Permainan penerokaan angkasa lepas terbaik untuk telefon pintar Android dan iOS!

97
AndroidPIT permainan angkasa terbaik
© NextPit

Angkasa sentiasa menjadi tempat yang menarik, keluasan yang tidak terhingga dan megah yang melampaui kapasiti visual kita. Ia adalah subjek analisis saintifik, perbincangan falsafah, karya naratif tetapi juga senario banyak permainan video yang dianimasikan oleh kapal angkasa dengan senjata laser, populasi makhluk asing yang bersedia untuk menyerang bumi, dan galaksi yang belum diterokai semuanya akan ditemui. Gedung Google Play juga menawarkan banyak permainan berasaskan ruang, daripada permainan strategi hingga perlumbaan galaksi rahsia, dan dalam artikel ini, kami menyenaraikan permainan penerokaan angkasa lepas terbaik untuk Android!


Syurga permainan NextPit

Permainan mudah alih terbaik untuk Android & iOS
Permainan luar talian terbaik Permainan berbilang pemain terbaik
Grafik terbaik Emulator terbaik
Permainan tablet terbaik Permainan percuma terbaik

Permainan pertahanan menara terbaik

Permainan FPS terbaik
Permainan pengembaraan Permainan RPG terbaik
Permainan strategi terbaik Permainan skrin belah terbaik (Sedang berjalan!)
Telefon pintar permainan terbaik
Telefon pintar permainan: Adakah mod permainan sebenarnya meningkatkan prestasi?

Lompat ke:

Galaxy on Fire 2HD: pengembaraan di kalangan galaksi

Salah satu permainan penerokaan angkasa lepas terbaik di Gedung Google Play dan Gedung Apl iOS ialah Galaxy On Fire 2! Ia adalah tajuk definisi tinggi yang akan membawa anda ke angkasa melalui grafik tiga dimensi yang mengasyikkan untuk mencari lanun untuk dikalahkan. Mod permainan lalai menyediakan kayu bedik maya, yang dengannya anda boleh memutarkan arah kapal anda, butang khusus untuk pecutan dan butang untuk melancarkan peluru berpandu.

Pada mulanya, paparan ini boleh menimbulkan sedikit kekeliruan dan anda perlu membiasakan diri dengan idea memilih anak panah ke bawah untuk pergi ke atas dan sebaliknya, tetapi anda sentiasa boleh menukar mod dan menggunakan pecutan peranti dan memutarkannya secara fizikal untuk memberikan arah yang betul kepada juruterbang. Ia adalah perang galaksi yang menarik di mana anda akan diiringi dengan runut bunyi pantas yang akan memberi anda rangsangan yang betul.

Muat turun Galaxy on Fire 2HD daripada Gedung Google Play.

Muat turun Galaxy on Fire 2HD daripada App Store iOS.

Hijaukan planet: memberi kehidupan baharu kepada planet yang telah pupus

Bagaimana anda bermain? Ini akan menjadi soalan pertama yang akan muncul dalam otak anda apabila anda membuka Green the Planet, pengembaraan sci-fi berpiksel yang tersedia secara percuma di Gedung Google Play. Matlamat permainan ini adalah untuk menanam rumput di planet yang tidak bernyawa dengan mengumpul dan mengubah tenaga komet dengan pengurai, membuat objek pelik hujan daripada asteroid yang terbang di atas planet ini, dan membina lebih banyak alat untuk mempercepatkan proses.

Permainan ini tidak masuk akal tetapi untuk beberapa sebab pelik berjaya menarik perhatian saya: ia mungkin grafik tahun 90-an atau muzik hipnosis atau fakta bahawa ia adalah salah satu permainan video angkasa paling asli untuk Android di seluruh Gedung Play.

Muat turun Green the Planet daripada Gedung Google Play.

Muat turun Green the Planet daripada App Store iOS.

Peraduan Juara MARVEL: Pejuang Kosmik

Permainan ini juga berlatarkan angkasa lepas dan menampilkan wira-wira dan penjahat daripada Marvel. Apa yang anda perlu lakukan ialah mengambil bahagian dalam pertempuran kosmik yang hebat dengan mencipta pasukan yang menang untuk mendapat gelaran Juara Juara Marvel!

MARVEL Challenge of Champions ialah permainan pertarungan yang sangat baik di mana anda boleh menguji kemahiran strategik dan pengurusan anda. Menyatukan pasukan yang menang dan meningkatkan juara anda tidak sukar! Bersedia untuk meneroka peta misi baharu dan dapatkan bonus sinergi berasaskan perhubungan. Pengembaraan gaya Marvel sebenar menanti anda di angkasa lepas!

Muat turun MARVEL Challenge of Champions daripada Gedung Google Play.

Muat turun MARVEL Challenge of Champions daripada App Store iOS.

Legasi NOVA

Ramai orang menganggap NOVA Legacy sebagai permainan sci-fi terbaik yang tersedia untuk Android pada masa ini. Walaupun ramai yang akan mempersoalkan dakwaan itu, apa yang ditawarkannya ialah permainan yang lancar, grafik yang sangat baik dan penceritaan yang sangat baik. Anda mungkin mengambil sedikit masa untuk membiasakan diri dengan kawalan – tetapi pasti ada sebab kukuh bahawa NOVA Legacy telah berjaya memperoleh lebih daripada 50 juta muat turun di Gedung Google Play. Sila ambil perhatian bahawa ini sebenarnya adalah penembak orang ketiga yang boleh anda mainkan dalam mod kempen dan juga mod berbilang pemain.

Muat turun NOVA Legacy daripada Gedung Google Play.

Muat turun NOVA Legacy daripada App Store iOS.

Penunggang Graviti: Lumba Basikal Angkasa Imbangan Extreme

Yang ini mungkin entri kontroversi – tetapi saya menambah ini ke senarai juga kerana grafik yang baik. Pengkritik mungkin mengatakan ini hanyalah permainan arked yang menyamar sebagai permainan sci-fi. Pada pendapat saya, Gravity Rider telah berjaya mengatasi kedua-dua genre ini dengan baik.

Satu rungutan utama yang saya hadapi dengan permainan ini ialah masa bermain sebenar tidak bertahan selama 20 atau 30 saat, dan masa selebihnya dihabiskan untuk menunaikan anugerah dan menaik taraf kenderaan anda. Namun, saya suka bermain permainan itu dan sebab itu sahaja memastikan ia berada dalam senarai ini!

Muat turun Gravity Rider: Extreme Balance Space Bike Racing daripada Gedung Google Play.

Muat turun Gravity Rider: Extreme Balance Space Bike Racing daripada App Store iOS.

Marshal Angkasa 2

Space Marshals 2 ialah permainan aksi Tempur & Stealth taktikal dengan lokasinya terletak di angkasa lepas. Terdapat beberapa mod yang boleh anda mainkan; termasuk pertempuran taktikal, stealth dan load-out & gear.

Grafiknya bagus tetapi kawalan akan membawa anda sedikit masa untuk membiasakan diri. Terdapat 20 misi berbeza untuk dipilih dan 70 senjata yang anda boleh gunakan. Pasti patut dilihat pada pendapat saya!

Muat turun Space Marshals 2 daripada Gedung Google Play.

Muat turun Space Marshals 2 daripada App Store iOS.

Legenda Shadowgun

Saya memuat turun Shadowgun Legends dengan jangkaan yang sangat rendah sebagai peminat Call of Duty yang lama. Tetapi permainan ini mengejutkan saya dengan grafik dan permainan yang menarik.

Interaksi sosial yang anda dapat lakukan di antara misi adalah menyeronokkan dan kecuali untuk beberapa pembelian dalam apl yang mahal, saya mempunyai sedikit perkara yang perlu saya adu!

Muat turun Shadowgun Legends dari Gedung Google Play.

Muat turun Shadowgun Legends dari App Store iOS.

Xenowerk

Xenowerk berasal dari orang yang sama yang membuat Space Marshals. Dan itu nampaknya menjadi sebab untuk grafik yang sangat baik. Sejujurnya, saya mengambil masa yang sangat lama untuk membiasakan diri dengan format penembak aksi atas ke bawah dan kawalan pastinya tidak mudah untuk dikuasai- terutamanya datang sejurus selepas menguji permainan FPS.

Jalan cerita Xenowerk meletakkan anda di tengah-tengah serangan mutan yang disebabkan oleh percubaan saintifik yang salah. Sudah tentu, misi anda adalah untuk memusnahkan dan menghapuskan semua mutan untuk menghalang mereka daripada merebak. Saya akan mengesyorkan muat turun hanya untuk grafik yang sangat baik.

Muat turun Xenowerk daripada Gedung Google Play.

Muat turun Xenowerk daripada App Store iOS.

Adakah anda tahu permainan sci-fi yang lebih baik? Apa tunggu lagi Kongsi mereka dalam komen!