Motorola Razr 40: Boleh Lipat Lebih Mampu Milik

104
Aplikasi Kamera NextPit Motorola Razr 2022
© NextPit

Tahun ini telah menyaksikan lebih banyak jenama Android melancarkan telefon pintar boleh lipat. Dalam kes Motorola, kita tidak boleh mengharapkan satu, tetapi dua model boleh lipat dari barisan Razr 40 yang dikhabarkan. Nampaknya, kebocoran baru telah muncul, mendedahkan lebih banyak reka bentuk dan harga mereka.

Motorola menetapkan 1 Jun sebagai tarikh pelancaran produk di mana Razr 40 dan Razr 40 Ultra kemungkinan besar akan memecahkan penutup. Nampaknya, kita tidak perlu menunggu acara itu dimulakan untuk mengetahui penampilannya atau tanda harganya, terutamanya untuk model yang lebih mampu milik.

  • Baca juga: Motorola Razr 2022 lwn Samsung Galaxy Z Flip 4 dibandingkan

Paparan rasmi Motorola Razr 40 standard dikongsi oleh MySmartPrice. Ia memberikan butiran laluan warna, yang akan menampilkan trio warna: ungu, hijau gelap dan krim. Jelas sekali, ketiga-tiga varian akan tiba dengan bahagian belakang bertekstur yang lebih hampir dengan kemasan kulit. Tambahan pula, terdapat juga sedikit penarafan kalis air memandangkan titisan air yang dilihat pada peranti dalam salah satu gambar.

Harga Motorola Razr 40 (Ultra) berbanding Samsung Galaxy Z Flip 4

Bagi harga masing-masing, SamInsider menangkap tangkapan skrin yang didakwa harga Eropah untuk Motorola Razr 40. Menurut penyenaraian itu, model asas dengan konfigurasi storan 8 GB RAM dan 256 GB akan dijual pada harga €899 (lebih kurang $981). Ini menunjukkan bahawa harga AS mungkin berlegar sekitar paras $899, walaupun sebelum cukai.

Motorola Razr 40 Warna boleh dilipat dalam ungu, putih krim dan hijau

Warna Motorola Razr 40 dan kemungkinan penarafan kalis air. / © MySmartPrice, Edit oleh NextPit

Sekiranya harga yang dikhabarkan itu benar, maka ia akan menjadi lebih murah daripada Samsung Galaxy Z Flip 4 (ulasan) yang berharga $999 Stateside atau €1,099 di Eropah. Pada nota ini, Motorola Razr 40 Ultra yang lebih mahal akan menjadi perbandingan yang lebih baik kepada telefon kerang Samsung, yang mungkin berharga €1,099 dan mungkin menawarkan konfigurasi memori yang sama seperti Razr 40.

Warna dan tarikh keluaran Motorola Razr 40 Ultra

Pada nota yang berasingan, pembocor terkenal Evan Blass turut menurunkan satu set render untuk Razr 40 Ultra. Motorola boleh lipat yang lebih berkebolehan tersedia dalam warna merah, biru dan hitam. Selain itu, skrin luaran 3.2 inci yang lebih besar turut ditemui, menambah kepada kebenaran laporan terdahulu.

Warna Motorola Razr 40 Ultra dalam hitam, biru, merah

Motorola Razr 40 Ultra akan tersedia dalam warna hitam, biru dan merah. / © Twitter/u/evleaks

Motorola Razr 40 dan Razr 40 Ultra dijadualkan diumumkan secara rasmi bulan depan. Duo ini dilaporkan berjalan pada Android 13 dan dikuasakan oleh pemproses Snapdragon 8+ Gen 1 tahun lepas dan bukannya Snapdragon 8 Gen 2 yang lebih baharu, di mana yang kedua disebut-sebut akan digunakan oleh Samsung dalam Galaxy Z Flip 5 dan Galaxy Z Fold 5 yang tidak diumumkan. .

Adakah anda akan mempertimbangkan untuk membeli Motorola Razr 40 berbanding Galaxy Z Flip 5 jika ia sememangnya lebih murah? Biarkan kami mendengar pendapat anda dalam ulasan.