Pad OnePlus disertakan dengan papan kekunci magnet dan pen stilus di dalam kotak

70
ZAGG Pro Stylus ipad epal
© Zagg

OnePlus secara rasmi melancarkan OnePlus Pad bersama OnePlus 11 esok. Tetapi sebelum acara itu bermula, syarikat itu telah sibuk mengusik rentetan ciri yang disertakan dengan tablet Android pertamanya termasuk keserasian untuk papan kekunci dengan pad jejak dan stylus.

Anehnya, kedua-dua aksesori akan dihantar bersama dalam pakej runcit seperti yang disahkan oleh OnePlus dalam tweetnya disertai dengan klip. Walau bagaimanapun, tidak jelas sama ada ini akan menjadi persediaan pemasaran yang sama secara global atau hanya tersedia untuk wilayah terpilih.

  • Jangan ketinggalan: Tablet Samsung Galaxy terbaik dapat dibandingkan

Berdasarkan klip video, Papan Kekunci Magnetik akan menggunakan pin penyambung magnet yang terletak di bahagian bawah tablet apabila ia didok secara mendatar. Ia juga dilihat bahawa sarung papan kekunci memaparkan pad jejak dengan sarung atasnya bertindak sebagai sokongan yang serupa dengan Folio Papan Kekunci Pintar Apple.

Papan Kekunci Magnetik Pad OnePlus

Papan Kekunci Magnetik Pad OnePlus dengan pad jejak / © OnePlus

Belum ada butiran yang didedahkan mengenai stylus OnePlus yang dilabel secara rasmi sebagai Stylo. Tetapi ia ditunjukkan bahawa ia akan menampilkan bahagian hujung kon yang nampaknya boleh diganti dan lebih menyerupai Pensil Apple 2 daripada pen bersepadu Galaxy Tab S8+ (semakan). Selain itu, terdapat spekulasi bahawa ini akan menyokong kadar penyegaran tinggi yang selari dengan paparan tablet.

Stylus Pad OnePlus dipanggil Stylo

Pen stylus Pad OnePlus / © OnePlus

Pad OnePlus sedang dibentuk sebagai tablet Android premium. Ia dijangka mempunyai reka bentuk aluminium unibody dan bezel nipis. Papak itu juga mendapat kamera swafoto landskap dan potongan bulat di bahagian belakang yang menempatkan sensor utamanya.

Spesifikasi selebihnya dan harga tepat OnePlus Pad akan didedahkan esok. Pada masa yang sama, OnePlus mengumumkan fon kepala OnePlus 11 dan OnePlus Buds Pro 2 secara global. Jadi, manakah antara peranti ini yang paling anda jangkakan? Beritahu kami di bahagian komen.