Moto G Stylus 2024 Baharu: Bingkai Lebih Rata dan Kamera Diperbaiki?

11
nextpit Motorola Edge 40 Neo
© nextpit

Selain daripada Samsung Galaxy S24 Ultra, terdapat juga telefon pintar lain yang dilengkapi dengan stylus yang boleh tiba pada awal tahun 2024, yang datang dari jenama China Motorola. Versi Moto G Stylus 2024 syarikat yang akan datang kini telah muncul dalam satu set pemaparan pihak ketiga bersama spesifikasi utama peranti.

Melalui satu pasukan dengan outlet Czech Smart Mania, pembocor OnLeaks telah menerbitkan rendering Moto G Stylus (2024) yang dijana komputer. Dari segi rupa, telefon bimbit jarak pertengahan ini menampilkan reka bentuk semula luaran dengan perubahan besar tertumpu pada bahagian belakang dan sisi, manakala binaan kalis air keseluruhannya lebih ringan dan lebih padat.

  • Berkaitan: Telefon Motorola terbaik untuk dibeli pada tahun 2024

Perkara baharu pada reka bentuk Moto G Stylus (2024) Motorola

Secara ketara, Motorola Moto G Stylus baharu dirancang untuk mendapatkan bahagian belakang yang dibaik pulih. Pulau kamera kini diselaraskan ke panel, dengan modul dwi kamera ditempatkan dalam potongan bulat yang biasa dan susunan denyar LED disusun semula. Selain itu, bingkai kelihatan lebih rata, dengan tepi berkontur sebelum bertemu dengan panel hadapan dan belakang.

Motorola Moto G Stylus 2024

Moto G Stylus 2024 Motorola yang akan datang menampilkan reka bentuk yang dikemas kini dengan bingkai yang lebih rata. / © Mengenai Kebocoran / Mania Pintar

Pen stylus masih kelihatan terselit pada silo, yang diletakkan pada bingkai bawah berhampiran sudut kanan dan bersebelahan dengan port USB-C dan gril pembesar suara. Satu set kunci fizikal terletak di sebelah kanan, yang tidak mengejutkan.

Bahagian hadapan, bagaimanapun, digambarkan lebih rata, walaupun kami tidak dapat mengetahui sejauh mana perbezaannya berbanding paparan Moto G Stylus 2023 yang sedikit melengkung. Saiz dan kadar penyegarannya dipercayai tidak berubah pada lebar 6.5 inci dan 90 Hz, masing-masing. Resolusi ini dipertingkatkan secara mengejutkan kepada HD penuh daripada HD.

Motorola Moto G Stylus 2024

Moto G Stylus 2024 Motorola dipaparkan dalam warna hitam. / © Mengenai Kebocoran / Mania Pintar

Spesifikasi Motorola Moto G Stylus (2024).

Dari segi spesifikasi, nampaknya Motorola hanya akan melancarkan satu varian Motor G Stylus (2024), iaitu dengan sambungan 5G. Sehubungan itu, peranti ini berjalan pada pemproses Snapdragon yang tidak dinamakan yang dianggap sebagai Snapdragon 6 Gen 1 serupa dengan Moto G Stylus 5G (2023) atau mungkin peningkatan kepada MediaTek Helio G88 daripada model bukan 5G semasa.

Moto G Stylus (2024) dijangka but pada OS Android 13 dan mendapat sel bateri 5,000 mAh yang besar. Akhir sekali, ia menampilkan kamera utama 50 MP di bahagian belakang dan berkemungkinan dilengkapi dengan sensor makro atau ultralebar dan kamera swafoto 8 MP.

Sumber itu tidak mempunyai butiran mengenai harga, tarikh keluaran tepat atau ketersediaan Moto G Stylus (2024). Sebagai rujukan, Moto G Stylus 5G kini dijual pada harga $400 di AS, walaupun ini mempunyai spesifikasi perkakasan yang lebih baik daripada yang akan datang.

Adakah mempunyai stylus merupakan ciri penting yang anda cari pada telefon pintar anda yang seterusnya? Apakah pendapat anda tentang Moto G Stylus (2024)? Kongsi dengan kami jawapan anda.

Melalui: X
Sumber:
Mania Pintar