OnePlus Buds Pro 3 Menyerupai AirPod Apple Hitam dalam Foto Bocor

47
Kajian OnePlus Buds Pro 2 NextPit 7
© nextpit

OnePlus Bud Pro 2 (ulasan) telah dilancarkan bersama OnePlus 11 pada awal tahun 2023 dengan model yang seterusnya dijangka akan debut tahun depan, mungkin bersama OnePlus 12. Walau bagaimanapun, ini tidak bermakna anda perlu menunggu beberapa lagi. bulan untuk melihat fon telinga ANC yang akan datang kerana OnePlus Buds Pro 3 yang didakwa telah bocor.

Anda mungkin kecewa jika anda menjangkakan perubahan besar daripada OnePlus Buds Pro 3 TWS. Menurut MySmartPrice, yang bekerjasama dengan OnLeaks yang kerap membocorkan, in-ear yang tidak diumumkan mendapat spesifikasi perkakasan yang diperlahankan tetapi dengan perubahan yang ketara di belakangnya.

Bahagian luar adalah tempat kebanyakan perubahan berlaku, dengan tunas tanpa wayar OnePlus baharu dalam warna hitam menggunakan reka bentuk batang panjang yang sama dan penarafan IP55. Walau bagaimanapun, mereka kini mempunyai kemasan yang digilap untuk membungkus lebih separuh daripada fon telinga dan bukannya hanya berakhir pada batang. Ini bermakna OnePlus Buds 3 Pro kini mencerminkan dengan teliti bahagian luar (ulasan) AirPods Pro 2, sekurang-kurangnya dalam bentuk dan kemasan.

Reka bentuk OnePlus Buds Pro 3

Fon telinga OnePlus Buds Pro 3 ANC mendapat bahagian luar yang lebih berkilat. / © OnLeaks / Harga Pintar Saya

Begitu juga, setiap fon telinga dikatakan menggunakan pemacu bunyi baharu yang berukuran 10.4 mm, menjadikannya lebih kecil sedikit daripada pendahulunya. Perubahan itu juga menyebabkan fon telinga berkurangan sedikit, dengan setiap fon telinga mengecil pada skala pada 4.77 gram berbanding 4.9 gram sebelum ini. Walau bagaimanapun, tidak mungkin perbezaannya akan ketara apabila anda memakainya.

Tidak jelas sama ada pemandu baharu menunjukkan prestasi yang lebih baik sama sekali, tetapi disebut-sebut sistem ANC (Pembatalan Bunyi Aktif) mempunyai keupayaan menyekat hingar 48 dB yang sama. Selain itu, rangkaian sambungan biasa masih ada, seperti Google Fast Pair dan sambungan dwi, ​​yang disokong oleh audio spatial dan pengoptimuman DynaAudio tersuai seperti yang dilihat dalam kes pengecasan.

Sarung pengecas OnePlus Buds Pro 3

Sarung pengecas OnePlus Buds Pro 3 juga kalis air. / © OnLeaks / MySmartPrice

Tambahan pula, OnePlus Buds Pro 3 dijangka mendapat kapasiti bateri yang berkurangan sedikit pada 58 mAh pada fon telinga dan kelajuan pengecasan yang lebih perlahan. Nasib baik, penarafan hayat bateri nampaknya dikekalkan dengan 9 jam pada cas penuh dengan ANC dilumpuhkan.

Tidak disebutkan bila OnePlus Buds Pro 3 akan membuka penutup dan berapa kosnya. Sebagai rujukan, OnePlus Buds Pro 2 berharga $179.

Apakah pendapat anda tentang reka bentuk yang diperbaharui bagi fon telinga ANC unggulan OnePlus yang seterusnya? Adakah anda lebih suka daripada Buds Pro 2 gen ke-2? Beritahu kami dalam ulasan.

Melalui: OnLeaks
Sumber:
MySmartPrice

Artikel seterusnyaArtikel seterusnya