OnePlus Buds Pro 2 bocor dengan audio spatial dan bateri yang boleh dipercayai

117
Fon kepala fon kepala OnePlus Buds Pro NextPit
© NextPit

OnePlus mungkin akan menyegarkan semula fon telinga pembatalan hingar Buds Pro tidak lama lagi. Spesifikasi terperinci OnePlus Buds Pro 2 yang tidak diumumkan telah dikongsi oleh pembocor terkemuka. Ia mencadangkan bahawa OnePlus mengekalkan ciri premium sambil menangani salah satu isu terbesar dengan fon telinga pro asalnya.

TL;DR

  • OnePlus Buds Pro 2 untuk menampilkan audio spatial 3D.
  • Hayat bateri dikatakan bertahan selama 38 jam.
  • Harga OnePlus Buds Pro 2 masih belum didedahkan.

Menurut OnLeaks, OnePlus Buds Pro 2 akan menampilkan pemacu dwi bunyi dalam bentuk 11mm dan 6mm untuk setiap putik. Komponen ini juga ditemui pada OPPO Enco X2 TWS yang dilancarkan baru-baru ini. Beliau menambah bahawa keserasian codec dikembangkan untuk menyokong LDHC 4.0, akhirnya membolehkan audio spatial 3D.

  • Jangan ketinggalan: Apakah TWS pembatalan hingar terbaik?

Malangnya, ia tidak disebut jika Qualcomm aptX dan LDAC akan ditambah. Kedua-dua codec audio Bluetooth tidak hadir dalam OnePlus Buds Pro generasi pertama. Adalah selamat untuk mengatakan bahawa OnePlus masih boleh bertaruh pada format LDHC proprietari.

Fon kepala dalam telinga OnePlus Buds Pro 2 dijangka mendapat peningkatan dalam bahagian pembatalan hingar dan bateri juga. Walaupun masih terdapat sejumlah tiga mikrofon untuk panggilan telefon dan pembatalan bunyi, penyekatan berkesan kini dinilai kepada 45 dB, sepadan dengan Redmi Buds Pro 4.

OnePlus sedang mencari untuk menangani salah satu aduan terbesar mengenai fon telinga Pro pertamanya, iaitu hayat bateri. Berdasarkan laporan itu, penarafan bateri Buds Pro 2 yang akan datang dinaik taraf kepada 9 jam atau 38 jam dengan kes pengecasan—pendahulu menawarkan 7 jam.

Reka bentuk dan harga OnePlus Buds Pro 2

Bagi reka bentuk, tidak dinyatakan sama ada OnePlus akan terus menyalin gaya AirPods Pro Apple pada Buds Pro 2. Walau bagaimanapun, kita mungkin masih melihat beberapa ciri tersendiri yang asal seperti kemasan dua tona.

Pembocor itu tidak mendedahkan sama ada berapa kos OnePlus Buds Pro 2. Sebagai rujukan, tunas premium terdahulu berharga $150. Kita boleh mengandaikan bahawa OnePlus akan bermain selamat dari segi harga.

Sumber:
PriceBaba