Penjejak Murah Boleh Dipercayai: Fitbit Charge 6 Mendapat Diskaun 21% Hari Ini

41
Fitbit charge 6 fotos nextpit 7
© nextpit

Jika anda berada di pasaran untuk penjejak kesihatan dan kecergasan yang boleh dipercayai yang tidak membakar lubang dalam poket anda, Charge 6 baharu Fitbit ialah pilihan yang kukuh. Di Amazon, penjejak kini turun kepada $127 atau 21 peratus kurang daripada harga biasa. Walaupun ia bukan harga terendah yang kami lihat, penjimatan masih agak besar, memandangkan pengurangan hampir $33.

Satu-satunya yang boleh dibawa pulang dengan tawaran ini ialah varian perak dengan jalur putih sedang dijual. Anda perlu membayar lebih sedikit untuk warna hitam atau oren, walaupun kedua-duanya turut mendapat diskaun.

Mengapa Fitbit Charge 6 menjadikan penjejak kesihatan dan kecergasan yang hebat

Fitbit milik Google memperkenalkan Charge 6 (ulasan) pada musim gugur tahun lepas. Peranti ini membawa penambahbaikan yang cukup berbaloi terutamanya pada penderia biometriknya, yang menambah komponen pemantauan kadar denyutan jantung baharu yang 60 peratus lebih tepat daripada pendahulunya. Ini dipasangkan dengan ECG dengan Afib bersama-sama dengan paras oksigen darah, tekanan dan pengukuran suhu.

  • Jangan ketinggalan: Jam tangan pintar Fitbit terbaik untuk dibeli pada tahun 2024

Dari segi kecergasan, Caj 6 sedia GPS menambah lebih daripada 20 latihan baharu. Pada masa yang sama, Fitbit Premium, yang percuma untuk enam bulan pertama selepas pengaktifan, memberikan pandangan yang luas tentang vital anda dan untuk pengurusan badan anda yang lebih baik semasa anda pulih serta meditasi berpandu.

Penjejak kecergasan Fitbit Charge 6

Fitbit’s Charge 6 mendapat butang baharu, penderia denyutan jantung yang lebih tepat dan lebih banyak apl Google. / © nextpit

Dengan kelebihan berada di bawah payung Google, apl baharu disertakan bersama Fitbit’s Charge 6. Terutamanya, kini terdapat sokongan Peta Google dan YouTube Music selain Google Pay untuk ketik untuk membayar, antara lain. Dan berbanding kebanyakan jam tangan pintar dan penjejak, Fitbit’s Charge 6 serasi dengan telefon Android dan iPhone.

Bateri pada Fitbit Charge 6 adalah sama baiknya dengan Charge 5. Dari satu cas dan dengan penggunaan yang sederhana, ia sepatutnya cukup untuk bertahan sehingga 7 hari, yang jauh lebih lama daripada yang boleh dilakukan oleh jam tangan pintar yang lebih mahal.

Mengenai binaan dan reka bentuk, Charge 6 mendapat penarafan kalis air 5 ATM dan ringan yang berguna untuk memakainya walaupun semasa tidur. Skrin sentuh OLED 1 incinya kekal terang dan tajam walaupun semasa bersenam pada hari yang cerah dan cerah.

Adakah anda lebih suka membeli penjejak kecergasan daripada jam tangan pintar? Apakah alasan anda? Tembak kami dengan jawapan anda dalam komen.