Penjejak Pautan Eufy SmartTrack Anker ialah pilihan Apple AirTag yang lebih murah

104
Harga pelancaran tag pintar Pautan SmartTrack Anker Eufy Security
© Eufy

Eufy Anker telah melancarkan alternatif Apple AirTag baharu. Eufy SmartTrack Link ialah penjejak keselamatan pintar yang serasi dengan apl Cari Saya Apple. Ia berfungsi sama dengan AirTag kecuali ia lebih murah dan mempunyai aplikasi kendiri jika anda tidak merancang untuk menggunakan aplikasi Apple.

TL;DR

  • Pautan SmartTrack Eufy ialah teg pintar yang diperakui oleh Apple.
  • Eufy SmartTrack Link berfungsi kedua-duanya dengan apl keselamatan Apple Find My dan Eufy.
  • Teg pintar berharga $20 setiap satu.

Pautan Eufy SmartTrack ialah salah satu daripada beberapa teg yang diperakui Apple. Ini bermakna ia beroperasi dengan cara yang sama seperti AirTag dengan bergantung pada rangkaian iPhone dan peranti Apple lain untuk menentukan lokasi teg. Anda boleh memasangkan penjejak pintar melalui apl Cari iPhone Saya terbina dalam. Sebagai alternatif, ia juga boleh ditambahkan pada Eufy Security dengan lebih banyak ciri dan sokongan untuk Android.

  • Ketahui: Telefon pintar terbaik untuk dibeli di bawah $200

Berkenaan reka bentuk, tag mempunyai sudut segi empat sama dengan lubang untuk mengait, yang merupakan satu lagi kelebihan berbanding AirTag kerana anda tidak perlu membeli pemegang atau sarung. Tag pintar Eufy juga mempunyai pembesar suara terbina dalam yang mengeluarkan bunyi apabila diaktifkan. Teg itu sendiri adalah kalis air dan dinilai dengan bateri CR2032 1 tahun sebelum ia memerlukan penggantian.

Pautan Eufy SmartTrack

Ciri Pautan SmartTrack Eufy meninggalkan makluman dan penggera / © Eufy

Selain mencari item atau haiwan peliharaan yang hilang, Eufy SmartTrack Link boleh membuat sebarang telefon berpasangan berdering walaupun ia berada dalam mod senyap. Ciri lain penjejak termasuk penggera kiri, perkongsian lokasi item dan pautan kod QR selamat untuk pengimbasan mudah.

Eufy kini menjual Pautan SmartTrack di tapak web mereka dengan harga $20 setiap satu. Anehnya, mereka sedang menjalankan promosi yang mengurangkan 20 peratus daripada harga SmartTrack. Sebaliknya, Apple AirTag secara individu berharga $29 tetapi ia hanya serasi dengan ekosistem Cari Saya.

Adakah anda mempunyai tag pintar atau penjejak juga? Item mana yang anda lampirkan tag? Kami ingin mendengar pendapat anda.

Sumber:
Eufy