OnePlus mungkin mengeluarkan tablet pertamanya tidak lama lagi – Inilah tarikh dan spesifikasinya

110
Pad Oppo Pad Air tablet Oneplus
© Oppo

Sudah lebih setahun sejak kami mengetahui kewujudan dan kemungkinan spesifikasi OnePlus Pad yang didakwa. Berikutan itu, butiran mengenai tablet humongous itu telah menjadi nipis. Tetapi kini kebocoran baru-baru ini menunjukkan bahawa kemajuan telah dibuat serta pelepasan yang akan berlaku.

Mengikut khabar angin sebelum ini, Pad OnePlus dipercayai memaparkan paparan OLED 12 inci, meletakkannya dengan iPad Pro (2022) Apple dan Galaxy Tab S8 (Plus) dari segi saiz. Ia juga disebut bahawa ia boleh tiba dengan bateri 10,900 mAh dan cipset Snapdragon 865 bertarikh. Nampaknya, semua ini seolah-olah bercanggah dengan laporan baru.

  • Jangan terlepas: Tablet Samsung Galaxy dibandingkan

Spesifikasi tablet OnePlus Pad

Menurut MySmartPrice, tablet Android OnePlus yang akan datang akan mendapat persediaan perkakasan bajet dan bukannya membawa spesifikasi mewah. Outlet itu menambah bahawa batu tulis itu sudah diuji di India dan membawa nama kod Aries. Pada masa yang sama, ini bermakna bahawa pelancaran itu mungkin tidak lama lagi.

Selain daripada moniker, sumber itu tidak menyatakan sebarang ciri yang berkaitan dengan tablet. Tetapi memandangkan Oppo dan OnePlus berada di bawah payung yang sama, Pad OnePlus mungkin berkongsi reka bentuk dan spesifikasi dengan Pad Air Oppo dari tahun lepas. Ini mungkin termasuk paparan LCD IPS 10.4 inci, bateri 7100 mAh, dan mungkin harga runcit $220.

Oppo Pad Air

Oppo Pad Air dan tablet OnePlus boleh berkongsi reka bentuk / © Oppo

Tarikh keluaran tablet OnePlus Pad

Tambahan pula, OnePlus Pad dikatakan akan debut bersama pengganti OnePlus 10R iaitu OnePlus 11R atau OnePlus Ace 2. Sebagai rujukan, OnePlus 10R telah diumumkan pada April tahun lepas mencadangkan masa yang sama atau hampir untuk tablet OnePlus yang akan datang dan telefon pintar jarak pertengahan.

Adakah anda fikir OnePlus juga harus melancarkan Pad OnePlus di AS dan pasaran lain? Kami ingin mendengar pendapat anda tentang perkara ini.

Sumber:
MySmartPrice