OnePlus Watch 2 Mei Dilancarkan pada 2024 dengan Borang seperti Galaxy Watch

38
OnePlus Watch 2 dikhabarkan tarikh pelancaran
© OnePlus

OnePlus melancarkan jam tangan pintar pertamanya yang dipanggil OnePlus Watch pada awal tahun 2021. Sehingga kini, syarikat itu masih belum memperkenalkan pengganti yang sesuai kepada yang boleh dipakai, walaupun ia telah memperkenalkan bajet Nord Watch dengan faktor bentuk segi empat sama tahun lepas. Laporan baharu meramalkan bahawa OnePlus akan memperkenalkan OnePlus Watch 2 dengan reka bentuk bulat yang sama menjelang 2024.

  • Baca juga: Samsung Galaxy Watch terbaik berbanding

Menurut pembocor yang kerap Max Jambor, yang kebetulan menjadi punca kebanyakan kebocoran berkaitan OnePlus akhir-akhir ini, termasuk OnePlus Open boleh lipat dan Pad Go, jenama China itu bersedia untuk melancarkan OnePlus Watch generasi ke-2 pada 2024.

Walau bagaimanapun, akaun itu tidak memberikan tetingkap keluaran yang tepat selain daripada anggaran am. Oleh itu, kita hanya boleh mengandaikan dengan selamat bahawa OnePlus mungkin menyediakannya pada separuh pertama tahun 2024 atau selang tiga tahun daripada Watch asal. Pada masa yang sama, kami tidak boleh menolak pelepasan itu dilanjutkan lagi pada penghujung tahun depan. Siapa yang tahu pasti?

Paparan Terbuka OnePlus

OnePlus Open boleh dikuasakan oleh SoC Snapdragon 8 Gen 2 dan menampilkan kamera yang ditala Hasselblad yang ditempatkan di pulau bulat. / © OnLeaks / Smart Prix

OnePlus memilih bentuk bulatan pada Watch 2

Di sebalik pelancaran OnePlus Watch 2, pembocor itu berkata jam tangan itu membawa faktor bentuk bulat bagi OnePlus Watch pertama. Bentuk itu dikatakan sebagai tanda kepada bahasa reka bentuk universal OnePlus seperti yang dilihat dalam peranti OnePlus baharu, seperti bonggol kamera Pad OnePlus, OnePlus Open, dan unggulan OnePlus 12 yang akan datang.

Selain itu, ia akan terus meniru beberapa jam tangan daripada pengeluar terkemuka yang memilih dengan kalangan termasuk Google Pixel Watch 2 (ulasan) baru-baru ini dan Samsung Galaxy Watch 6 (ulasan). Terutama sekali, ini adalah gaya yang lebih unik untuk OnePlus yang menyimpang daripada jam tangan segi empat tepat syarikat saudaranya, Oppo.

Juga tidak ada maklumat sama ada OnePlus Watch 2 akan but pada Wear OS 4 Google berikutan OnePlus Watch berjalan pada perisian tersuai. Dan apa-apa daripada ini, butiran yang tinggal masih tidak diketahui. Begitu juga, kita mungkin melihat beberapa ciri pendahulu dikekalkan, seperti hayat bateri yang teguh.

Bagaimanakah anda menukar Jam Tangan OnePlus pada pendapat anda? Dan apakah ciri yang anda ingin lihat daripada Jam Tangan OnePlus generasi seterusnya? Beritahu kami dalam ulasan.

Sumber:
X/u/MaxJamb

Artikel seterusnyaArtikel seterusnya