Permainan Android percuma terbaik: tiada iklan, tiada pembelian dalam apl

121
AndroidPIT permainan percuma terbaik COM
© NextPit

Beberapa perkara terbaik dalam hidup adalah percuma, dan dengan menggunakan sedikit budi bicara, kami pasti boleh menerapkannya pada permainan Android. Walaupun terdapat banyak permainan percuma di Gedung Google Play, kebanyakannya sama ada mempunyai pembelian dalam apl – atau penuh dengan iklan yang menjengkelkan. Tetapi adakah anda tahu bahawa terdapat beberapa permainan Android percuma berkualiti tinggi yang bukan sahaja tidak memerlukan bayaran tetapi juga tidak mengganggu anda dengan iklan! Nah, berikut ialah senarai permainan Android percuma yang boleh anda mainkan, tanpa sebarang ikatan!


Pusat permainan NextPit

Permainan mudah alih terbaik untuk Android & iOS
Permainan luar talian terbaik Permainan berbilang pemain terbaik
Grafik terbaik Emulator terbaik
Permainan tablet terbaik Permainan percuma terbaik
Permainan pertahanan menara terbaik Permainan FPS terbaik
Permainan pengembaraan terbaik Permainan RPG terbaik
Permainan strategi terbaik Permainan perlumbaan terbaik
Telefon pintar permainan terbaik
Telefon pintar permainan: Adakah mod permainan sebenarnya meningkatkan prestasi?

Lompat ke:

pengenalan

Gedung Google Play ialah lombong emas sebenar permainan dan apl percuma. Walau bagaimanapun, kebanyakan permainan percuma ini juga terkenal kerana menjengkelkan anda dengan iklan dan gesaan untuk pembelian dalam apl. Walaupun terdapat apl dan permainan yang datang tanpa iklan, terdapat kecenderungan untuk menghapuskannya sebagai barangan berkualiti rendah hanya kerana pembangun tidak benar-benar mengaut keuntungan daripadanya. Beritahu anda apa, ini bukan kebenaran!

Hanya kerana permainan percuma tanpa IAP tidak bermakna ia mestilah berkualiti rendah. Beberapa permainan percuma terbaik di luar sana boleh menghadapi gergasi bajet besar tanpa apa-apa selain semangat, reka bentuk yang hebat dan muhibah. Permainan Android percuma yang popular ini tidak akan menelan kos satu sen pun. Nikmatinya tanpa sebarang tekanan pada dompet anda atau iklan yang menjengkelkan!

Senarai permainan Android percuma tanpa iklan, pembelian dalam apl

Pertempuran untuk Wesnoth

Battle for Wesnoth ialah port Android tidak rasmi bagi permainan strategi fantasi berasaskan giliran yang sudah mempunyai komuniti khusus pada PC. Permainan percuma ini mempunyai beberapa kempen berasaskan cerita dan satu tan unit berbeza daripada pelbagai perlumbaan fantasi. Anda boleh bermain vs AI atau pemain lain.

Battle for Wesnoth telah wujud selama bertahun-tahun dan tidak mempunyai grafik yang subur, tetapi ia mempunyai banyak kedalaman dan masih menerima kemas kini tetap daripada pembangun dan komuniti. Sebuah karya sebenar yang penuh keghairahan, versi Android dikendalikan dengan baik dan tidak terlalu menuntut sama sekali pada telefon moden, walaupun anda akan mahukan skrin bersaiz yang baik untuk melihat tindakan yang baik.

Muat turun Battle for Wesnoth daripada Gedung Google Play

Freedoom

Pemain pada usia tertentu akan mengingati kehilangan masa muda yang berharga kepada perintis penembak orang pertama yang kejam, Doom. Permainan ini adalah pelabuhan Doom yang dibuat dengan set aset dan tahap permainan asal untuk mengelakkan pelanggaran hak cipta.

Freedoom pada asasnya bermain seperti klasik, kerana asetnya berbeza tetapi masih boleh dikenali dalam gaya asal. Anda masih menyerang makhluk hodoh di tanah terbiar industri yang samar-samar, dan semua aksi, suasana dan ketegangan yang menyeronokkan Doom ada di sini dalam kulit yang tidak begitu berbeza.

Sehingga 2021, permainan ini menghadapi beberapa masalah undang-undang – tetapi masih boleh dimainkan. Tetapi pembangunan aktif telah berhenti pada projek ini.

  • Separas lutut dalam ‘droid: semua cara pelik untuk bermain Doom pada Android
kebebasan

Hampir sama seperti zaman dahulu. / © NextPit (tangkapan skrin)

Sebagai bonus tambahan, anda sentiasa boleh memuatkan fail Doom WAD asal anda (yang dimiliki secara sah, sudah tentu) ke dalam folder konfigurasi apl, jika anda mahu memainkan perkara sebenar pada telefon anda. Hebatnya, ini juga berlaku untuk permainan berkaitan pada enjin yang sama, seperti Heretic, Hexen, dan Strife, atau pelbagai mod permainan ini tersedia dalam talian.

Muat turun Freedoom daripada Gedung Google Play

Penjara Piksel

Pelbagai tajuk Pixel Dungeon ialah permainan merangkak penjara bawah tanah seperti rogue dengan grafik primitif (tetapi permainan yang hebat) yang menghukum kegagalan dengan keras tetapi sangat mudah untuk diambil dan dimainkan semula selepas setiap kematian watak sehingga saya berhenti bimbang dan belajar untuk suka memulakan semula.

pixeld

Pukul tikus marsupial, dapatkan bayaran dalam Pixel Dungeon. / © NextPit

Ia adalah satu ketukan mudah untuk mengawal segala-galanya, dan walaupun permainan Pixel Dungeon ‘asas’ oleh Watabou mempunyai kelas watak yang boleh dibuka kunci dan banyak item untuk menikmati permainan itu, terdapat banyak versi ketagihan lain seperti Shattered Pixel Dungeon, Pixel Dungeon Unleashed, dsb., yang menawarkan kelainan dan ciri berbeza berdasarkan asal. Ambil perhatian bahawa Gedung Google Play kini mengatakan bahawa permainan itu kini mempunyai pembelian dalam apl. Saya tidak menemui apa-apa, walaupun.

Muat turun Pixel Dungeon daripada Gedung Google Play

Unciv

Unciv ialah pelaksanaan semula sumber terbuka permainan gaya Tamadun klasik pembinaan empayar, pengembangan, pengurusan sumber, pembangunan ekonomi dan teknologi. Ia pada asasnya bermain seperti Civilization V, tetapi dengan grafik yang sangat mudah. Walau bagaimanapun, kedalaman strategik dikekalkan dengan mengagumkan, dan Unciv ialah aplikasi kecil dan ringan yang berjalan seperti mimpi walaupun pada telefon pintar kelas rendah.

unciv

Semua orang mahu memerintah dunia. / © Yair Morgernstern

Muat turun Uniciv daripada Gedung Google Play

Pew Pew

Shooting-em-up kecil yang manis ini meletakkan senario ‘bullet hell’ kapal angkasa sekolah lama dalam kulit berawan neon dengan grafik yang ringkas tetapi menarik, tetapi cabutan sebenar adalah aksi pantas. Ia pada asasnya meledakkan barangan, dengan cara yang berbeza, membuka kunci ganjaran dan menikmati warna dan bunyi yang bergerak: apa lagi yang anda mahukan untuk hiburan percuma?

pewpew

Visual abstrak, tetapi keren. / © Jean-François Geyelin

Muat turun PewPew daripada Gedung Google Play

Pathos Nethack Codex

Permainan ini ialah permainan merangkak penjara bawah tanah roguelike dengan penjanaan kawasan rawak dan pelbagai kelas berbeza untuk dipilih, item untuk dikumpulkan dan raksasa untuk dibunuh. Berdasarkan set peraturan Nethack sekolah lama, Pathos masih dikemas kini dengan pembetulan kualiti hidup dan menawarkan pilihan jubin grafik dan berjam-jam bermain.

Muat turun Pathos: Nethack Codex daripada Gedung Google Play

Ayah dan anak

Bapa dan Anak ialah permainan cerita yang, sangat menarik, telah diterbitkan oleh muzium arkeologi. Permainan ini mengisahkan tentang seorang bapa ahli arkeologi yang telah mendedikasikan hidupnya untuk pekerjaannya – dan anak artisnya. Sifat pekerjaannya tidak mengizinkan si ayah meluangkan masa bersama keluarga. Bapanya mahu anaknya melawat Muzium Arkeologi Negara di Naples, di mana dia boleh melihat kerja hidupnya.

Kisah ini akhirnya berubah menjadi kisah, di mana anda boleh mengalami beberapa peristiwa sejarah besar dari masa lalu. Ini adalah permainan yang agak singkat yang hanya berlangsung kira-kira sejam. Tetapi ia pasti bernilai muat turun!

Muat turun Bapa dan Anak daripada Gedung Google Play

Minda

Mindustry ialah permainan kilang kotak pasir pertahanan menara hibrid. Dalam permainan ini, anda boleh mencipta rantaian bekalan tali pinggang penghantar yang terperinci untuk memasukkan peluru ke dalam menara anda, menghasilkan bahan untuk digunakan untuk membina dan mempertahankan struktur anda daripada gelombang musuh. Permainan ini mungkin agak menakutkan pada mulanya. Walau bagaimanapun, anda boleh melakukannya setelah anda membiasakannya.

5ojrNZ

Mindustry mungkin menakutkan pada mulanya, tetapi ia berkembang pada anda tidak lama lagi! / © NextPit

Muat turun Mindustry daripada Gedung Google Play

Bahagian Tersembunyi Lego

Lego Hidden Side, ialah permainan yang dibangunkan oleh, baik, tiada hadiah untuk meneka itu! Ini adalah permainan menarik yang menggabungkan dunia sebenar dan maya. Dengan sokongan untuk mod AR dan berbilang pemain, permainan ini terus mendapat ulasan positif oleh gerombolan di Gedung Google Play.

Muat turun Lego Hidden Side dari Gedung Google Play

Sebutan khas

Underhand

Dalam permainan bina geladak percuma ini, anda mengambil peranan sebagai ketua kultus Lovecraftian yang menyeramkan dalam misi untuk memanggil kebencian eldritch pilihan anda ke dunia. Semasa anda bermain kad anda, anda juga melukis kad baharu yang mewakili peristiwa tidak dijangka yang boleh membantu atau menghalang kemajuan anda.

bawah tangan

Pimpin kultus anda untuk menguasai dunia! / © Skuad Spoopy

Audio menyediakan suasana yang menyeramkan yang sesuai, dengan sentuhan yang bagus ialah radio dalam permainan yang melaporkan bagaimana dunia sedang diubah oleh tindakan anda. Underhand adalah permainan yang lengkap, jika sedikit pendek, unsur rawak mampu dimainkan semula.

Muat turun Underhand daripada Gedung Google Play

Wicked Lair

Permainan ini meletakkan anda dalam kedudukan jahat yang biasanya menjadi musuh dalam permainan video – bos penjara. Ditugaskan untuk membina sarang kejahatan anda dan mengisinya dengan raksasa dan perangkap untuk memusnahkan orang-orang jahat yang berkeras untuk menyerang dan mengganggu ketenteraman anda. Buat mereka membayar, kerana anda tidak perlu melakukannya.

Muat turun Wicked Lair daripada Gedung Google Play

Warfare Incorporated

Warfare Incorporated ialah kegemaran sekolah lama, pada asalnya untuk Windows Phones dan peranti PalmOS, tetapi gayanya lebih sesuai dengan permainan strategi masa nyata Command and Conquer. Anda mesti membina pangkalan dan menghasilkan tentera untuk mengawal sumber di planet Icarus yang baru ditemui. Sudah tentu, Warfare Incorporated nampaknya sudah ketinggalan zaman sekarang, tetapi pengalaman itu bertahan dalam ujian masa, dan anda tidak akan menemui RTS mudah alih yang lebih berciri penuh secara percuma sepenuhnya.

warfareinc

Rupa RTS sekolah lama. / © Spiffcode

Muat turun Warfare Incorporated daripada Gedung Google Play

Cara mencari permainan Android percuma tanpa iklan, tiada pembelian dalam apl

Sehingga 2020, mencari permainan Android percuma yang tidak mempunyai iklan atau pembelian dalam apl agak sukar. Hari ini, itu tidak lagi berlaku. Beginilah cara anda boleh mencari permainan percuma tanpa iklan atau pembelian dalam apl pada mana-mana telefon Android.

  • Buka Gedung Google Play.
  • Cari Permainan Google Play di Gedung Play dan pasangkannya jika ia belum dipasang.
  • Buka Permainan Google Play dan tatal ke bawah ke bahagian bawah halaman.
  • Pilih pilihan Tiada iklan, Tiada pembelian dalam apl dan Pemasangan percuma, dan voila! semua apl yang anda lihat dalam senarai di bawah mematuhi tiga syarat ini.
Permainan Google Play

Begini cara mencari permainan Android percuma tanpa iklan dan pembelian dalam apl / © NextPit

Sebaik sahaja anda melakukan ini, cari permainan percuma yang hebat dan beritahu kami jika anda mahu kami menambah salah satu pilihan anda pada senarainya.

Masih mencari permainan mudah alih yang hebat?

  • Main bebas tanpa Internet dengan permainan Android luar talian yang terbaik
  • Manjakan mata anda dengan permainan yang paling cantik dari segi grafik untuk telefon pintar anda

Adakah anda telah menemui mana-mana permainan Android percuma yang perlu kami nyatakan di sini? Beritahu kami, dan ia mungkin akan disenaraikan satu hari nanti.


Artikel ini telah dikemas kini pada Jun 2021. Komen lama telah dikekalkan.