OnePlus Menggoda Buds Pro 3 ANC In-Ears dengan ‘Bunyi Utama’

47
Kajian OnePlus Buds Pro 2 NextPit 4
© nextpit

Permulaan 2024 akan menjadi jadual yang sibuk untuk OnePlus, dengan syarikat itu bersedia untuk melancarkan OnePlus 12R pada 4 Januari di China sebelum keluaran global pada 23 Januari bersama OnePlus 12. Selain daripada telefon bimbit, OnePlus Buds Pro 3 adalah juga ditandakan, yang disahkan dalam penggoda yang mendedahkan reka bentuk terkini fon telinga wayarles ANC.

Pada saluran Weibo OnePlus, syarikat itu telah mula menggoda OnePlus Buds Pro 3 yang akan datang, yang merupakan pengganti kepada Buds Pro 2 yang kami semak awal tahun ini. Dalam bahan tersebut, fon telinga dipersembahkan sepenuhnya dalam bentuk sebenar mereka dengan bahagian luar yang dikemas kini datang daripada fon telinga OnePlus perdana sedia ada. Walau bagaimanapun, bentuknya masih biasa dengan batang panjang pada setiap putik sambil dibalut dengan kemasan berkilat.

OnePlus Buds Pro 3

OnePlus menggoda fon telinga tanpa wayar OnePlus Buds Pro 3 ANC, termasuk varian warna biru baharu. / © Weibo/OnePlus

Selain itu, OnePlus Buds Pro 3 nampaknya meniru jalur warna OnePlus 12R. Selain daripada hitam, warna biru baru yang menarik turut ditunjukkan dan dipadankan dengan rona sarung pengecas.

Pembocor Evan Blass juga telah menyiarkan pada X imej pemasaran rasmi OnePlus Buds Pro 3 dengan kandungan lain pembungkusan runcit mereka. Terutama sekali, fon telinga akan disertakan dengan hujung telinga yang boleh diganti, kabel pengecas USB-C dua nada dan kertas biasa.

OnePlus Buds Pro 3

Pembungkusan runcit OnePlus Buds Pro 3 akan disertakan dengan hujung telinga yang boleh diganti dan kabel USB / © X/u/EVleaks

Selain barisan “kualiti bunyi utama”, tidak jelas apakah ciri atau spesifikasi yang dibawakan oleh OnePlus Buds Pro 3. Mengikut khabar angin, fon telinga akan mempunyai pemacu bunyi baharu dan binaan yang lebih ringan. Selain itu, kapasiti bateri dikatakan berkurangan berbanding OnePlus Buds Pro 3. Adalah selamat untuk mengatakan ciri penting dikekalkan, termasuk audio spatial, mod ketelusan dan pembatalan hingar adaptif.

Kos OnePlus Buds Pro 3 dijangka tidak berubah, iaitu pada $179, walaupun harga di pasaran lain harus berbeza-beza. Jika anda tidak sabar menunggu generasi ke-3 dalam telinga, OnePlus Buds Pro 2 banyak mendapat diskaun hari ini di Amazon.

Adakah anda berhasrat untuk membeli OnePlus Buds Pro 3 sebaik sahaja ia dilancarkan? Apakah pendapat anda tentang penampilan mereka berbanding Buds Pro 2? Kongsi dengan kami jawapan anda dalam komen.

Sumber:
Weibo, X