Nothing’s CMF Watch Pro Bocor dengan Spesifikasi Pejal untuk Harga yang Murah

38
Spesifikasi CMF Watch Pro Tiada apa-apa
© Zon Kebocoran Teknologi

Berikutan pengumuman subjenama CMF Nothing, produk boleh pakai pertama daripada spin-off telah muncul, memberikan kami dibs pertama. Peranti belanjawan dengan spesifikasi kukuh ini dirancang untuk dilancarkan bulan depan, yang terdiri daripada jam tangan pintar, pengecas GaN dan sepasang fon telinga yang membatalkan hingar.

  • Baca juga: Nothing Phone (2) review

Yang paling mahal daripada tawaran oleh CMF of Nothing ialah Watch Pro. Ia diperakui IP68 dan mempunyai bentuk segi empat sama dibuat dalam aluminium manakala sisinya rata yang boleh disalah anggap sebagai Apple Watch untuk mata yang tidak terlatih. Jelas sekali, paparan hadir pada lebar 1.96 inci dan menggunakan panel sentuh AMOLED dengan kecerahan 600 nits dan kadar penyegaran 50 Hz.

CMF oleh Nothing Watch Pro

CMF oleh Nothing Watch Pro / © Tech Leaks Zone

Disebutkan bahawa pengguna boleh memanfaatkan lebih daripada 100 muka jam, tetapi tidak disahkan sama ada jam pintar itu akan berjalan pada OS Wear Google. Selain itu, terdapat juga ciri penjejakan kesihatan dan kecergasan standard seperti pemantauan tidur dan tekanan. Hayat bateri dinilai sekitar 13 hari dengan Paparan Sentiasa Hidup dimatikan. Yang menghairankan, jam tangan menyokong panggilan Bluetooth, yang merupakan ciri yang kurang daripada kebanyakan jam tangan murah.

CMF oleh Nothing ANC Buds Pro

CMF oleh Nothing’s ANC Buds Pro dengan ANC. / © Zon Kebocoran Teknologi

Buds Pro CMF menampilkan reka bentuk batang dengan hujung telinga yang boleh diganti. Adalah ketara bahawa set tin audio mini tidak mencerminkan sarung lutsinar Nothing Ear (2). Walau apa pun, mereka dihantar dengan ANC yang dikatakan membatalkan hingar sehingga 45 dB dan pemacu bunyi dinamik 10 mm. Selain itu, fon telinga menjanjikan hayat bateri selama 11 jam dengan tunas dan pengecasan berwayar pantas.

Pengecas GaN CMF By Nothing

Pengecas GaN 65 watt CMF By Nothing. / © Zon Kebocoran Teknologi

Penyesuai kuasa 65 watt daripada CMF menggunakan teknologi GaN dan serasi dengan Quick Charge 4.0 dan USB PD 3.0 Qualcomm. Sementara itu, port termasuk satu USB-A dan dua USB-C. Ia datang dengan kemasan oren terang yang sama seperti dengan jalur CMF Buds Pro dan Watch Pro.

Mengenai harga dan ketersediaan, CMF oleh Nothing Watch Pro dikatakan dijual pada harga ₹4,500 (~$55 USD), tetapi kos runcit untuk pasaran global dijangka $69. Sebaliknya, Buds Pro disenaraikan pada ₹3,500 (~$42 USD) manakala pengecas GaN pada ₹3,000 (~$36 USD). Sehubungan itu, ini akan diumumkan pertama kali di India pada 26 September. Hanya Watch Pro dijangka dikeluarkan di pasaran lain.

Apakah pendapat anda tentang Nothing’s take pada peranti CMF ini? Adakah anda bercadang untuk melabur pada ini setelah tersedia di negara anda? Kami ingin mendengar pendapat anda tentang perkara ini.