Memperkenalkan Google Pixel Watch 2: Video Teaser Rasmi Mendedahkan Ciri Baharu

24
jam tangan google pixel 2 00
© Google | edit oleh nextpit

Bulan depan, Google secara rasmi akan mempersembahkan Google Pixel 8, Pixel 8 Pro dan Google Watch 2, pada 4 Oktober. Walau bagaimanapun, syarikat itu mungkin telah menemui cara paling berkesan untuk menentang kebocoran awal: Bocorkan sendiri! Sama seperti dalam intipan Google yang lepas, hari ini terdapat video hanya untuk Google Pixel Watch 2.

  • Berkaitan: Ini Adalah Siri Google Pixel 8 dalam Segala Kegemilangannya

Google Pixel Watch 2 dalam video penggoda rasmi

Google telah melakukannya sekali lagi, meludah ke dalam sup kebocoran kilang khabar angin dengan penggoda kedua. Anda tidak boleh menafikan kebocoran harian anda dengan lebih berkesan. Video rasmi menunjukkan Google Pixel Watch 2 dengan terperinci dari semua pihak dan dengan itu mendedahkan penambahbaikan pertama kepada pendahulunya, Google Pixel Watch (semakan).

Pada pandangan pertama, anda hampir tidak akan melihat perbezaan pada generasi jam tangan pertama, yang bermaksud bahawa Google pada dasarnya berpuas hati dengan reka bentuk sebenar sarung bulat itu. Walaupun ia harus disebut untuk keadilan bahawa ia sudah berusia beberapa tahun.

Jadi gelang tangan boleh tukar proprietari kekal sama serta mahkota berputar dan butang perkakasan memanjang di atasnya. Perubahan yang paling ketara dilihat pada bahagian belakang.

Google Pixel Watch 2

Seperti Fitbit Sense 2, Google Pixel Watch 2 juga mempunyai sensor cEDA yang dipasang. / © Google | edit oleh nextpit

Google Pixel Watch 2 mempunyai sensor “Aktiviti Dermal Elektro Berterusan” baharu, seperti yang anda boleh lihat daripada huruf cEDA di bahagian belakang. Kami sudah mengetahui perkara ini daripada ujian kami dengan Fitbit Sense 2, antara lain, yang juga boleh digunakan untuk memeriksa tahap tekanan anda. Kami belum tahu sama ada Pixel Watch 2 baharu juga boleh digunakan untuk pengukuran ECG—Fitbit Sense 2 boleh!

Google Pixel Watch 2

Google Pixel Watch 2 dengan penderia SpO2. / © Google | edit oleh nextpit

Bercakap tentang bahagian belakang, ini juga memberitahu kami pensijilan IP68 dan sensor SpO2 untuk mengukur kandungan oksigen dalam darah. Kami pasti ingin tahu sama ada selongsong yang kelihatan lebih nipis juga akan menghasilkan bateri yang lebih kecil. Lagipun, itulah pepatah Achilles ‘tumit jam tangan Google pintar.

Walau bagaimanapun, Google Pixel Watch 2 menggunakan cipset Snapdragon W5 yang lebih cekap, yang sepatutnya memerah beberapa jam lagi (atau bahkan beberapa hari) masa jalan keluar dari jam tangan. Tambahan pula, kilang khabar angin mengatakan bahawa Mountain View akan memasang sambungan ultra-jalur lebar untuk penjejakan masa nyata dalam Watch 2. Selain itu, varian dalam bekas aluminium juga dikatakan tersedia untuk pemilihan pada 4 Oktober – kita akan lihat.

Google Pixel Watch 2

Google Pixel Watch 2 mendapat sijil IP68. / © Google | edit oleh nextpit

Sumber:
Google