anda cenderung untuk menghabiskan banyak masa dengan permainan papan, mungkin mempunyai pemasa adalah berguna. Buang jam pasir lama itu, tetapi dapatkan apl ini yang membolehkan anda menyelesaikan lebih banyak permainan berbanding menonton masa!
 • 13-an ($1.99): Ia seperti Sudoku macam-macam, di mana kusut padanan nombor yang menyeronokkan ini memerlukan anda menyeret jubin ke papan untuk membuat baris atau lajur yang menambah sehingga 13. Ia pasti akan membuatkan anda gila!
 • Kepak Kelawar Itu ($1.99): Seperti permainan pelari yang tidak berkesudahan, anda perlu membimbing kelawar anda melalui laluan penerbangannya, mengelakkan halangan di tanah perkuburan yang tidak mahu lebih baik daripada membawa anda turun ke bumi. Grafik hitam-putih menambah sentuhan yang bagus.
 • HappyTruck: Penjelajah ($1.99): Anda tahu apa yang mereka katakan, dengan trak, anda boleh pergi ke mana-mana. Permainan ini membolehkan anda meneroka dunia yang penuh dengan halangan, tetapi mujurlah anda mempunyai trak – jadi cuba atasi sekatan jalan ini dengan kepintaran anda!
 • Masa bodoh ($0.99): Mari kita lihat apa yang AI dan manusia boleh lakukan dengan permainan ini! Lukis sesuatu dan biarkan AI menentukan elemen lain yang akan mereka sertakan, melengkapkan karya seni.
 • Nenek Seram: Dua Bab ($2.99): Mengapa tidak memberi diri anda peluang untuk mengoyakkan seluar anda pada Halloween ini dengan permainan ini? Anda terperangkap dalam rumah seram, tanpa cara yang mungkin untuk melarikan diri selain daripada menyelesaikan teka-teki yang licik.
 • Permainan Brookhaven ($2.99): Ini adalah tajuk yang agak pelik, di mana anda menghabiskan masa anda menemui bilik yang berbeza dan kawasan luar dalam grafik HD yang berwarna-warni. Biarkan imaginasi anda berjalan liar!

Apa pendapat anda tentang pilihan kami minggu ini? Adakah anda menemui aplikasi atau permainan menarik lain di Gedung Google Play atau Apple App Store? Jangan ragu untuk berkongsi kebaikan anda dalam komen.