Nothing’s Phone (2) Tarikh Keluaran dan Bateri Ditingkatkan Didedahkan

56
Antara Muka NextPit Glyph Nothing Phone 1
© NextPit

Tiada apa-apa sebelum ini diberikan tempoh masa separuh kedua tahun untuk pelancaran Telefon (2). Tetapi dalam temu bual baru-baru ini, Ketua Pegawai Eksekutif syarikat permulaan yang berpangkalan di UK telah mengecilkan jadual keluaran bersama-sama dengan mengesahkan kapasiti bateri yang lebih besar untuk telefon telus seterusnya. Inilah masanya anda perlu menjangkakan untuk mendapatkan Nothing Phone (2) yang akan datang.

Pengasas dan Ketua Pegawai Eksekutif Nothing, Carl Pei, sedang menjelaskan dua perkara mengenai Nothing Phone (2). Pertama, Nothing Phone (2) akan melihat pengumuman global pada bulan Julai dengan ketersediaan sebenar akan berlaku pada bulan yang sama juga. Beliau menambah bahawa Amerika Syarikat termasuk dalam pelancaran pertama telefon itu.

  • Baca juga: Telefon terbaik untuk dibeli pada 2023 di bawah tanda harga $600

Hayat bateri untuk Nothing Phone (2)

Perincian kedua yang dikongsinya ialah saiz bateri peranti, yang meningkat berbanding Telefon (1) yang Antoine semak. Sehubungan itu, Telefon (2) akan menggunakan bateri 4700 mAh yang lebih besar atau 200 mAh lebih daripada Telefon asal. Walau bagaimanapun, ini masih akan berada di bawah tawaran alternatif lain seperti OnePlus 11 yang mempunyai kapasiti 5000 mAh.

Walau bagaimanapun, ia masih belum dapat dilihat sama ada bagaimana Telefon (2) akan bertindak dalam penggunaan kehidupan sebenar dengan cipset Snapdragon 8+ Gen 1 dan Nothing OS berdasarkan Android 13. Selain itu, Telefon (2) tersebut dijangka akan mendaftar 12 GB RAM, storan 256 GB dan paparan 120 Hz. Ia juga boleh menambah sensor kamera belakang ketiga di atas utama dan ultralebar.

  • Jangan ketinggalan: Cara membeli Nothing Phone (1) di AS

Persaingan sengit untuk Nothing Phone (2)

Tiada kata-kata lagi mengenai harga Nothing Phone (2). Tetapi sebelum ini disebutkan bahawa telefon bimbit itu akan dipasarkan sebagai kelas pertengahan atas atau premium, yang juga jelas daripada spesifikasi dan ciri awal. Menarik bagaimana jenama baharu itu akan bersaing dengan nama yang lebih besar seperti Samsung dengan Galaxy S23 atau perdana bajet Galaxy S23 FE yang akan datang.

Pada pendapat anda, berapakah harga Nothing Phone (2) untuk menjadikannya pembelian yang lebih baik daripada OnePlus 11 atau Galaxy S23? Kami ingin mendengar cadangan anda.

Sumber:
Forbes