OnePlus 11T: Spesifikasi Utama Bajet Dikhabarkan Didedahkan

34
ujian nextpit oneplus 11 20
© NextPit

OnePlus dijangka akan memperkenalkan perdana bajet yang dikenali sebagai OnePlus Ace Pro 2 antara Julai dan Ogos, yang kemungkinan besar akan dijenamakan semula sebagai OnePlus 11T di wilayah lain. Nampaknya, set petunjuk awal spesifikasinya menunjukkan perkakasan yang dikongsi dengan Oppo Reno 10 Pro+.

Ia telah menjadi urusan tahunan bagi OnePlus untuk menyampaikan penyegaran pertengahan tahun bagi barisan telefon pintar kecilnya. Jika semuanya berjalan mengikut perancangan, OnePlus 11T boleh diumumkan secara global pada bulan Ogos ini, walaupun versi Cinanya, yang lebih tepat dikenali sebagai OnePlus Ace Pro 2, harus membuka perlindungan terlebih dahulu di China seawal Julai.

  • Baca juga: Telefon pintar terbaik untuk dibeli dengan harga kurang daripada $600

Spesifikasi paparan dan pengecasan OnePlus 11T

Mengetahui bagaimana OnePlus dan Oppo berada di bawah payung yang sama, berita di jalan mengatakan bahawa OnePlus 11T yang akan datang akan berkongsi beberapa ciri utama dengan Reno 10 Pro+ yang diumumkan baru-baru ini. Menurut Stesen Sembang Digital, yang pertama akan menggunakan skrin OLED 120 Hz yang sama seperti yang kedua, yang berukuran 6.74 inci merentasi menyerong dengan resolusi dinaik taraf 1240 × 2772 piksel berbanding paparan resolusi yang lebih rendah pada OnePlus 10T yang Camila Rinaldi semak. .

Di samping itu, akaun spekulasi yang sama menunjukkan kelajuan pengecasan yang diturunkan dalam OnePlus 11T, menurun daripada 150 watt kepada 100 watt berbanding pendahulunya, walaupun mencerminkan apa yang ditawarkan OnePlus 11 (ulasan). Pada nota ini, penarafan AS mungkin akan diubah juga, mungkin menurun kepada 80 watt disebabkan oleh voltan berbeza yang digunakan di rantau ini.

Skrin kemungkinan OnePlus 11T disalin daripada Oppo Reno 10 Pro+

OnePlus 11T mungkin berkongsi paparan Oppo Reno 10 Pro+. / © Oppo

Pemproses mudah alih OnePlus 11T dan harga

Tidak mengejutkan, pembocor itu lebih kurang mengesahkan SoC Snapdragon 8 Gen 2 Qualcomm yang akan menjanakan OnePlus 11T. Ini memberi kepercayaan kepada banyak laporan bahawa tidak akan ada cipset “tambah” berbanding Snapdragon 8+ Gen 1 tahun lepas. Walau bagaimanapun, ia masih tidak jelas sama ada OnePlus akan menawarkan versi pemproses overclocked yang serupa dengan Samsung dan Galaxy S23nya.

Selain daripada paparan dan set cip, OnePlus 11T boleh mengekalkan kebanyakan spesifikasi OnePlus 11, termasuk modul tiga kamera yang diterajui oleh sensor utama 50 MP dan reka bentuk yang dikemas kini. Tambahan pula, ia harus dijalankan pada OS Oxygen yang berasaskan Android 13 OS terus dari kotak.

Mengenai harga, telefon bimbit yang tidak diumumkan itu mungkin sama harganya dengan OnePlus 10T tahun lepas pada harga $649 satu pop. Memandangkan titik harga ini, adakah anda fikir OnePlus 11T akan menjadi cadangan nilai yang lebih baik berbanding OnePlus 11 vanila? Beritahu kami jawapan anda dalam ulasan.

Melalui: Droid yang suka bermain
Sumber:
Weibo