Nothing Phone (2a) Boleh Menaikkan Harga Pixel 7a dan Galaxy A54

9
nextpit Nothing Phone 2 Paparan
© nextpit

Tiada apa-apa yang boleh menggegarkan pasaran telefon pintar kelas pertengahan dengan Telefon (2a) yang akan datang. Selain daripada kamera mewah, kos peranti kini didedahkan, membayangkan bahawa ia akan dijual dengan harga yang kompetitif berbanding kebanyakan rakan sejawatannya daripada pesaing jenama itu.

Tiada tanda harga Phone (2a) yang lebih murah

Wartawan pemastautin dan penipu Winfuture, Roland Quandt, telah menyiarkan varian yang didakwa Nothing Phone (2a) bersama-sama dengan harga. Sehubungan itu, renjer pertengahan ditetapkan untuk ditawarkan dalam konfigurasi memori 8/128 GB dan 12/256 GB dengan harga sub-€400 ($440) untuk model asas. Bagaimanapun, sumber itu tidak mendedahkan berapa banyak kos pilihan terakhir itu.

Pada masa yang sama, tidak diketahui sama ada harga di rantau Eropah juga akan mempengaruhi harga peranti di negara lain, terutamanya di Amerika Syarikat. Pada masa ini, Nothing Phone (2) yang lebih berkebolehan dijual pada harga $599 di Amerika Syarikat. Jadi dengan tetamu adil kami, Telefon (2a) mungkin disenaraikan di bawah $400, meletakkannya dalam jangkauan yang lebih baik berbanding Google Pixel 7a (ulasan) atau Samsung Galaxy A54 (ulasan), yang berharga $499 dan $449, masing-masing.

Tiada apa-apa Reka bentuk dan warna Telefon (2a).

Selain harga Telefon (2a), warna telefon bimbit dijangka boleh didapati dalam kemasan hitam dan putih. Malangnya, tidak ada petunjuk tentang reka bentuk atau binaan yang harus dibawanya.

Tiada apa-apa Telefon 2a

Penyampaian tidak rasmi Nothing Phone (2a) berdasarkan kebocoran. / © X/u/saaaanjjjuuu

Tetapi berdasarkan mock-up yang dikongsi oleh pembocor lain, Telefon (2a) digambarkan dengan reka bentuk lutsinar yang dibaik pulih yang datang dari Telefon (2). Sebagai contoh, kamera belakang kini berpusat di belakang tetapi dengan susun atur yang berbeza dan sentuhan pencahayaan glif yang lebih sedikit. Ia juga dikatakan bingkai diperbuat daripada aluminium.

Berkenaan dengan spesifikasi, Nothing Phone (2a) mempunyai skrin OLED 6.7 inci dengan kadar penyegaran 120 Hz. Kamera dikatakan diterajui oleh kamera utama 50 MP dan ultralebar 50 MP, yang merupakan kamera yang sama seperti Telefon (2). Akhir sekali, peranti ini dilengkapi dengan cipset MediaTek Dimensity 7000 dan harus dijalankan pada OS Android 14 di luar kotak.

Permulaan UK dijangka mengumumkan Telefon (2a) semasa MWC 2024 di Barcelona pada Februari tahun depan. Tidak jelas sama ada peranti itu akan tersedia sejurus selepas acara itu.

Apakah pendapat anda tentang reka bentuk lutsinar Nothing Phone (2a)? Adakah ia lebih baik daripada Telefon (2)? Kami tidak sabar-sabar untuk mendengar pendapat anda dalam ulasan.