Moto G Stylus 2023 Motorola Mungkin Mendapat Spesifikasi Diturunkan, Tetapi Anda Jangan Risau

55
NextPit Motorola Edge 30 Neo Camera
© NextPit

Motorola mungkin hampir melancarkan pengganti kepada Moto G Stylus (2022) yang menggembar-gemburkan stylus bajetnya. Satu set foto baharu menunjukkan dua pilihan warna bagi Moto G Stylus (2023) bukan 5G telah muncul. Bersama-sama dengan ini adalah spesifikasi teknikal yang didakwa yang mencadangkan memori dan skrin yang diturunkan.

Moto G Stylus (2023) yang akan datang hampir kekal tidak berubah pada bahagian hadapan berdasarkan maklumat yang dikongsi oleh TechOutlook. Ia terus menampilkan paparan 6.5 inci dengan reka bentuk lubang tebuk dan bezel tebal. Yang ketara, panel hadapan mempunyai saiz pepenjuru yang sama seperti Moto G Stylus tahun lepas, tetapi resolusinya telah diturunkan daripada HD+ Penuh kepada HD+.

  • Baca juga: Telefon Pintar Motorola 2023 Terbaik untuk Dibeli pada 2023

Apakah yang baharu dalam Moto G Stylus 2023 bukan 5G?

Kebanyakan perubahan terdapat di bahagian belakang. Peranti akan berlepas daripada modul kamera tiga 50 MP dan sebaliknya membawa persediaan kamera dwi. Sumber itu menambah bahawa sensor utama dikatakan sebagai penembak 50MP manakala snapper kedua mungkin menggunakan sensor makro atau kedalaman. Jika nasib menyebelahi kita, Motorola mungkin mengekalkan kamera ultralebar 8MP.

Motorola akan menawarkan kerja cat merah jambu metalik dan biru yang muncul pada model 2022. Nampaknya juga syarikat itu menyimpan stylus atau aksesori pen yang sama dengan komponen atas mekanikal yang mudah mengeluarkannya dari silo terbina dalam.

Motorola G Stylus 2023 dengan pen dalam warna biru

Motorola G Stylus 2023 dengan stylus berwarna biru. / © TechOutlook / Edit oleh NextPit

Sebagai roti dan menteganya, sebelum ini telah didedahkan bahawa Motorola boleh menggunakan pemproses Helio G88 yang sama berdasarkan keputusan Geekbench yang bocor. Yang menghairankan, memori yang disenaraikan ialah 4GB, iaitu satu langkah ke bawah daripada Moto G Stylus semasa pada 6GB. Perlu diingatkan bahawa tidak semua butiran yang disertakan dalam platform penanda aras ini biasanya tidak serupa dengan produk akhir.

Kami tidak mempunyai butiran tentang kapasiti bateri Moto G Stylus (2023). Amat mengecewakan jika jenama yang diperoleh Lenovo itu turut mengurangkan kapasiti bateri 5,000mAh model lama. Di sisi baiknya, versi 5G dengan ciri perkakasan yang lebih baik bagi peranti itu juga boleh dijalankan. Begitu juga, kami menjangkakan Motorola akan melancarkan kedua-dua telefon yang dilengkapi stylus yang berjalan pada Android 13 tidak lama lagi.

Patutkah Motorola turut menurunkan harga Moto G Stylus (2023) jika ia berhasrat untuk melancarkannya dengan spesifikasi yang diturunkan? Kami ingin mendengar pendapat anda tentang perkara ini.

Melalui: TechOutlook
Sumber:
GeekBench