Motorola Razr 2022: OG boleh lipat tiba

133
Motor Razr 2022 melancarkan harga akhir kami
© Motorola

Kami mungkin bukan satu-satunya yang sangat cemburu apabila Motorola memperkenalkan Razr 2022 bersama siri Edge 30 di China. Walaupun pelancaran Eropah “tiga Tepi” pada 8 September, Motorola Razr 2022 terus tidak mendapat perhatian. Menurut pemberi maklumat yang boleh dipercayai, peranti boleh lipat itu akan dikeluarkan di luar China.


TL;DR

  • Motorola Razr 2022 akan dikeluarkan secara global tidak lama lagi.
  • Imej akhbar rasmi telah bocor.
  • Bahan promosi ini dalam bahasa Inggeris.

Motorola Razr 2022 mungkin juga akan tersedia tidak lama lagi

Kami perlahan-lahan telah membiasakan diri dengan fakta bahawa pengeluar China jarang menawarkan alat lipat mereka untuk dijual di luar China. Oleh itu, selepas pelancaran Motorola Edge 30 Ultra, Edge 30 Fusion dan Edge 30 Neo, sesetengah daripada anda (termasuk saya) mungkin berpendapat bahawa Motorola Razr 2022 tidak akan tersedia untuk kami kali ini, sama ada.

Walau bagaimanapun, boleh lipat penjimatan ruang tiba dalam reka bentuk kulit kerang yang mungkin akan tiba di rak Eropah pada masa yang ditetapkan – serta kawasan geografi lain. Perkara ini adalah benar, jika anda percaya peramal yang boleh dipercayai Evan Blass. Dia nampaknya telah menerbitkan bahan pengiklanan Motorola rasmi pada Twitter.

Zu sehen is das Motorola razr 2022

Tarikh dan masa mungkin tidak menunjukkan tarikh pelancaran global. / © Motorola melalui Evan Blass

Lebih tepat lagi, ini semua tentang Motorola Razr 2022, yang tidak akan menjadi sesuatu yang istimewa dengan sendirinya, kerana ia telah pun dibentangkan di China. Walau bagaimanapun, bahan akhbar memperkenalkan boleh dilipat dengan aksara Cina. Bahan terbaru menawarkan kandungan pada telefon pintar tersebut dalam bahasa Inggeris.

Terdapat juga tarikh yang dipaparkan pada skrin Motorola Razr 2022. Ini pernah menjadi sejenis “telur Paskah”, di mana syarikat masing-masing mengumumkan tarikh pelancaran mereka. Walau bagaimanapun, itu tidak sepatutnya digunakan dalam kes ini, kerana tarikh tersebut hanya jatuh pada hari Selasa pada tahun 2029.

Zu sehen is das Motorola razr 2022

Bahasa sistem Inggeris diprapasang pada lipat – yang bercakap untuk Razr global 2022. / © Motorola melalui Evan Blass

Kita sudah tahu daripada Motorola Razr 2022 bahawa ia mempunyai paparan poLED boleh lipat 6.7 inci dengan resolusi 2,400 x 1,080 piksel (FHD+) dan kadar penyegaran 144 hertz. Paparan kedua mempunyai saiz skrin 2.7-inci merentasi menyerong dan resolusi 800 x 573 piksel. Ia dikuasakan oleh SoC Snapdragon 8+ Gen 1, dipadankan dengan 12 GB RAM dan storan dalaman 512 GB.

Walaupun Edge 30 Ultra dikeluarkan dengan spesifikasi yang hampir sama, ia hanya tersedia dalam model storan 12 GB RAM/256 GB di kawasan terpilih, seperti di Jerman, saya menganggap perkara yang sama akan digunakan untuk yang boleh dilipat, jadi anda akan mungkin dapatkan hanya model storan 8 GB RAM/256 GB.

Mungkin, tumit Achilles terbesar dari banyak alat lipat kompak seperti pesaing Korea Selatan Samsung Galaxy Z Flip 4, ialah hayat bateri. Motorola Razr 2022 menawarkan kapasiti bateri 3,500 mAh, yang boleh dicas agak pantas dengan kabel kuasa 33 watt.

Angkat tangan untuk mereka yang, seperti saya, sudah tidak sabar menunggu Motorola Razr 2022! Saya sangat ingin tahu tentang harganya: Untuk memiliki harga pada kira-kira $900 pastinya hebat. Apa pendapat kamu? Tulis dalam komen.

Sumber:
Evan Blass