OnePlus 12 untuk Mendapatkan Lebih Banyak RAM dan Memori, Mungkin untuk Harga Tidak Berubah

21
OnePlus 12R spesifikasi pelancaran harga kami
© OnePlus

Telefon perdana daripada OnePlus sentiasa menjadi telefon yang mempunyai konfigurasi memori terbesar dan banyak jika dibandingkan dengan banyak alternatif daripada OEM Android yang lain. OnePlus 12 dilancarkan pertama kali di China, membawakan RAM dan storan yang lebih besar untuk model asas dan varian paling lengkap. Kini nampaknya persediaan yang sama juga boleh diterima pakai untuk pasaran global.

Menurut 91Mobiles dan memetik pembocor Ishan Agarwal, OnePlus 12 yang menuju ke India akhirnya akan debut dengan lebih banyak RAM dan storan onboard. Khususnya, terdapat dua pilihan yang ditawarkan dengan pangkalan yang mempunyai persediaan 12/256 GB, yang merupakan peningkatan ketara daripada OnePlus 11 yang bermula dengan 8/128 GN. Sementara itu, konfigurasi lain akan dilengkapi dengan 16/512 GB yang besar.

Dengan nilainya, boleh dikatakan bahawa ini adalah konfigurasi yang tersedia di negara lain dan AS juga. Malangnya, kedai tersebut menyatakan bahawa varian dengan 24 GB tidak akan dikeluarkan secara global, menjadikannya eksklusif di China.

OnePlus 12 dalam marmar hijau

OnePlus 12 menampilkan Gorilla Glass Victus 2 di hadapan dan Victus 1 di belakang / © OnePlus

Kini, tidak jelas sama ada kenangan yang dipertingkatkan juga akan menentukan harga yang lebih tinggi. Tetapi memandangkan siri Galaxy S24 Samsung dikhabarkan mempunyai memori yang lebih besar untuk harga yang tidak berubah, ia sememangnya membentuk bahawa OnePlus akan memadankan orang Korea serta Google dengan Pixel 8 Pro (ulasan) yang memperoleh lebih banyak RAM.

Mengenai spesifikasi lain, OnePlus 12 menampilkan skrin AMOLED baharu yang lebih cerah dan kapasiti bateri 5,400 mAh yang lebih besar sambil dilengkapi dengan SoC Snapdragon 8 Gen 3. Pada masa yang sama sistem kamera perdana itu dirombak dengan sensor Sony LYT-808 50 MP baharu yang menerajui bahagian belakang, kakap utama yang serupa seperti yang terdapat pada OnePlus Open (ulasan).

OnePlus mengesahkan bahawa ia ditetapkan untuk debut OnePlus 12 dan bajet OnePlus 12R pada 23 Januari. OnePlus Buds Pro 3 syarikat mungkin ditandakan juga.

Adakah anda fikir pengeluar harus menjadikannya standard untuk menawarkan lebih banyak RAM dan storan pada telefon pintar mereka? Kami suka mendengar pendapat anda.

Melalui: 91Mudah alih