Muat turun kertas dinding Android Nougat baharu di sini

111
Samsung galaxy s7 edge nougat
© NextPit

Jika anda masih belum dapat mendapatkan kemas kini Android Nougat, atau mungkin peranti anda tidak serasi, anda masih boleh mendapatkan kertas dinding Android Nougat yang baharu ini. Lima kertas dinding ini disertakan dengan Android 7.0 Nougat dan pasti membuatkan telefon anda berasa lebih muda dan segar.

  • Kertas dinding Android Marshmallow
  • Cara mendapatkan Pelancar Pixel pada telefon bukan Pixel anda

Anda boleh melihat dan memuat turun setiap satu daripada lima kertas dinding Android Nougat di bawah, dan jika itu tidak memenuhi keperluan anda untuk kertas dinding baharu yang hebat, kami mempunyai cadangan lanjut di bahagian bawah artikel. Hanya simpan imej di bawah pada peranti anda, dan ia akan muncul dalam apl galeri foto anda di bawah Muat Turun. Dari sana, anda boleh menetapkannya sebagai skrin utama anda atau kertas dinding skrin kunci dalam tetapan Paparan anda. Nikmati!

kertas dinding android n nougat 1

/ © Google

kertas dinding android n nougat 2

/ © Google

kertas dinding android n nougat 3

/ © Google

kertas dinding android n nougat 4

/ © Google

kertas dinding android n nougat 5

/ © Google

Jika kertas dinding Nougat ini membuatkan anda inginkan lebih banyak, jangan risau, kerana terdapat pilihan lain yang boleh dipercayai untuk kertas dinding Android baharu yang hebat. Apl Wallpaper Google sendiri menawarkan pelbagai pilihan dalam pelbagai kategori (termasuk tangkapan Google Earth), yang boleh ditetapkan untuk memuat semula secara automatik setiap hari supaya anda tidak akan bosan dengannya. Semak dengan pautan di bawah:

Apakah pendapat anda tentang kertas dinding lalai Nougat? Adakah anda mempunyai sebarang cadangan apl kertas dinding yang bagus? Beritahu kami jika komen.