Permainan & Apl Mudah Alih Percuma Akhir Untuk Android Dan iOS Pada 2023!

21
Apl NextPit
© nextpit

Anda dan rakan anda berdebat tentang siapa yang menerima telefon pintar terbaik di dunia untuk Krismas, dengan masing-masing memperjuangkan telefon bimbit mereka sendiri. Sekarang setelah anda mempunyai sedikit wang tambahan, mengapa tidak menyemak apl untuk telefon pintar Android atau iPhone anda? Apl ini biasanya dibayar tetapi telah dibuat percuma untuk masa yang terhad sahaja. Sempurna untuk menghabiskan penjimatan yang dibuat daripada tidak membeli telefon pintar baharu selepas menerimanya sebagai hadiah Krismas, eh?

Anda akan menemui senarai pilihan aplikasi ini dua kali seminggu di nextpit setiap hari Selasa dan Sabtu. Jika anda tidak mencari tawaran apl hari ini tetapi lebih suka melakukannya secara kerap, mengapa tidak kembali sekerap mungkin?

Tidak seperti 5 Apl Teratas Mingguan kami, kami tidak menyemak semua apl ini secara individu. Walau bagaimanapun, kami melakukan yang terbaik untuk memastikan apl ini bukan neraka transaksi mikro dan membawa penarafan minimum 3.5 bintang di Gedung Google Play atau Apple App Store.

Satu lagi perkara penting yang perlu diberi perhatian: Kebanyakan promosi ini hanya sah untuk beberapa jam atau hari. Apabila anda selesai membaca artikel ini, salah satu apl percuma mungkin tidak lagi percuma. Sila maklumkan kepada kami dan kami akan mengalih keluar apl daripada artikel itu.


Satu lagi petua hangat: Jika anda menjumpai apl yang menarik tetapi tidak memerlukannya sekarang, muat turun dan pasangkannya juga. Dengan cara ini, anda telah “membeli” sekali secara percuma dan ia akan tersedia dalam pustaka apl anda selama-lamanya—walaupun anda memadamkannya daripada telefon pintar anda selepas itu.


Apl Android yang percuma untuk masa yang singkat

Apl Android untuk produktiviti dan gaya hidup

 • KX Music Player Pro ($2.99): Ingin memainkan koleksi peribadi anda bagi MP3 dan format fail audio lain? Aplikasi ini melakukan semuanya.
 • 3D Earth Pro ($14.99): Apl ramalan cuaca yang bukan sahaja memberitahu keadaan cuaca, ia juga melakukannya dengan keindahan yang menakjubkan.
 • Penggalak Kelantangan – Pembesar Suara ($2.99): Ada yang mengatakan bahawa ini adalah gimik, yang lain berpendapat ia benar-benar berkesan. Mengapa tidak mencubanya sendiri?
 • Tidur BeReal ($14.99): Ada masalah untuk tidur? Anda boleh menggunakan aplikasi ini dan diharapkan, ia akan memainkan bunyi yang betul untuk menghantar anda ke alam mimpi secepat mungkin.

Permainan Android

 • Trimino Permukaan ($0.99): Tingkatkan kawasan dengan warna yang sama sehingga sasaran dalam permainan ini yang pastinya memerlukan anda untuk melakukan banyak pemikiran.
 • Wira Z ($1.99): Permainan atas-bawah, isometrik orang ke-3 di mana anda mengawal watak anda untuk mengemudi halangan yang berbeza di negara yang dipenuhi zombi.
 • Shadow Knight: Pertempuran Ninja ($0.99): Permainan pengembaraan tatal sisi yang akan melihat anda menggodam dan memotong jalan anda melalui setiap peringkat. Sudah tentu, watak anda juga akan menjadi lebih kuat dan lebih berkuasa sepanjang perjalanan.
 • Shadow of Death: Dark Knight ($3.99): Dengan 4 wira yang berbeza untuk dipilih, yang manakah akan menjadi pilihan anda untuk membebaskan tanah daripada kezaliman kejahatan dalam permainan aksi-pengembaraan ini? Setiap hero mempunyai kekuatan dan kelemahan masing-masing.
 • Pro Truth or Dare ($0.99): Musim cuti datang dengan permainan minum, dan ceriakan sesi minum tersebut dengan permainan Truth or Dare.

Apl iOS yang percuma untuk masa yang singkat

Apl iOS untuk produktiviti dan gaya hidup

 • HibiDo Pro ($2.99): Kalendar, pengatur nota dan apl pengurusan tugasan yang pastinya akan membolehkan anda memulakan tahun baharu dengan hebat.
 • AirDisk Pro ($2.99): Aplikasi yang menukar iPhone anda menjadi pemacu kilat wayarles, kini bagaimana pula?
 • Perhatikan Perkataan ($1.99): Mesti suka permainan kata-kata pada nama aplikasi ini! Ia pada asasnya adalah aplikasi Apple Watch yang mengandungi tesaurus.
 • PXL – seni mozek ($4.99): Berikan foto lama kehidupan baharu dengan apl ini yang akan mengubah kenangan digital kegemaran anda kepada jenis karya seni yang berbeza.
 • Strim Pemain Muzik ($1.99): Pernah mahu menikmati pengalaman mendengar, mengurus dan menyegerakkan muzik awan yang lancar? Apl ini melakukan semuanya, membenarkan anda membuat perkhidmatan penstriman peribadi dengan pilihan storan awan seperti Box, Dropbox, Google Drive, OneDrive dan Yandex.

permainan iOS

 • Jatuhkan Flop! ($0.99): Satu permainan refleks, anda perlu mengatur masa untuk memastikan bola dijatuhkan pada kelajuan yang betul untuk ditangkap!
 • Survival Dungeon ($0.99): Setiap peringkat dalam RPG seperti penyangak ini dijana mengikut prosedur, yang bermaksud tiada dua permainan yang sama setiap kali anda memainkannya!
 • kucing&garisan ($1.99): Lukiskan garisan dan pastikan kucing mempunyai ruang untuk berkeliaran ke hadapan, jika tidak, ia akan tamat! Permainan yang tidak masuk akal, jika menarik.
 • PlunderChess ($0.99): Catur dengan kelainan pada peraturan tradisional. Sekeping anda akan mendapat keupayaan sekeping yang anda tangkap…
 • Premium Raja Pertahanan ($4.99): Permainan pertahanan menara dengan grafik yang menyeronokkan dan permainan yang menarik untuk membuatkan anda sibuk selama berjam-jam.

Itu sahaja kalian! Untuk 2023 sekurang-kurangnya. Kami harap anda menikmati sambutan tahun baharu anda dan kami akan kembali pada tahun 2024 dengan lebih banyak cadangan untuk apl dan permainan mudah alih percuma! Yang manakah antara ini telah anda pasang? Adakah anda mempunyai sebarang cadangan lain untuk komuniti nextpit? Kami menantikan input anda dalam komen.