Moto Watch 200: Dataran menjadi bulat

109
androidpit moto360 2
© NextPit

The Moto 360 ialah jam tangan pintar pusingan pertama dengan Android Wear. Syarikat itu memulakan kemunculan semula dengan edisi baharu pada 2015, yang masih boleh didapati di Motorola dan Amazon pada harga $169. Kini, berdasarkan Wear OS 3.x baharu, satu lagi jam tangan pintar Motorola dengan nama Moto Watch 200 nampaknya berada di kaki langit. Perkara yang misteri tentang jam tangan ini ialah ia kini telah dikesan dengan kes bulat dan juga segi empat sama.

TL;DR

  • Moto Watch 200 diperakui oleh FCC.
  • Rupa-rupanya, bahan akhbar rasmi bocor.
  • Adakah Moto Watch 200 akan dilancarkan secara bulat dan segi empat sama?

Bolehkah kita menjangkakan pekeliling Moto Watch 200 dengan Wear OS 3.x tidak lama lagi?

Ia adalah beberapa tahun yang lalu apabila masih terdapat sistem pengendalian yang dipanggil Android Wear untuk jam tangan pintar. Hari ini, sistem pengendalian pengganti daripada Google dipanggil Wear OS 3.x dengan kerjasama Samsung. Dan kini, kemas kini pertama mula mengalir keluar dari Mountain View selepas ia menamatkan eksklusiviti Samsung dengan pelancaran Google Pixel Watch.

  • Juga menarik: Jam tangan pintar terbaik pada tahun 2022.

Kini, Motorola, yang tidak lagi beroperasi di bawah Google tetapi Lenovo, nampaknya akan mengeluarkan jam tangan pintar baharu yang dipanggil Moto Watch 200. Ini didokumenkan oleh pensijilan rasmi (MOSWZ200).) di FCC AS (Suruhanjaya Komunikasi Persekutuan) pada 13 Oktober dan kini disahkan oleh yang kelihatan bahan akhbar. Masalahnya: Di FCC, Moto Watch 200 adalah segi empat sama—praktikal seperti Apple Watch—dan jelas bulat pada bahan promosi.

Motorola Watch 200

Motorola Watch 200 muncul dengan bentuk segi empat sama di FCC AS / © Motorola / NextPit

Baiklah, saya akan mempunyai beberapa penjelasan untuk anda, yang mana saya mesti katakan bahawa ia adalah spekulasi tulen di pihak saya. Varian pertama ialah imej dalam pensijilan FCC hanyalah pemegang tempat. Pendekatan kedua ialah Motorola akan membawa dua jenis kes daripada satu model ke pasaran untuk benar-benar memenuhi semua citarasa.

Akhir sekali, perlu dipertimbangkan bahawa kebocoran itu adalah palsu. “SnoopyTech” yang berbangsa Jerman dan masih muda, sering melakukan kesilapan pada masa lalu. Walau bagaimanapun, ia biasanya mengenai data teknikal atau ramalan harga.

Dalam kebocoran imej Motorola, pemberi maklumat biasanya betul. Tambahan pula, perlu diingatkan bahawa Motorola telah pun mengeluarkan Moto Watch 100, yang juga muncul di AS dan Eropah dengan kes bulat. Memandangkan pensijilan berlaku di AS, model persegi juga hanya boleh untuk pasaran Amerika Utara, dan model bulat untuk Eropah.

Motorola Watch 200

Kebocoran Motorola Watch 200 / © Motorola / NextPit

Antara dua jam tangan pintar yang manakah anda lebih suka? Jangan ragu untuk menulis kepada kami pilihan anda dalam ulasan.

Sumber:
FCC, SnoopyTech