Penurunan Ciri Seterusnya Google Akan Meningkatkan Kamera Penglihatan Malam pada Telefon Pixel

77
NextPit Google Pixel 6 Pro Camila
© NextPit

Penurunan Ciri Pixel terakhir Google memperkenalkan beberapa perubahan dan ciri pada peranti Pixel. Kemas kini Penurunan Ciri Piksel Mac dijadualkan tiba minggu ini, tetapi ia telah ditangguhkan atas sebab yang tidak diketahui. Walau apa pun, log perubahan yang bocor menunjukkan terdapat lebih sedikit item berbanding sebelum ini, walaupun ini termasuk peningkatan untuk telefon kamera Pixel.

Sorotan log perubahan untuk Penurunan Ciri Pixel seterusnya telah dikongsi melalui 9to5Google. Ini mendedahkan bahawa ia adalah kemas kini perisian yang diredamkan dengan penambahan kecil hingga sederhana dan tweak untuk barisan boleh pakai dan telefon pintar Google. Selain itu, gergasi carian itu menyebut Pemadam Ajaib yang baru-baru ini dilancarkan kepada Android dan iPhone bukan Pixel melalui Foto Google.

  • Bagaimana untuk menangkap jejak bintang menggunakan Samsung Galaxy S23.

Foto malam yang lebih pantas untuk Google Pixel 6 (Pro)

Pixel 7 dan Pixel 7 Pro (ulasan) datang dengan mod malam yang lebih tajam ihsan daripada cipset Tensor G2. Google juga menambah baik kamera Night Sight pada Pixel 6 dan Pixel 6 Pro melalui Pixel Feature Drop yang akan datang. Begitu juga, algoritma baharu akan diperkenalkan untuk cip Tensor asal yang akan memendekkan masa pendedahan apabila merakam foto menggunakan Night Sight.

Pixel Watch Google dikuasakan oleh Wear OS 3.5

Google mendayakan Pengesanan Jatuh pada Pixel Watch. / © NextPit

Pada asasnya, kemas kini akan pramuat apl Health Connect untuk telefon bimbit Pixel yang disokong. Sebelum ini, pengguna mempunyai pilihan untuk memuat turun dan memasang aplikasi daripada Gedung Play.

Bagi Pixel Watch (ulasan), ia telah diserlahkan dalam keluaran ini bahawa Fall Detection akan tiba pada satu-satunya jam pintar Google. Ciri ini telah dihantar kepada beberapa pengguna minggu lepas. Adalah selamat untuk mengatakan Penurunan Ciri akan melihat pelancaran Pengesanan Kejatuhan yang lebih luas kepada varian serantau yang berbeza bagi Pixel Watch. Malangnya, masih tidak jelas bila Google akan melancarkan Feature Drop seterusnya.

Adakah anda memiliki peranti Pixel? Antara ciri Pixel Drop yang manakah ditambah tahun lepas yang paling anda sukai? Beritahu kami pendapat anda di bahagian komen.

Melalui: 9to5Google