Permainan bola sepak terbaik untuk Android: footy on-the-go untuk 2020

119
dfl.de aktuell neuerungen bola
© DFL

Musim bola sepak 2019/2020 melangkaui separuh masa dan ia adalah salah satu yang paling menarik yang kami lihat selama bertahun-tahun, terutamanya di Eropah! Kami meraikan permainan yang indah dengan mengesyorkan permainan bola sepak teratas yang tersedia untuk Android untuk membantu anda melalui musim panas tanpa bola sepak.

Mudah Alih FIFA 2020

Francais bola sepak paling popular di planet ini ialah siri FIFA yang terkenal, dicipta oleh EA Sports. Tetapi FIFA juga tersedia pada Android. Tumpuan permainan mudah alih (dan dalam beberapa tahun kebelakangan ini versi konsol juga) ialah mod Pasukan Ultimate FIFA yang sangat popular dan menguntungkan. Pemain perlu mendapatkan syiling dengan memenangi perlawanan untuk menukar pek pemain. Ia semacam mengumpul kad besbol tetapi kad ini mewakili pemain yang digunakan dalam permainan. Anda membina skuad impian anda dan bermain menentang lawan dalam talian. Anda boleh, sudah tentu, membeli pek pemain dengan mata wang dunia sebenar juga.

Ini bulu terbesar dalam topi FIFA, dan sebab utama mengapa ia terus menguasai pasaran permainan bola sepak, adalah kuasa pembelian EA. Syarikat itu mempunyai hak untuk hampir setiap liga utama, bermakna FIFA mempunyai rangkaian terluas pasukan, kit, pemain, pertandingan dan stadium berlesen rasmi. Jika anda adalah jenis pemain yang mahukan permainan bola sepak mereka kelihatan seperti yang sebenar, jangan lihat lebih jauh daripada FIFA Mobile.

eFootball PES 2020

Sudah tentu, dalam senarai ini, kami tidak boleh meninggalkan saingan utama siri FIFA. Di negara asalnya Jepun mereka memanggilnya Winning Eleven. Di pantai UK ia dipanggil eFootball Pro Evolution Soccer. Hari ini, peminat permainan sekolah lama dan peminat bola sepak yang membesar dengan versi PlayStation 2 permainan hanya memanggilnya ‘PES’. Versi terbaharu untuk tahun 2020 mungkin merupakan permainan bola sepak terbaik untuk telefon pintar hari ini, dengan grafik hampir peringkat konsol dan permainan mudah untuk diambil yang diperhalusi.

Perdebatan PES lawan FIFA akan berterusan selama-lamanya, dan tidak syak lagi bahawa FIFA telah memenangi pertempuran untuk kejayaan komersial. Tetapi PES memegang tempat yang istimewa di hati peminat bola sepak sebenar. Ia lebih arked daripada FIFA, tetapi ia lebih tidak dapat diramalkan dan mempunyai ‘rasa’ bahawa sesetengah peminat permainan bola sepak sehingga hari ini mengatakan bahawa anda hanya boleh mendapatkan dengan PES.

  • Tiada internet? Tiada masalah! Permainan Android terbaik untuk dimainkan di luar talian

Bintang Bola Sepak 2020

Permainan bola sepak yang hebat dan ketagihan ini bertujuan untuk meletakkan anda dalam detik-detik penentu setiap permainan untuk melakukan aksi penting. Sama ada tendangan gol, menggelecek, hantaran mahupun tandukan. Permainan ini adalah mengenai kegemilangan detik-detik yang mengubah perlawanan bola sepak. Anda mencipta pemain anda dan selagi anda bermain dengan baik, kontrak timbul yang akan membawa kepada kejayaan muktamad kerjaya anda sebagai pemain.

Ia mudah untuk diambil dan ia akan memastikan masa yang menyeronokkan. Jika anda sedang mencari permainan bola sepak yang lebih kasual yang melangkau terus ke titik perubahan utama dalam perlawanan dan menghilangkan semua binaan, Soccer Star 2020 ialah permainan mudah alih bola sepak untuk anda.

Bintang Bola Sepak

Tidak perlu dikelirukan dengan permainan di atas, Soccer Stars adalah jenis permainan bola sepak yang walaupun peminat bukan bola sepak boleh menikmatinya. Ia mempunyai sedikit suasana liga Roket yang sedang berlangsung, dibalas dengan permainan meja klasik Subbuteo. Pemain meleret cakera untuk menjaringkan gol pada padang bola sepak lima sebelah yang kecil. Perlawanan dimainkan dalam talian menentang lawan dari seluruh dunia. Ia benar-benar sangat menyeronokkan.

Terdapat ratusan pertandingan mini, piala dan trofi untuk dimenangi. Anda juga boleh bermain berbilang pemain tempatan menentang rakan anda pada satu peranti – hantar dan main, sama seperti zaman dahulu. Bagi mereka yang mencari sesuatu yang lebih ringan dan tidak mahu bermain-main dengan senarai pemain dan perpindahan pemain serta pemain gantian, Soccer Stars sepatutnya menjadi permainan bola sepak yang anda muat turun.

  • Permainan Android terbaik untuk dimainkan pada tahun 2020

Pengurus Bola Sepak 2020 Mudah Alih

Menawarkan sedikit perubahan rentak berbanding permainan lain dalam senarai ini, Football Manager 2020 Mobile ialah pelabuhan hebat untuk permainan PC dan Mac yang legenda. Terdapat komuniti besar pemain yang mana ini adalah satu-satunya permainan yang mereka mainkan setiap tahun. FM, seperti yang lebih dikenali, mempunyai reputasi yang sangat baik di UK dan Eropah kerana memakan nyawa dengan ganas. Banyak ijazah sarjana muda telah rosak oleh betapa mengasyikkan permainan ini.

Daripada bermain bola sepak, anda mengambil peranan sebagai pengurus dan mesti menjalankan setiap aspek kelab anda daripada membeli pemain yang menjual, kepada latihan, untuk memadankan taktik dan pertukaran dan tweak dalam permainan. Ini adalah permainan pengurusan bola sepak terdalam dengan mudah di dunia, dan pelabuhan mudah alih adalah hebat. Ia bukan percuma, tetapi ia berbaloi dengan harganya. Terdapat juga versi tablet yang dipanggil Football Manager Touch 2020, yang berharga lebih sedikit tetapi dilengkapi dengan lebih banyak ciri PC.

  • Permainan Android percuma terbaik: tiada iklan, tiada IAP

Jadi, permainan bola sepak yang manakah berada di puncak jadual liga anda? Jika anda mempunyai mana-mana kegemaran yang tiada dalam senarai, cuma cadangkan di bawah dalam komen.