Nest Wifi Pro Google bocor dengan WiFi 6E yang dipertingkatkan dalam jalur warna Pixel

141
Set wifi google nest AndroidPIT
© NextPit

Google masih belum melancarkan siri Pixel 7 (Pro) dan penghala mesh Nest Wifi Pro 6E yang akan datang. Walau bagaimanapun, yang terakhir telah disenaraikan dari kedai dalam talian mendedahkan harga dan pilihan warnanya. Pada masa ini, anda tidak perlu menunggu acara Oktober Google untuk mengetahui kosnya.

TL;DR

  • Nest Wifi Pro Google dengan standard 6E bocor dalam talian.
  • Nest Wifi Pro akan ditawarkan dalam beberapa jalur warna.
  • Harga penghala mesh disenaraikan pada $200.

Berdasarkan penyenaraian dalam talian B&H, Google Nest Wifi Pro akan menampilkan standard Wi-Fi 6E yang lebih baharu. Untuk menyegarkan semula, 6E menawarkan penggunaan frekuensi 6GHz berbanding jalur 2.4GHz dan 5GHz Wi-Fi 6. Jalur yang lebih tinggi ini kurang cenderung untuk mengganggu peranti lain seperti yang dinyatakan di tapak web. Tetapi yang lebih penting, kekerapan mendapat kualiti yang lebih tinggi dan kelajuan internet yang lebih stabil daripada generasi yang lebih tua.

Google Nest WiFi Pro

Google Nest Wifi Pro dengan Wi-Fi 6E disenaraikan di B&H sebelum pelancaran / © B&H / Petikan Skrin: NextPit

Bersama-sama dengan harga $200 penghala pro Google, pilihan warna juga didedahkan: putih, coklat linen, biru kabus dan hijau serai. Dua yang terakhir adalah serupa dengan jalur warna Pixel Buds Pro. Jika anda berminat dengan tunas pro Google.

  • Baca juga: Kajian Google Pixel Buds Pro

Selain pek tunggal, kedua-dua penyenaraian 2 pek dan 3 pek dibentangkan pada harga $300 dan $400, masing-masing. Himpunan dengan pusat akses (pembesar suara/penyambung pintar) nyata tiada. Mungkin, titik itu masih akan disokong oleh penghala baharu, yang boleh dibeli secara berasingan daripada Nest Wifi Pro.

Google merancang untuk mengadakan acara pada 6 Oktober di mana ia akan memperkenalkan sepenuhnya Pixel 7 dan Pixel 7 Pro serta Pixel Watch yang pertama. Nest Doorbell 2 berwayar Google juga dijangka akan debut di atas Nest Wifi Pro.

Apakah pendapat anda tentang Wi-Fi 6E? Adakah anda fikir ia akan menjadi masa utama bagi pengeluar untuk mengguna pakai standard? Biar kami mendengar jawapan anda.

Melalui: 9to5Google
Sumber:
B&HPhotoVideo