OnePlus untuk Melancarkan Tablet Permainan yang Lebih Murah

34
Warna Pad OnePlus
© OnePlus

OnePlus bersedia untuk melancarkan satu lagi tablet berikutan pengenalan papak Android pertamanya yang dikenali sebagai Pad OnePlus pada awal tahun 2023. Cawangan serantau syarikat itu telah mula menggoda peranti akan datang, yang mungkin dikenali sebagai OnePlus Pad Go. Ia juga boleh menjadi versi yang lebih murah daripada Pad OnePlus asal.

  • Jangan ketinggalan ini: Tablet Samsung Galaxy terbaik pada tahun 2023

Berdasarkan lakaran yang dikongsi OnePlus India di X (dahulunya dikenali sebagai Twitter), bahagian belakang tablet dengan bucu melengkung ditunjukkan. Ia mempunyai garis besar yang ketara di sekitar kawasan atas dan potongan kamera yang serupa di tengah sebagai Pad OnePlus asal. Terdapat juga logo OnePlus yang terletak di tengah.

Di samping itu, siaran itu menyebut tablet itu akan menampilkan hayat bateri sepanjang hari dan keupayaan permainan, mencadangkan kapasiti bateri bersaiz baik dan cipset mudah alih yang mampu. Kita mungkin dapat melihat versi MediaTek Dimensity 9000 SoC yang lebih disenyapkan yang menggerakkan Pad OnePlus. Di luar penggoda ini, tiada apa-apa yang telah disahkan lagi, termasuk spesifikasi dan tarikh keluaran.

Tablet OnePlus Pad Go

OnePlus menggoda tablet Android baharu yang mungkin debut sebagai OnePlus Pad Go. / © OnePlus India

Ini bukan kali pertama kewujudan tablet OnePlus yang tidak diumumkan disebut. Kembali pada bulan Ogos, dua peranti dengan nombor model OPD2304 dan OPD2305 telah dikesan dalam forum OnePlus oleh seorang penipu, @1NormalUsername. Tablet ini juga dirujuk sebagai OnePlus Pad Go dari pejabat pensijilan India manakala kedua-dua nombor itu mungkin menunjukkan varian storan yang berbeza.

Mengenai tarikh keluaran dan ketersediaan, frasa “akan datang” menunjukkan pelancaran yang akan berlaku di rantau ini. Tidak jelas sama ada OnePlus Pad Go akan menemui jalannya ke pasaran lain. Tiada perincian tentang harga juga, tetapi jika sejarah menjadi sebarang penunjuk, Pad OnePlus dijual pada harga $479 (€499) sekeping.

Adakah anda fikir perlu untuk memiliki tablet OnePlus yang lebih mampu milik? Berapa harga OnePlus yang sepatutnya ‘Pad Go’ ini? Kongsi jawapan anda dengan kami dalam ulasan.

Artikel seterusnyaArtikel seterusnya