Pekerjaan Terbaik & Gaji Tertinggi di Bloxburg

100

Bloxburg ialah permainan Roblox yang membolehkan anda mencipta rumah yang luar biasa, memandu kereta sejuk, meluangkan masa bersama rakan, pergi bekerja dan mengambil bahagian dalam permainan main peranan. Terdapat banyak pilihan dalam Selamat Datang ke Bloxburg, tetapi pekerjaan adalah cara sokongan utama. Jumlah wang yang dibayar setiap pekerjaan kepada pemain berbeza-beza dan mereka akan dibayar setiap kali mereka menyelesaikan misi. Selepas menyelesaikan pelbagai misi, pemain maju dan menerima kenaikan gaji untuk setiap misi.

Pekerjaan Terbaik & Gaji Tertinggi di Bloxburg

Dalam artikel ini, kami akan menyenaraikan pekerjaan terbaik di Bloxburg.

Pekerjaan Bergaji Tertinggi di Bloxburg

Setiap pekerjaan di Roblox Selamat datang ke Bloxburg akan memberi anda pendapatan. Walaupun fakta bahawa semua pekerjaan dicipta untuk membayar sama rata, ada yang memberikan peluang untuk membuat lebih banyak wang.

Si Nelayan

Memancing di Welcome to Bloxburg ialah aktiviti yang menyenangkan dan mendamaikan, terutamanya dengan pantai laut, roda Ferris dan kedai ais krim berdekatan. Anda bermula di bangsal, dengan tiang pancing dengan warna yang dipilih secara rawak. Untuk memancing, pergi ke pantai dan buang pancing anda. Bobber anda, iaitu bola putih di hujung garisan, akan berjuntai di dalam air.

Tekan ruang untuk menarik tali anda dan dapatkan ikan apabila bobber jatuh ke bawah air. Anda tidak akan menangkap ikan atau membuat apa-apa wang jika anda menarik talian anda terlalu cepat atau sebelum apa-apa menggigit. Bersabar dan biarkan ikan datang kepada anda.

Anda boleh mengekalkan sikap positif semasa memancing dengan makan ais krim di kedai aiskrim, menaiki roda Ferris yang berdekatan dan berehat untuk memancing. Satu perkara yang anda tidak boleh pulih semasa berada di rantau ini ialah kebersihan. Kebersihan ialah mood yang menunjukkan betapa bersihnya anda. Oleh kerana kawasan ini kotor, ia menjejaskan mood kebersihan anda. Anda boleh meningkatkan kebersihan anda dengan mandi, mandi dan banyak lagi.

Memancing membayar $13 tanpa gamepass Pekerja Cemerlang di Tahap 1, dan $44 dengannya.

Penambang

Perlombongan di Gua Bloxburg adalah sama dengan perlombongan dalam Mining Simulator, permainan Roblox yang lain. Anda mengetuk blok di lombong, dan kemudian pemain anda menghancurkannya dengan kapak sehingga blok itu musnah. Berdasarkan jenis sekatan yang dilombong pemain anda, anda akan mendapat lebih atau kurang wang dan mata pengalaman.

Blok TNT boleh dilombong, tetapi batuan dasar dan dinding sempadan tidak boleh. Blok TNT akan berdesis apabila anda cuba melombongnya, memberi anda masa untuk melarikan diri sebelum ia meletup dan melenyapkan setiap blok lain dalam radius dua blok. Berlindung jika anda hampir dengan TNT, kerana anda benar-benar boleh menghadapi kematian jika ia meletup.

Jika anda ingin menggali lebih jauh atau mengalihkan banyak tanah sekaligus, TNT boleh membantu. Ia juga cekap dari segi ekonomi kerana TNT masih akan membenarkan anda memperoleh wang dan pengalaman untuk mana-mana blok yang dipecahkannya.

Pendapatan daripada perlombongan di Tahap 1 ialah $7 setiap blok tanpa gamepass dan $15 setiap blok dengannya. Kedua-duanya mungkin kelihatan seperti kadar yang rendah. Tetapi beberapa jenis blok meningkatkan pendapatan anda, seperti amethyst, zamrud dan emas.

Mekanik

Semasa bekerja sebagai mekanik di Mike’s Motors, pelanggan akan membawa masuk kereta mereka untuk menukar minyak, mengecat atau menukar tayar. Di meja sebelah kiri di bahagian belakang, terdapat empat penyembur cat berwarna merah, hitam, hijau dan ungu yang boleh digunakan untuk mengubah suai warna kereta. Ambil tin minyak dari meja yang sesuai untuk menukar minyak.

Apabila pengguna meminta penukaran tayar, gangguan boleh berlaku. Kadangkala mereka meminta jenis tayar yang berbeza, dan jika anda memasang tayar yang diminta, mereka tidak akan menerima kerja anda. Mereka hanya akan menerima dan membayar anda jika anda memberi mereka tayar yang mereka sudah ada. Sebelum menekan “selesai”, jangan lupa untuk menggantikan kedua-dua tayar.

Permulaan gaji untuk kedudukan ini tanpa gamepass ialah $13, dan mula membayar dengannya ialah $28 setiap kereta.

The Stocker

Di Bloxburg Fresh Food, anda mempunyai tanggungjawab untuk mendapatkan peti dari bilik stok dan mengisi semula rak yang kekurangan bekalan. Setiap rak boleh memuatkan mana-mana peti. Cuma muat semula rak untuk mengisi semula dengan serta-merta. Kerjanya mudah, membayar dengan baik dan, berbeza dengan kebanyakan pekerjaan permainan, tidak memerlukan anda bercakap dengan pelanggan. Oleh kerana kadar yang tinggi dan kekurangan keperluan untuk berulang-alik merentas bandar, pekerjaan ini adalah cara paling berkesan untuk menjana wang pada tahap yang tinggi.

Pada Tahap 1, pendapatan setiap rak bermula pada $15 tanpa pas permainan dan meningkat kepada $21 dengannya.

Lelaki Penghantar

Melakukan penghantaran Pizza Planet adalah kerja yang menyenangkan. Anda menerima skuter merah yang berkilauan untuk mengembara merentasi peta dan menghantar piza kepada orang yang berdiri di tepi jalan. Dapatkan piza anda dari barisan pengeluaran belakang kedai, naik skuter anda dan navigasi ke arah penunjuk kuning kepada pelanggan.

Salah satu pekerjaan bergaji tinggi di Welcome to Bloxburg ialah menghantar piza. Ia membayar lebih baik apabila anda naik tahap dan menganugerahkan mata promosi dua kali ganda untuk setiap penghantaran yang berjaya berbanding pekerjaan lain, justeru anda mendapat bayaran lebih bagi setiap pekerjaan. Sisi negatif diperlukan jarak perjalanan. Ia adalah rawak, jadi anda mungkin mendapati diri anda perlu mengembara ke seluruh bandar untuk menghantar hanya satu piza.

Untuk menghentikan pemain daripada menetapkan semula syif untuk mendapatkan lokasi penghantaran yang lebih dekat, keuntungan untuk tiga penghantaran pertama dalam syif dikurangkan. Untuk pekerja Tahap 1, bayaran setiap penghantaran ialah $25 untuk pekerja purata dan sehingga $44 dengan laluan permainan.

Gamepass Pekerja Cemerlang: Apa Itu?

Pekerja Cemerlang ialah ciri pas permainan yang membolehkan pengguna menambah baik jumlah wang yang mereka terima dengan menambah baik seberapa cepat mereka mungkin naik tahap. Gamepass Pekerja Cemerlang tersedia dengan harga $300. Apabila pengguna mencapai tahap 50, mereka akan memperoleh jumlah yang sama seolah-olah mereka tidak mempunyai laluan permainan ini.

Gamepass ini bermanfaat kepada pengguna yang ingin mendapatkan wang dengan bekerja lebih pantas. Pekerja Cemerlang akan bekerja untuk semua jawatan terbuka di Welcome to Bloxburg dan membayar pemain 25% lebih daripada yang biasanya mereka terima.

Anugerah yang sama akan diberikan kepada pemain Pemain Cemerlang seperti mereka yang tidak mempunyai pas permainan.

Pertimbangkan Perubahan Kerjaya Bloxburg

Jika anda telah bermain Bloxburg tetapi memperoleh pendapatan dan kemajuan dengan perlahan, mungkin sudah tiba masanya untuk membuat perubahan kerjaya. Jadi mengapa tidak mempertimbangkan beberapa pekerjaan dalam senarai jawatan terbaik di Bloxburg ini? Jika anda tidak sabar, anda mungkin terfikir untuk mendapatkan laluan permainan Pekerja Cemerlang.

Adakah anda pernah menukar pekerjaan di Bloxburg? Pada pendapat anda, apakah pekerjaan terbaik yang dipaparkan dalam permainan? Beritahu kami di bahagian komen di bawah.