Oukitel RT7 Titan Memadankan Bateri Besar 32000 mAh Dengan Kekasaran 5G

26
Oukitel RT7 Titan 2
© Oukitel

Pakar peranti lasak Oukitel melakukannya sekali lagi. Syarikat elektronik China itu mendedahkan tablet RT7 Titan 5Gnya dengan beberapa yang pertama untuk pasaran. Bukan sahaja ia mempunyai bateri 32,000 mAh yang besar, tetapi ia juga memuatkan pemproses moden yang dilengkapi dengan sambungan 5G untuk apa yang boleh menjadi rakan kongsi yang ideal untuk perjalanan hujung minggu di luar grid.

Seperti telefon pintar WP22 yang disemak baru-baru ini, tablet Oukitel RT7 Titan 5G diperakui untuk rintangan air, habuk, kejutan, haba dan juga tekanan, mengikut spesifikasi IP68, IP69K dan MIL-STD-810H. Untuk tablet baharu, syarikat itu mengiklankan rintangan rendaman selama 30 minit pada kedalaman 4.9 kaki (1.5 meter), dan keupayaan berfungsi dalam lingkungan -4° F hingga 131° F (-20° C hingga 55° C).

Oukitel RT7 Titan 5G

Kapasiti bateri yang besar pada RT7 Titan boleh digunakan untuk mengecas peranti lain. / © Oukitel

Dan sementara Oukitel WP22 mengejutkan kami dengan bateri 10,000 mAh yang sebenarnya lebih besar daripada kebanyakan tablet di pasaran, RT7 Titan membenarkan namanya dengan 32,000 mAh yang lebih besar. Kapasitinya sangat tidak masuk akal, Oukitel mengiklankan hayat bateri siap sedia selama 2,720 jam, dan navigasi 34 jam yang lebih realistik.

Satu perkara yang perlu dipertimbangkan ialah kapasiti mungkin memerlukan tablet itu dilaporkan kepada syarikat penerbangan semasa dalam perjalanan dan ada juga yang memerlukannya untuk dibawa sebagai kargo.

Bagaimanapun, kembali kepada Oukitel RT7 Titan 5G, seperti namanya, tablet ini menyokong sambungan 5G bukan sahaja untuk penghantaran data tetapi juga untuk panggilan suara. Tugas rangkaian mudah alih dijalankan oleh pemproses MediaTek Dimensity 720, yang menawarkan gabungan moden teras CPU dan GPU, menyelesaikan salah satu aduan yang kami ada dengan WP22.

Oukitel RT7 Titan 5G

Oukitel menyasarkan pengembara, pekerja lapangan dan pengguna profesional lain dengan RT7 Titan 5Gnya. / © Oukitel

Untuk sambungan selular, RT7 Titan menyertakan dulang kad SIM hibrid, serasi dengan sama ada kad SIM nano dwi atau kad SIM nano serta kad SD mikro. Tablet ini juga serasi dengan Wi-Fi 5 (802.11ac) dan Bluetooth 5.1. RT7 Titan berjalan pada Android 13, dengan Oukitel menjanjikan tiga tahun kemas kini Android.

Oukitel RT7 Titan 5G

Oukitel RT7 Titan memuatkan persediaan tiga kamera, termasuk sensor penglihatan malam. / © Oukitel

Dengan paparan Full-HD+ 10.1-inci yang mampu mencapai kecerahan maksimum 400 nits, RT7 Titan seharusnya boleh dibaca di dalam dan di luar rumah, dan bertentangan dengan tablet lain pada masa lalu, menawarkan bezel yang agak nipis memandangkan binaannya yang lasak.

Keupayaan kamera juga tidak dilupakan, yang sepatutnya terbukti sangat berguna untuk pekerja lapangan, responden pertama jauh, dan juga penggunaan industri, dengan kamera utama 48 megapiksel dan sensor penglihatan malam 20 MP baru, yang menawarkan hasil yang menarik dalam ujian nextpit WP22 telefon pintar.

Oukitel RT7 Titan 5G

Pembeli mendapat pemegang aloi (yang juga berfungsi sebagai dirian), tali bahu dan tali tangan dengan Titan RT7. / © Oukitel

Seperti yang dijangkakan, saiz bateri superlatif dan lasak menghasilkan tablet yang lebih tebal dan berat berbanding tablet biasa. Oukitel RT7 Titan 5G mempunyai berat 1,212 gram (42,75 oz) dan berukuran 249,1 x 167,8 x 19,8 mm (9,81 x 6,61 x 0,78 in).

Gambar di atas menunjukkan tiga aksesori khusus yang digabungkan dengan tablet: pemegang/diri pembawa aloi premium, tali tangan untuk pekerja lapangan dan tali bahu, pilihan penggunaan pembukaan, bergantung pada berita pengguna.

Oukitel RT7 Titan 5G akan mula dijual pada 21 Ogos. Syarikat itu menawarkan diskaun istimewa untuk minggu pertama jualan dengan harga istimewa hanya $289.99 menggunakan kod diskaun $10 di Aliexpress. Selain itu, harga pembelian awal ialah $279.99 selepas memasukkan kod kedai OUKITELRT7 bernilai $10, yang terhad kepada 200 unit pertama sahaja semasa jualan perdana.


Artikel ini adalah sebahagian daripada kerjasama antara Oukitel dan nextpit. Kerjasama ini tidak mempengaruhi pendapat editorial nextpit.