OnePlus 12R Genshin Impact Edition Dilancarkan — Cara Membuat Pesanan

16
nextpit OnePlus 12R Genshin Impact Edition Paparan
© nextpit

OnePlus dan HoYoverse sekali lagi telah bekerjasama untuk melancarkan satu lagi peranti bertemakan Genshin Impact. Kali ini, mereka memperkenalkan OnePlus 12R Genshin Impact Edition di MWC di Barcelona, ​​yang pertama kali diumumkan di China beberapa hari lalu. Peranti itu kini tersedia untuk prapesanan di pasaran utama, termasuk Amerika Syarikat dan Kanada, mulai hari ini.

  • Jangan ketinggalan: Telefon pintar terbaik yang boleh anda beli di bawah harga $600

OnePlus 12R Genshin Impact menampilkan bahagian luar tersuai yang diilhamkan oleh watak permainan, Keqing. Apa yang membezakannya ialah kemasan ungu, digelar Electro Violet, pada bahagian belakang dan bingkai aluminium, bersama-sama dengan elemen hiasan terukir pada panel kaca belakang dan tepi atas. Kedua-dua penyesuai kuasa pengecasan pantas dan kabel USB-C, yang menampilkan penyambung bersudut dan penunjuk LED, juga memaparkan kerja cat ungu yang sepadan.

Penyesuaian meluas ke set runcit dan UI juga. Di dalam kotak runcit, terdapat sarung telefon snap-on bertemakan Keqing, dudukan telefon, alat penyembur SIM dan pelekat serta pin yang boleh dikumpulkan. OnePlus juga memperkenalkan tema tersuai dengan palet ungu, kertas dinding langsung dan skrin kunci yang sejajar dengan Keqing dan Genshin Impact.

Aksesori OnePlus 12R Genshin Impact Edition secara terperinci

Kotak runcit OnePlus 12R Genshin Impact Edition termasuk sarung telefon Keqing, pengecas dan barang koleksi tersuai. / © nextpit

Mengenai perkakasan dalaman, ia kekal sama seperti versi OnePlus 12R standard yang kami semak baru-baru ini, menawarkan pakej telefon pintar permainan yang mampu. Ini termasuk SoC Snapdragon 8 Gen 2 unggul Qualcomm sebelum ini, dipasangkan dengan 16 GB RAM dan 256 GB storan UFS 3.1. Kapasiti bateri kekal tidak berubah pada 5,500 mAh, dengan kelajuan pengecasan 80 watt untuk model AS.

Di bahagian hadapan, peranti ini masih menampilkan skrin LTPO 4.0 AMOLED 6.78 inci dengan resolusi 1264 x 2780 piksel, kadar penyegaran 120 Hz, dan kecerahan maksimum 4,500 nits. Panel ini dilindungi oleh Gorilla Glass Victus 2, dan binaan keseluruhannya diperakui IP64. Jabatan pengimejan dilengkapi dengan persediaan tiga kamera yang terdiri daripada penderia utama 50 MP, ultralebar 8 MP, dan penderia makro 2 MP, manakala bahagian hadapan mempunyai kamera selfie 16 MP.

Peranti ini juga termasuk peningkatan permainan biasa, seperti sistem penyejukan ruang wap dwi besar untuk pelesapan haba yang lebih baik berbanding pendahulunya, dan sokongan untuk sambungan Wi-Fi 7.

Kami mendapat sedikit gambaran tentang barangan pengumpul dan versi OnePlus 12R bertema pada ucaptama OnePlus di MWC. Berikut ialah galeri imej yang mempamerkan butiran telefon edisi khas Genshin Impact:

Berapakah harga OnePlus 12R Genshin Impact Edition

OnePlus menawarkan OnePlus 12R Genshin Impact Edition untuk dijual melalui OnePlus.com pada harga $649 (atau $869 CAD), iaitu $50 lebih daripada 12R standard.

Prapesanan bermula hari ini, dengan penghantaran bermula pada 21 Mac. Selain itu, terdapat program tukar beli yang menyediakan kredit $100 (atau $150 CAD) untuk mana-mana telefon pintar dalam apa jua keadaan.

Adakah anda seorang pengumpul di hati? Sila beritahu kami jika anda suka Genshin Impact atau ingin membeli satu lagi telefon khas yang dibuat untuk pengumpul.