OnePlus memperkenalkan Tempahan Pad OnePlus – Cara Menjaring Papan Kekunci atau Stylus

54
Pad OnePlus dengan papan kekunci magnetik dan stylus
© OnePlus

OnePlus berkata bahawa ia telah membuka tempahan untuk Pad OnePlus, walaupun tanpa mengumumkan harga tablet itu. Mereka yang berjanji antara hari ini dan sebelum prapesanan rasmi bermula pada 25 April boleh mendapat penjimatan sehingga $200 untuk aksesori OnePlus.

Selepas melancarkan OnePlus Pad pada bulan Februari bersama-sama dengan OnePlus 11 (semakan), firma China itu masih mengekalkan butiran harga untuk Android pertamanya yang tidak diketahui. Tetapi jika anda salah seorang peminat atau tidak sabar menunggu untuk mendapatkan peranti anda tanpa mengira kos sebenar, anda sudah boleh menempah dengan mendepositkan $100 dan juga menerima penjimatan gergasi.

  • Jangan ketinggalan: Tablet Samsung terbaik untuk dibeli pada tahun 2023

Berapa banyak yang perlu ditempah untuk Pad OnePlus untuk papan kekunci magnetik atau stylus percuma

hidup Laman web AS OnePlus dan halaman serantau yang lain, disenaraikan bahawa anda akan dapat mengambil Papan Kekunci Magnetik OnePlus atau pen OnePlus Stylo secara percuma jika anda berjanji awal. Adalah bijak memilih papan kekunci dengan pad jejak terbina dalam kerana ia berharga $149 berbanding stylus yang dijual pada harga $99, tetapi ia masih bergantung pada pilihan anda.

Papan Kekunci Pad OnePlus dan Aksesori Stylo

Papan Kekunci Pad OnePlus dan Aksesori Stylo / © OnePlus

Penjimatan tambahan boleh diperoleh jika anda menambah aksesori kedua, yang didiskaun sehingga 60 peratus. Pilihan termasuk ialah OnePlus Stylo, sarung folio, atau OnePlus Buds Z2 Fon kepala tanpa wayar TWS.

Menurut OnePlus, tawaran itu akan berlangsung sehingga 25 April dan pada masa yang sama ia adalah apabila syarikat itu akan mendedahkan harga Pad OnePlus dan pra-pesanan akan bermula. Tidak jelas tawaran yang akan tersedia dalam tempoh ini dan sebelum papak dihantar.

Pada pendapat anda, sejauh manakah OnePlus harus meletakkan Pad OnePlus? Atau berapakah kos yang menarik untuk anda membeli batu tulis itu? Beritahu kami di bahagian komen.