Permainan berbilang pemain dalam talian terbaik untuk Android dan iOS

103
Permainan NextPit Realme X50
© NextPit

Kami mempunyai permainan berbilang pemain dalam talian terbaik untuk Android dan iOS untuk anda! Sama ada anda suka melibatkan diri dalam kerja berpasukan Co-Op atau sekadar ingin melepaskan kekecewaan anda kepada orang lain dalam permainan PvP – NextPit membantu anda! Daripada permainan perlumbaan, penembak dan permainan battle royale kepada permainan main peranan dan permainan strategi: Berikut ialah senarai permainan berbilang pemain terbaik kami untuk platform Android dan iOS.

Permainan berbilang pemain tidak akan menjadi tua, yang tidak menghairankan sama sekali kerana ia sangat menyeronokkan untuk dimainkan. Berbanding dengan hanya menentang AI komputer, bersaing dengan lawan manusia (atau ramai!) atau bermain bersama rakan, adalah pengalaman yang semua orang boleh hargai.

Sekiranya anda sedang mencari lebih banyak hiburan, inilah syurga permainan NextPit, yang menunjukkan kepada anda banyak dan banyak pilihan daripada semua genre dan kategori permainan yang berbeza.


Syurga permainan NextPit

Permainan mudah alih terbaik untuk Android & iOS
Permainan luar talian terbaik Permainan berbilang pemain
Permainan grafik terbaik Emulator terbaik
Permainan tablet terbaik Permainan percuma terbaik

Permainan pertahanan menara terbaik

Permainan FPS terbaik
Permainan pengembaraan terbaik Permainan RPG terbaik
Permainan strategi terbaik Permainan skrin pisah (sedang berjalan)
Telefon pintar permainan terbaik
Adakah mod permainan sebenarnya meningkatkan prestasi?

Apabila bercakap berbilang pemain, sudah tentu tiada jalan keluar, Penembak orang pertama, oleh itu terdapat keseluruhan bahagian khusus untuk permainan tersebut. Begitu juga dengan permainan perlumbaan. Genre lain boleh didapati di bahagian ketiga dan, seperti biasa, kami berharap kami mempunyai satu atau dua permata untuk anda yang anda tidak tahu wujud!

Menyelam terus ke dalam!

 1. Penembak orang pertama berbilang pemain

  1. Panggilan Tugas: Mudah Alih
  2. Ops Kritikal
  3. PUBG MOBILE (LITE)
  4. Tidak dibunuh
  5. Fortnite untuk Android
  6. Shadowgun: DeadZone
 2. Permainan perlumbaan berbilang pemain

  1. Asfalt 9: Legenda
  2. Riptide GP: Renegade
  3. Lawatan Mario Kart
 3. Lebih banyak permainan berbilang pemain

  1. .Pokémon GO/Ingress/Harry Potter: Wizards Unite

  2. Jalan Crossy
  3. Edisi Poket Minecraft
  4. Terraria
  5. Kesombongan

Penembak orang pertama berbilang pemain

Gambaran Keseluruhan:

Panggilan Tugas: Mudah Alih

Siri AAA Activision juga telah mencapai paparan kecil yang terdapat pada peranti Android dan iOS. Mainkan FPS yang terkenal ini dalam beberapa mod berbilang pemain (5 vs 5 Team Deathmatch, Front, Free for All, Search & Destroy, Sniper Battle dan Battle Royale) terus pada keselesaan telefon pintar anda. Kempen pemain tunggal daripada Black Ops dan Modern Warfare 2 turut disertakan. Kemas kini meluaskan skop permainan Percuma-Untuk-Main ini. Terbaru, mod survival zombi telah disertakan, dan berikut ialah amaran spoiler. Tiada siapa yang bertahan.

 • 4.5 bintang di Google Play / 4.7 bintang di Apple App Store
 • Harga: Percuma, termasuk iklan dalam permainan
 • Pembelian dalam apl: ya, kelebihan taktikal

Ops Kritikal

Penembak taktikal iaitu Critical Ops telah dimodelkan selepas klasik berbilang pemain, CounterStrike. Komuniti pemain yang besar membolehkan padanan yang adil antara lawan yang mempunyai tahap kemahiran yang sama, memberikan keseronokan yang seimbang tanpa sebarang kekecewaan.

 • 4.2 bintang di Google Play / 4.4 bintang di Apple App Store
 • Harga: Iklan dalam permainan percuma
 • Pembelian Dalam Apl: Ya

PUBG MOBILE (LITE)

Juga dikenali sebagai PlayerUnknown Battleground, permainan battle royale PUBG mempunyai dua spin-off Android. Walaupun PUBG Mobile melihat sehingga 100 pemain dihantar ke pertempuran pada peta besar dengan orang terakhir berdiri, PUBG Mobile LITE mengurangkan bilangan pemain dan julat fungsi dengan jumlah yang besar. Sebagai balasan, keperluan sistem menurun, yang menjadikan permainan lebih mudah diakses oleh lebih ramai pemain. Sudah tiba masanya anda menyertai pergaduhan berbilang pemain pada telefon pintar Android anda.

 • 4.2 bintang di Google Play
 • Harga: Percuma
 • Pembelian Dalam Apl: Ya

Tidak dibunuh

Penembak koperasi zombi lama yang baik yang mengikut jejak tajuk Left4Dead klasik kini boleh dimainkan pada telefon pintar anda. Unkilled membolehkan anda bermain di sisi zombi juga, di mana anda membangunkan pengubahsuaian gen baharu sepanjang permainan untuk meningkatkan mayat hidup anda.

 • 4.4 bintang di Google Play / 4.6 bintang di Apple App Store
 • Harga: Iklan dalam permainan percuma
 • Pembelian Dalam Apl: Ya

Fortnite

Dalam masa yang singkat, Fortnite telah mengatasi PUBG yang disebutkan di atas dari segi kepentingan populariti. Sementara itu, penembak berbilang pemain battle royale telah tersedia untuk Android dan iOS untuk beberapa lama sekarang. Selepas berselisih dengan Apple, Epic kini menggunakan pemasangnya sendiri untuk permainan dan bukannya bergantung pada mana-mana kedai aplikasi. Mereka yang menggunakan iPhone pada masa ini tidak dapat menyelesaikan masalah mereka kerana isu undang-undang yang berterusan. Kami akan memaklumkan anda.

Permainan perlumbaan berbilang pemain

Asfalt 9: Legenda

Asphalt 9: Legends bukan hanya untuk peminat perlumbaan yang lebih suka berlumba bersendirian. Rekaan cantik Gameloft untuk kedua-dua platform iOS dan Android juga mempunyai mod berbilang pemain yang sangat baik. Di sini, ciri Kelab membolehkan anda mencipta komuniti dalam talian anda sendiri yang terdiri daripada pelumba terkemuka yang berfikiran sama yang kemudiannya cuba untuk menetapkan rekod kursus terbaik mereka sambil mengumpul ganjaran penting yang berbeza semasa anda mendaki kedudukan papan pendahulu.

 • 4.5 bintang di Google Play / 4.7 bintang di Apple App Store
 • Harga: Percuma, Pengiklanan dalam permainan
 • Pembelian Dalam Apl: Ya

Riptide GP: Renegade

Saya akan mengatakan bahawa mod pemain tunggal Riptide GP: Renegade sahaja bernilai $2.99 ​​harga kemasukan untuk kedua-dua platform Android dan iOS, sebagai ) harga pembelian, seperti yang kami nyatakan dalam artikel berasingan. Tetapi permainan perlumbaan jet ski futuristik juga mempunyai banyak tawaran dalam mod berbilang pemain. Anda boleh bermain dalam talian, secara setempat pada WLAN, atau menggunakan dua Pad Permainan Bluetooth pada satu peranti dalam mod skrin belah dan menghabiskan masa!

 • 4.5 bintang di Google Play / 4.5 bintang di Apple App Store
 • Harga: $2.99 ​​(Android dan iOS)
 • Pembelian Dalam Apl: Tidak

Lawatan Mario Kart

Nintendo sedang mengembangkan pengembangannya dengan berpindah ke wilayah Gedung Play, dan apakah cara yang lebih baik untuk menguasai lebih banyak bahagian pasaran daripada menawarkan tajuk perlumbaan utama francais Super Mario? Pelumba arked ini akan membenarkan anda bersaing dengan orang lain di Internet. Terdapat pembelian dalam apl untuk ditangani, tetapi walaupun tanpanya, permainan perlumbaan berbilang pemain memberikan banyak keseronokan pada peranti iPhone atau Android anda.

 • 4.1 bintang di Google Play / 4.5 bintang di Apple App Store
 • Harga: Percuma
 • Pembelian Dalam Apl: Ya

Permainan berbilang pemain lain

Pokémon GO/Ingress/Harry Potter: Wizards Unite

Tajuk Niantic berikut: Pokémon GO/Ingress/Harry Potter: Wizards Unite juga menjadi permainan berbilang pemain yang hebat apabila ia melibatkan permainan. Pada mulanya, anda mesti memilih salah satu pasukan dan cuba menduduki kawasan permainan untuk puak anda. Walau bagaimanapun, untuk melakukan ini, anda perlu pergi ke luar kerana item yang diperlukan diedarkan di seluruh dunia. Untuk menangkap kawasan pasukan lain, anda memerlukan bantuan pemain lain dalam pasukan anda – yang anda sudah kenali atau anda akan mengenali mereka apabila anda ‘menyerang’ kawasan bersama-sama.

 • Pokémon GO: Petua dan Trik
ANDROIDPIT permainan berbilang pemain pokemon go

Pokémon GO / © Tangkapan Skrin: NextPit

Bagi Ingress Prime, wajar untuk mengatakan bahawa ia telah menerima ulasan yang lebih teruk di kedai aplikasi sejak kebelakangan ini, dan kini berada dalam julat 3 bintang yang lebih rendah.

Jalan Crossy

Crossy Road ialah pembunuh masa yang terkenal dengan permainan yang ringkas tetapi cemerlang: pemain mesti menggerakkan watak merentasi jalan raya yang sibuk, sungai dan mengelakkan halangan berbahaya yang lain. Bagaimana dengan pemain lain? Kami maksudkan “para pemain”, sudah tentu. Ini kerana dalam mod berbilang pemain, sehingga empat pemain boleh bersaing antara satu sama lain melalui WLAN tempatan – setiap daripada mereka pada telefon pintar mereka.

jalan lintas

Crossy Road kini hadir dengan mod berbilang pemain – atau “Mehrspieler”, seperti yang akan dikatakan oleh rakan sekerja Jerman kami dari NextPit.de. / © Petikan skrin: NextPit

 • 4.5 bintang di Google Play / 4.6 bintang di Apple App Store
 • Harga: Iklan dalam permainan percuma
 • Pembelian dalam Apl: Ya

Edisi Poket Minecraft

Minecraft adalah salah satu permainan paling popular yang pernah dikeluarkan. Untuk dapat memainkannya pada telefon pintar Android anda bukanlah sesuatu yang mengejutkan, walaupun ia adalah Edisi Poket. Anda memasuki dunia sempit yang boleh anda terokai sendiri atau bersama pemain lain, membina rumah atau istana di sepanjang jalan dan dihadkan hanya oleh imaginasi anda. Anda mempunyai banyak kebebasan dalam cara anda mahu membentuk dunia. Anda juga akan menghadapi raksasa dalam perjalanan penemuan anda. Dalam Edisi Poket, anda boleh memilih antara mod survival dan mod kreatif. Yang kedua tidak mempunyai raksasa dan hanya menumpukan pada pembinaan. Bersama rakan anda, semua orang boleh menemui dan membina dunia baharu melalui Wi-Fi.

edisi poket minecraft androidpit

Minecraft Pocket Edition / © Mojang/Microsoft

 • 4.5 bintang di Google Play / 4.3 bintang di Apple App Store
 • Harga: Percuma
 • Pembelian Dalam Apl: Ya

Terraria

Hit indie Terraria telah lama tersedia untuk telefon pintar Android dan Apple, di mana ia berharga $4.99 satu pop. Sama seperti Minecraft, anda membina empayar kecil dalam dunia piksel yang menawan, memburu sumber dan menghasilkan barangan daripada apa yang anda miliki. Ini sudah sangat menyeronokkan dalam mod solo, tetapi lebih baik untuk bergerak ke dunia piksel yang luas bersama rakan dan membina sesuatu bersama dalam berbilang pemain. Pahlawan yang berani juga boleh bersaing dalam perlawanan pemain lawan pemain, tetapi memandangkan beberapa pemain di sini dilengkapi dengan sangat baik, hanya pemain Terraria yang berpengalaman harus menceburi arena.

NeuesTerraria

Permainan berbilang pemain terbaik untuk Android: Terraria / © 505 Games

 • 4.7 bintang di Google Play / 4.3 bintang di Apple App Store
 • Harga: $4.99 (Android dan iOS)
 • Pembelian Dalam Apl: Tidak

Worms 3: Pukulan berbilang pemain yang abadi

Siri Worms telah sinonim dengan pertempuran berbilang pemain yang menyeronokkan dan menarik selama bertahun-tahun, dan peminat juga boleh mengalami keseronokan ini pada peranti Android atau iOS. Bermain menentang lawan AI sudah tentu sama menghiburkan dan juga mencabar, tetapi ia lebih menyeronokkan dengan, atau lebih tepat menentang, rakan anda.

 • Permainan strategi terbaik
cacing androidpit 3

Melihat wajah kawan yang cacingnya baru sahaja kamu hantar ke nirwana? tak ternilai! / © Pasukan 17

 • 3.4 bintang di Google Play / 3.0 bintang di Apple App Store
 • Harga: $5.49 (Android) / $0.99 (iOS)
 • Pembelian Dalam Apl: Ya

Kesombongan

Mencari alternatif mudah alih untuk Dota 2 atau League of Legends? Cuba Vainglory dan biarkan MOBA mudah alih ini meyakinkan anda. Permainan Percuma-Untuk-Main disambungkan dalam cara berbilang platform, yang bermaksud anda mungkin bermain dengan seseorang yang bermain pada PC.

 • 3.6 bintang di Google Play / 4.5 bintang di Apple App Store
 • Harga: Percuma
 • Pembelian Dalam Apl: Ya

Apakah permainan berbilang pemain kegemaran anda yang anda nikmati bersama rakan anda? Adakah anda lebih suka bermain tajuk koperasi atau lebih suka melawan rakan dan orang yang tidak dikenali anda? Kongsi jawapan dan petua anda untuk permainan lain dalam ulasan! Seperti biasa, berikut ialah penafian kami: Artikel ini sentiasa dikemas kini, jadi jangan terkejut jika anda menjumpai ulasan lama yang mungkin kelihatan di luar konteks.